Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
+38-(067)-50-88-667
Viber: +38-(063)-670-55-87

vidviday.com.ua@gmail.com

УВАГА: примітки біля дат позначають наявність вільних місць ('+' більше 10 і '!' менше 10 місць)

 
Тур-відпустка “6 днів у зимових Карпатах”

Засніжені гори, забави, замки, вина, термальні басейни, водоспади, давні храми; все найкраще, що є в зимових горах

В програмі туру: Пилипець (водоспад Шипіт, канатно-крісельна дорога на гору Гимба), Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вина), Ужгород, санаторій Карпати (палац Шенборона), Мукачево (замок Паланок), Косино (термальний басейн), Іза (оленяча ферма, виставка-продаж виробів з лози, дегустація сиру), Ділове (центр Європи), Верховина, (музеї ім. Романа Кумлика, “Тіні забутих предків”, хата-стаї), Криворівня, Гуцульська Забава, Буковель (підйом канатно-крісельною дорогою), Яремче.

МенеджерМарічка (032)-255-36-55, 063)-273-07-63

Тривалість:
6 д / 5 н
2,595 грн.
 
 
Закарпатські пригоди + Свято глінтвейну

Ексклюзив!

Термальні води Косино, карпатський бункер, басейн "Жайворонок" Берегово, олені, дегустації вин і равликів, Закарпатська забава

УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19

Менеджер: Вікторія

(032)-255-36-55,
(096)-510-63-60 (Viber / WhatsApp у робочий час),
(099)-759-43-48,
(063)-670-53-97

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
895 грн.
 
 
10 родзинок Закарпаття (зимовий варіант)

Увага!!! Виїзд на даний тур 06.03.2021 о 09:00

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – санаторій "Карпати" (екскурсія палацом Шенборна) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні або прогулянка по місту) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) – Берегівський р-н (вечеря та ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 21:30).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Лумшори (купання в чанах) – Берегівський р-н (повернення в садиби о 20:30, вечеря).
3 день: сніданок і виїзд (08:00) – Іза (дегустація сиру, купляння виробів із лози та огляд оленячої ферми) – Міжгір’я (підйом на канатно-крісельній дорозі та обід) – Келечин (дегустація води) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 23:30).

Менеджер: Христина Процишин (068)-338-42-06, (063)-670-55-87

Тривалість:
3 дні / 2 ночі
1,295 грн.
 
 
Карпатські новинки за 5 днів

4 термальні купання, 4 дегустації, замки, канатна дорога, водоспади, наскельна фортеця, мальовничі гори, давні храми

УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19

Менеджер: Марічка,
+38-(032)-255-36-55
+38-(063)-273-07-63
vidviday.mari4ka@gmail.com

 

Тривалість:
5 д / 4 н
1,995 грн.
 
 
Принади Брюхович: дегустації та архітектура

Ексклюзив!

Розточчя, дегустації сирів, риби та наливок, чебуреки, музей модерної скульптури та храми

План туру: виїзд зі Львова (10:00) – Голоско (церква) – Брюховичі (огляд фортів та скелі, історичний центр селища, вокзал, церква Різдва Богородиці УГКЦ, вілли санаторію “Львів”, обід-перекус у “Чебуречна”, музей модерної скульптури М.Дзиндри, церква св. Трійці на хуторі Гамулець, дегустація козячих сирів на сироварні, дегустація копченої риби та наливок у дегустаційному залі “Золота рибка”) – Львів (повернення о 21:00).

Менеджер: Вікторія

(032)-255-36-55,
(096)-510-63-60 (Viber / WhatsApp у робочий час),
(099)-759-43-48,
(063)-670-53-97

Тривалість:
1 день
195 грн.
 
 
Закарпатське асорті + долина білоцвіту

Карпати, ловля форелі, водяна кузня-гамора, буйволяча ферма, вина та сири, Шаян та термальний басейн Велятино

Увага! Дати проведення туру є орієнтовні і можуть бути уточнені, враховуючи погодні умови і період цвітіння крокусів.

Менеджер: Вікторія

(032)-255-36-55,
(096)-510-63-60 (Viber / WhatsApp у робочий час),
(099)-759-43-48,
(063)-670-53-97

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
945 грн.
 
 
10 родзинок Закарпаття

З початку листопада до кінця березня тур проводиться зі зміненим маршрутом: зимовий варіант туру

Карпати, замки, палаци, вина, все найкраще, що може запропонувати гостинне Закарпаття, чекає на Вас!

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – санаторій "Карпати" (екскурсія палацом Шенборна) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні або прогулянка по місту) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) – Берегівський р-н (вечеря та ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 21:30).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Лумшори (купання в чанах) – повернення в садиби о 20:30.
3 день: сніданок і виїзд (08:00) – Іза (дегустація сиру) – озеро Синевир (екскурсія та обід) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 23:30).

Менеджер: Христина Процишин (068)-338-42-06, (063)-670-55-87

Автор фото на афіші: Юрій Крилівець

Тривалість:
3 дні / 2 ночі
1,295 грн.
 
 
Сиро-Винний тур Закарпаттям

Карпати, замки, вина, сири, все найкраще, що може запропонувати гостинне Закарпаття, чекає на Вас!

УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19

ВІДЕО-ролик туру: http://youtu.be/GkE4O30PDLY

Повний перелік дат: внизу у формі "Замовити тур" та на сторінці "Календар подорожей"

Менеджер: Наталя (032)-255-36-55, (097)-195-15-32, (099)-759-43-48.


Тривалість:
2 дні / 1 ніч
895 грн.
 
 
Закарпатські пригоди + Party в Закарпатті

Ексклюзив!

Термали Косино, карпатський бункер, басейн "Жайворонок" Берегово, олені, дегустації вин і равликів, Закарпатська забава

УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19

Менеджер: Вікторія

(032)-255-36-55,
(096)-510-63-60 (Viber / WhatsApp у робочий час),
(099)-759-43-48,
(063)-670-53-97

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
895 грн.
 
 
ЗаКарпатські насолоди

Панорами Карпат, дегустації їжі, вин і сирів, термальні води, забава в унікальному селі з десятьма музеями

УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19

Менеджер: Вікторія

(032)-255-36-55,
(096)-510-63-60 (Viber / WhatsApp у робочий час),
(099)-759-43-48,
(063)-670-53-97

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
895 грн.
 
 
Тур-відпустка "Довкола Карпат за 7 днів"

З початку листопада до кінця березня тур проводиться зі зміненим маршрутом: зимовий варіант туру

Пилипець, Синевир, ведмеді та олені, палац Шенборна, Мукачево, Берегово, Ужгород, Косино, Яремче, Буковель

Менеджер: Марічка (032)-255-36-55, (097)-449-68-38, (063)-506-23-84

E-mail: vidviday.mari4ka@gmail.com

Тривалість:
7 д / 6 н
2,595 грн.
 
 
Кулінарний тур “Секрети закарпатської кухні”

Приготування закарпатських страв, дегустації вин, сирів, мінеральних вод, а також замки, храми та панорами Карпат!

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Чинадієво (огляд замку) – Мукачево (обід з оригінальних закарпатських страв) – Берегово (купання в термальних басейнах) – Четвалва (поселення в садибах сільського туризму о 17:30, майстер-клас із приготування угорських національних страв, вечеря).
2 день: Четфалва (майстер-клас із приготування угорських національних страв, сніданок і виїзд (08:30) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – Іза (купляння виробів із лози та огляд оленячої ферми) – Міжгір’я (майстер-клас із приготування карпатських страв та обід) – Келечин (дегустація мінеральної води) – Львів (повернення о 23:00).

Менеджер: Максим (032)-255-36-55, (098)-856-92-73, (063)-955-06-59

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
995 грн.
 
 
На бринзу до Рахова (через Яремче)

Вершини Карпат, гірський замок, мініатюри та звірі, стежка і скелі Довбуша та центр Європи

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Пнів (замок, музей нафтопромислів Галичини та обід) – Дора (монастир) – Яремче (огляд музею карпатських мініатюр, вольєрне господарство та пішохідний перехід до скель по стежці Довбуша) – Поляниця (поселення в готель о 19:30, Гуцульська забава).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ділове (огляд центру Європи) – Рахів (5-ти годинне перебування на фестивалі бринзи та обід) – Львів (повернення о 23:00).

Менеджер: Василина (032)-255-36-55, (097)-845-06-51, (063)-506-43-49

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
895 грн.
 
 
На бринзу до Рахова (через Драгобрат)

Найгарніші панорами Карпат, гірські озера та водоспади, дегустації вод, найкращий карпатський фестиваль і не лише

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ясіня (автомобільний підйом на Драгобрат, обід, підйом на вершину Стіг канатно-крісельною дорогою, автомобільний переїзд до гірського озера Герашаска) – Ясіня (поселення у готелі о 21:30).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ясіня (огляд церкви та Труфанецького водоспаду) – Рахів (5-ти годинне перебування на фестивалі бринзи та обід) – Львів (повернення о 23:00).

Менеджер: Юлія
+38-(097)-845-06-51 (viber)
+38-(093)-506-43-49
vidviday.julia@gmail.com

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
895 грн.
 
 
Coffee, Love & SPA

Запрошуємо знайти справжнє кохання, побачити красу і велич бойківських Карпат та відпочити душею і тілом

План туру: виїзд зі Львова (08:00) – Кульчиці (екскурсія етнографічним музеєм та смакування кави в кав’ярні Юрія Кульчицького) – Самбір (екскурсія центральною частиною міста, храмами, огляд мощей святого Валентина, підйом на ратушу, відвідання музею “Бойківщина”, огляд зоопарку “Білаки”) – Ваньовичі (обід унікальною стравою «мокрі деруни») – Хирів (екскурсія по колегії та відпочинок у SPA-комплексі) – повернення до Львова (21:00).

Менеджер: Христина Процишин (068)-338-42-06, (063)-670-55-87.

Тривалість:
1 день
345 грн.
 
 
Новорічне Закарпаття за 6 днів

В ціну ВХОДИТЬ: Новорічна забава, проїзд, проживання, вечері, сніданки, екскурсії, страхування.

Засніжені мальовничі гори, забави, давні замки і храми, вина, 3 термальні басейни, водоспади і озера, дегустації вин, сирів та страв, чекають на Вас!

Менеджер: Марічка,
+38