|
|
||
Карпати, замки, палаци, вина, все найкраще, що може запропонувати гостинне Закарпаття, чекає на Вас! 1 день: виїзд зі Львова (09:00)/ зі Стрия (10:00) – санаторій "Карпати" (екскурсія палацом Шенборна) – Мукачево (екскурсія містом, огляд панорами замку і обід) – Берегово (купання в термальному басейні або прогулянка по місту) – Берегівський р-н (вечеря та ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 21:00). Менеджер: Христина Процишин (068)-338-42-06, (063)-670-55-87 Автор фото на афіші: Юрій Крилівець |
|||
Тривалість: 3 дні / 2 ночі
1,445 грн.
|
|||
|
|
||
Карпати, замки, вина, сири, все найкраще, що може запропонувати гостинне Закарпаття, чекає на Вас! УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19 ВІДЕО-ролик туру: http://youtu.be/GkE4O30PDLY Повний перелік дат: внизу у формі "Замовити тур" та на сторінці "Календар подорожей" Менеджер: Наталя (032)-255-36-55, (097)-195-15-32, (099)-759-43-48. |
|||
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
995 грн.
|
|||
|
|
||
Карпатський бункер, басейни в Берегово та Велятино, олені, дегустації вин, повидла, ковбас і равликів, забава УВАГА! На час військового стану концертно-розважальна програма “Party в Закарпатті” не проводиться! Менеджер: Вікторія (032)-255-36-55, |
|||
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
995 грн.
|
|||
|
|
||
21.05 у програмі туру буде огляд долини нарцисів Менеджер: Марічка (098)-085-36-26, (063)-273-07-63 + viber УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут vidviday.ua/covid-19 З початку листопада до кінця березня тур проводиться зі зміненим маршрутом: зимовий варіант туру |
|||
Тривалість: 7 д / 6 н
2,775 грн.
|
|||
|
|
||
27.04 та 04.05 в програмі туру буде огляд алеї сакур в Мукачево, а 04.05 та 11.05 - огляд долини нарцисів УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19 Менеджер: Марічка,
|
|||
Тривалість: 5 д / 4 н
1,995 грн.
|
|||
|
|
||
Панорами Карпат, дегустації їжі, вин і сирів, термальні води, забава в унікальному селі з десятьма музеями УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19 Менеджер: Вікторія (032)-255-36-55, |
|||
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
995 грн.
|
|||
|
|
||
Дегустація сирів “Мукко”, зоопарк “Зоотрополіс”, карпатський скельний монастир у Розгірче, печери Стільського городища План туру: виїзд зі Львова (08:00) – Миколаїв (огляд печерних комплексів білих хорватів) – Дуброва (огляд печерних комплексів з каменем-диравцем) – Угерсько (екскурсія по козячій фермі та дегустація сирів) – Стрий (обід) – Розгірче (дегустація мінеральної води, скельний монастир) – Моршин (прогулянка центром міста, пиття мінеральної води та зоопарк “Зоотрополіс”) – повернення до Львова (20:50). Місце виїзду / повернення автобуса: Головний залізничний вокзал, платна стоянка для автомобільного транспорту (м. Львів, пл. Двірцева, 1). Менеджер: Марта (032)-255-36-55, (096)-481-36-70, (095)-912-90-76, vidviday.marta@gmail.com |
|||
Тривалість: 1 день
345 грн.
|
|||
|
|
||
Приготування закарпатських страв, дегустації вин, сирів, мінеральних вод, а також замки, храми та панорами Карпат! 1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Чинадієво (огляд замку) – Мукачево (обід з оригінальних закарпатських страв) – Берегово (купання в термальних басейнах) – Четвалва (поселення в садибах сільського туризму о 17:30, майстер-клас із приготування угорських національних страв, вечеря). Менеджер: Максим (032)-255-36-55, (098)-856-92-73, (063)-955-06-59 |
|||
Хочуть повторити тур - 11
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
995 грн.
|
|||
|
|
||
Вершини Карпат, гірський замок, мініатюри та звірі, стежка і скелі Довбуша та центр Європи 1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Пнів (замок, музей нафтопромислів Галичини та обід) – Дора (монастир) – Яремче (огляд музею карпатських мініатюр, вольєрне господарство та пішохідний перехід до скель по стежці Довбуша) – Поляниця (поселення в готель о 19:30, Гуцульська забава). 2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ділове (огляд центру Європи) – Рахів (5-ти годинне перебування на фестивалі бринзи та обід) – Львів (повернення о 23:00). Менеджер: Юлія |
|||
Хочуть повторити тур - 11
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
895 грн.
|
|||
|
|
||
Найгарніші панорами Карпат, гірські озера та водоспади, дегустації вод, найкращий карпатський фестиваль і не лише 1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ясіня (автомобільний підйом на Драгобрат, обід, підйом на вершину Стіг канатно-крісельною дорогою, автомобільний переїзд до гірського озера Герашаска) – Ясіня (поселення у готелі о 21:30). Менеджер: Юлія |
|||
Хочуть повторити тур - 9
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
895 грн.
|
|||
|
|
||
Розточчя, дегустації сирів, риби та наливок, чебуреки, музей модерної скульптури та храми План туру: виїзд зі Львова (10:00) – Голоско (церква) – Брюховичі (огляд фортів та скелі, історичний центр селища, вокзал, церква Різдва Богородиці УГКЦ, вілли санаторію “Львів”, обід-перекус у “Чебуречна”, музей модерної скульптури М.Дзиндри, церква св. Трійці на хуторі Гамулець, дегустація козячих сирів на сироварні, дегустація копченої риби та наливок у дегустаційному залі “Золота рибка”) – Львів (повернення о 21:00). Менеджер: Вікторія (032)-255-36-55, |
|||
Хочуть повторити тур - 9
Тривалість: 1 день
195 грн.
|
|||
|
|
||
Вершини Карпат, водоспади, солені озера, центр Європи та гуцульський Всесвіт Менеджер: Вікторія (032)-255-36-55, |
|||
Хочуть повторити тур - 8
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
945 грн.
|
|||
|
|
||
3 термальні басейни, 3 дегустації, засніжені гори, вина – все найкраще, що може запропонувати зимове Закарпаття УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19 Менеджер: Наталя (032)-255-36-55, (097)-195-15-32, (099)-759-43-48. |
|||
Хочуть повторити тур - 6
Тривалість: 3 дні / 2 ночі
3,795 грн.
|
|||
|
|
||
Запрошуємо знайти справжнє кохання, побачити красу і велич бойківських Карпат та відпочити душею і тілом План туру: виїзд зі Львова (08:00) – Кульчиці (екскурсія етнографічним музеєм та смакування кави в кав’ярні Юрія Кульчицького) – Самбір (екскурсія центральною частиною міста, храмами, огляд мощей святого Валентина, підйом на ратушу, відвідання музею “Бойківщина”, огляд зоопарку “Білаки”) – Ваньовичі (обід унікальною стравою «мокрі деруни») – Хирів (екскурсія по колегії та відпочинок у SPA-комплексі) – повернення до Львова (21:00). Менеджер: Христина Процишин (068)-338-42-06, (063)-670-55-87. |
|||
Хочуть повторити тур - 5
Тривалість: 1 день
345 грн.
|
|||
|
|
||
Ужанські купелі, дегустації сирів та хліба в Борині, відпочинок у Карпатах Бойківщини, давні храми План туру: виїзд зі Львова (08:00) – Ясениця-Замкова (огляд дзвіниці) – Ужок (купання у SPA-комплексі “Ужанські купелі”, обід і огляд церкви) – Бориня (огляд карпатських панорам, дегустація сирів та хліба, Бойківська забава) – Львів (повернення о 21:30). Менеджер: Христина Процишин, (068)-338-42-06, (063)-670-55-87 |
|||
Хочуть повторити тур - 5
Тривалість: 1 день
395 грн.
|
|||
|
|
||
Свято молодого вино, купання в чанах, дегустація закарпатських страв та не лише 1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужгород (обід, екскурсія по Ужгороду, участь у фестивалі, вечеря на фестивалі) – Перечин (поселення в готель в 21:30). 2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Перечинська мануфактура (дегустація сиру) — Воєводино (прогулянка парком) – Лумшори (купання в чанах) - Перечин (обід-дегустація закарпатських стравз веселими гудаками) — Львів (повернення до 23:00). Менеджер: Марічка (098)-085-36-26, (063)-273-07-63 |
|||
Хочуть повторити тур - 5
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
995 грн.
|
|||
|
|
||
Панорами Карпат та вулички Ужгорода, смачна палачінта та хороші вина, історії кохання та термальні купання 1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Чинадієво (екскурсія замком Сент-Міклош, обід) – Косино (купання в термальному басейні) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) – Берегівський р-н (ночівля в садибах сільського зеленого туризму, поселення о 21:00). 2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та участь у фестивалі "Ужгородська палачінта") – Барвінок (купання в термальному басейні) – Львів (повернення о 23:30). Менеджер: Вікторія (032)-255-36-55, |
|||
Хочуть повторити тур - 3
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
995 грн.
|
|||
|
|
||
В ціну ВХОДИТЬ: Новорічна забава, проїзд, проживання, вечері, сніданки, екскурсії, страхування. Засніжені мальовничі гори, забави, давні замки і храми, вина, 3 термальні басейни, водоспади і озера, дегустації вин, сирів та страв, чекають на Вас!Менеджер: Марічка, © фото на афіші: Andrii Deviatov |
|||
Хочуть повторити тур - 3
Тривалість: 6 д / 5 н
5,195 грн.
|
|||
|
|
||
Карпати, ловля форелі, водяна кузня-гамора, буйволяча ферма, вина та сири, Шаян та термальний басейн Велятино Увага! Дати проведення туру є орієнтовні і можуть бути уточнені, враховуючи погодні умови і період цвітіння білоцвіту. Менеджер: Вікторія (032)-255-36-55, |
|||
Хочуть повторити тур - 2
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
995 грн.
|
|||
|
|
||
Стежка Довбуша, вольєри і звірі, музеї карпатських мініатюр та різьби, Труфанецький водоспад, та панорама Говерли 1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Делятин (огляд краєзнавчого музею, костелу та обід) – Дора (монастир) – Яремче (огляд музею карпатських мініатюр, вольєрне господарство та пішохідний перехід по стежці Довбуша) – Ясіня (поселення в готель о 20:30 та вечеря). Менеджер: Василина (032)-255-36-55, (097)-845-06-51, (063)-506-43-49. |
|||
Хочуть повторити тур - 2
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
895 грн.
|
|||
|
|
||
Карпатський бункер, басейни в Берегово та Велятино, олені, дегустації вин, повидла, ковбас і равликів та запальна забава! УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19 Менеджер: Вікторія (032)-255-36-55, |
|||
Хочуть повторити тур - 2
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
995 грн.
|
|||
|
|
||
В ціну ВХОДИТЬ: Свята вечеря, проїзд, проживання, екскурсії, страхування, вечері, сніданки. УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19 Менеджер: Наталя (032)-255-36-55, (097)-195-15-32, (099)-759-43-48.
|
|||
Хочуть повторити тур - 1
Тривалість: 3 дні / 2 ночі
2,450 грн.
|
|||
|
|
||
Сироварня у Нижніх Воротах, канатка на Гимбу, Теребле-Ріцька ГЕС, страуси, басейн у Велятино, опришківська забава 1 день: виїзд зі Львова (09:00) – Нижні Ворота (дегустація сирів на сироварні “Закарпатське Руно”) – Пилипець (обід, підйом на канатно-крісельній дорозі, вільний час для зимових розваг, поселення в садиби, вечеря). Менеджер: Марічка (032)-255-36-55, (097)-449-68-38, (063)-506-23-84 |
|||
Хочуть повторити тур - 1
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
945 грн.
|
|||
|
|
||
Карпати, замки, вина, сири, все найкраще, що може запропонувати гостинне Закарпаття, чекає на Вас! УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19 ВІДЕО-ролик туру: http://youtu.be/GkE4O30PDLY Повний перелік дат: внизу у формі "Замовити тур" та на сторінці "Календар подорожей" Менеджер: Наталя (032)-255-36-55, (097)-195-15-32, (099)-759-43-48. |
|||
Хочуть повторити тур - 1
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
995 грн.
|
|||
|
|
||
Полонина Боржава, термальні басейни, гуцульська забава, дегустація вина, замки і не лише В програмі туру: Пилипець (водоспад Шипіт, канатно-крісельна дорога на гору Гимба), Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вина), Ужгород, санаторій Карпати (палац Шенборона), Мукачево (замок Паланок), Косино (термальний басейн), Іза (оленяча ферма, виставка-продаж виробів з лози, дегустація сиру), Ділове (центр Європи), Верховина, (музеї ім. Романа Кумлика, “Тіні забутих предків”, хата-стаї), Криворівня, Гуцульська Забава, Буковель (підйом канатно-крісельною дорогою), Яремче. УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19 Менеджер: Марічка (032)-255-36-55, (063)-273-07-63 |
|||
Хочуть повторити тур - 0
Тривалість: 6 д / 5 н
2,595 грн.
|
|||
|
|
||
Карпатські традиції у Львові, унікальні страви, майстер-класи з танців, гра на музичних інструментах, етно-конкурси, фотосесії в народному одязі та співи чекають на Вас! Дата проведення: щосуботи. Прибуття гостей з 18:00, початок програми о 18:30, закінчення: 21:30. Місце проведення: ресторан “Бойківська гостина” (Львів, вул. Митрополита Андрея, 8). |
|||
Хочуть повторити тур - 0
Тривалість: 3 години
299 грн.
|
|||
|
|
||
Карпати, замки, палаци, вина, все найкраще, що може запропонувати гостинне Закарпаття. 1 день: виїзд зі Львова (09:00) – санаторій "Карпати" (екскурсія палацом Шенборна) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні або прогулянка по місту) – Берегівський р-н (вечеря та ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 21:30).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Лумшори (купання в чанах) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) - Берегівський р-н (повернення в садиби о 21:30, вечеря). 3 день: сніданок і виїзд (08:00) – Іза (дегустація сиру, купляння виробів із лози та огляд оленячої ферми) – Міжгір’я (підйом на канатно-крісельній дорозі та обід) – Келечин (дегустація води) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 23:30). Менеджер: Христина Процишин (068)-338-42-06, (063)-670-55-87 |
|||
Хочуть повторити тур - 0
Тривалість: 3 дні / 2 ночі
1,445 грн.
|
|||
|
|
||
Карпати, замки, вина, сири – все найкраще, що може запропонувати гостинне Закарпаття, чекає на Вас! УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19 Менеджер: Наталя (032)-255-36-55, (097)-195-15-32, (099)-759-43-48. |
|||
Хочуть повторити тур - 0
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
995 грн.
|
|||
|
|
||
Термальні комплекси “Косино” і “Золота Гора”, карпатський бункер та найсмачніші млинці Закарпаття 1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Верхня Грабівниця (огляд бункера) – Чинадієво (обід) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Берегівський р-н (садиби сільського туризму, поселення о 20:00, вечеря). 2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Косино (купання в термальному басейні) – Мукачево (екскурсія замком, вільний час на фестивалі та обід) – Львів (повернення о 22:30). Менеджер: Вікторія (032)-255-36-55, |
|||
Хочуть повторити тур - 0
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
895 грн.
|
|||
|
|
||
Найвідоміші місця Львова, авторські екскурсі та фестиваль українського вина! У вартість входить: проживання (1 ніч), трансфер (доїзд у 1-й день від вокзалу до готелю), 2 авторські екскурсії, супровід гіда-екскурсовода + безкоштовна дегустація наливок у найколоритнішому ресторані карпатської кухні “Бойківська гостина”. Менеджер туру: Ярина +38-(068)-338-36-71, +38-(063)-506-43-48 viber |
|||
Хочуть повторити тур - 0
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
799 грн.
|
|||
|
|
||
Карпатські панорами, сири, термальні води, вина та унікальне село з десятьма музеями 1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужок (огляд церкви) – Перечин (обід-дегустація 15 автентичних закарпатських страв з гудаками) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Середнє (дегустація вин) – Берегівський р-н. (садиби сільського туризму, поселення о 21:00, вечеря). Менеджер: Вікторія (032)-255-36-55, Фото на афіші: uzhgorod.in |
|||
Хочуть повторити тур - 0
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
895 грн.
|
|||
Гастрономічні тури в Карпатах і Закарпатті
Українські гори вражають не лише краєвидами. Все, що охоплює око й відчуває душа, гастрономічні тури дозволяють скуштувати на смак. Розлогі полонини – в козячих і буйволових сирах. Дикі ягідники – у вині й млинцях з повидлом. Духмяне повітря пашить зі скиби хліба, а форель дзвенить бистрим потічком.
Які гори Вам більше до смаку? Ті, що шкварчать ковбасами, чи тихо бубонять грибами в казані? Дізнайтесь, порівнявши наші гастро тури! Гурмани поділяють їх на сирні, винні, равликові… Проте скуштувати все й одразу можна за одним обіднім столом.
Бриндза, бануш і ріплянка – сирний гастротуризм
Гуцульська бриндза – місцевий делікатес, який усі купують на пам'ять і подарунки. Овечий сир, витриманий у розсолі, зберігається дуже довго. Звісно, якщо ніхто не покладе на нього зуб, адже гастротуризм – справа насолоди. Біле кружальце, присипане травами й прянощами – серце фестивалю у Рахові. Так, як у нас (у Борині, Ізі чи Нижніх воротах) його не готують у жодній гірській країні. У Перечині з бриндзи вимішують керезет (маженку до хліба), а в Угерсько й Горінчово виробляють сир з козячого і буйволового молока.
Бануш і ріплянка – автентичні страви з сиром, яким присвячено окремі фестивалі: в Костилівці й Колочаві. У першій домінує кукурудзяне борошно, в іншій – картопля. Заправка із шкварок, яєць та бринзи будь-кого зробить ситим. Ось звідкіля горяни беруть міць до трембіти й топірця!
Сирні традиції бережуть по всім Карпатам, тож сміливіше гортайте каталог наших турів – сироварні є в програмах багатьох мандрівок.
Пікниця і попрігашка – гастро тур по м’ясне, рибне…і нове
Ковбаси на Закарпатті готують з умінням та гумором. Завітайте у Ботар або Перечин, де їх подають печеними, копченими, зі свіжини або з начинкою. Лише на тарелі з гарніром Ви побачите врожаї гірської долини. Поруч з квашеними або колоченими овочами – лісові гриби. Біля галушок – різні види сала. З таким підкріпленням легко долати дорогу вгору. Бо ж гастрономічні тури в Карпатах ведуть не лише до столу! Ситі й веселі, Ви дістанетесь неприступних замків Середньовіччя, музеїв і термальних джерел.
Форель з гірської річки – смачна, а найсмачнішою стає, коли добута власноруч. У Броньці улов одразу приготують на вечерю, а з Розточчя можна привезти копчену рибку про запас.
Екзотика розгір’я – равликові ферми, де ніжне м'ясо готують за французькими і місцевими, карпатськими рецептами. Скуштуйте їх з бриндзою, згадайте альпійські луки Боржави… Меню полонини смачніше, ніж у Франції!
Замовляйте подорож, щоб скуштувати ці делікатеси в турі одного дня!
Що на десерт?
Палачінта – тонкий млинчик з начинкою, пам'ять про захожих римлян на початку нової ери. Сьогодні його випікають в Мукачево на «млинцевому» фестивалі. Окрім бринзи і ягідного повидла, начиняють медом, горіхами, ікрою… Усі карпатські смаколики поєднують з узваром, домашнім вином чи слив’янкою. Тут шанують каву і трав’яний чай. Гастрономічний туризм вабить контрастами, коли дегустація сиру легко переходить у медову, винну або й шоколадну.
Програма кожного нашого гастро-туру поєднує фестиваль їжі або дегустацію з оглядом культурних пам’яток. Скуштувати Карпати на смак можна будь-якої пори року. Тож не зволікайте із вибором меню!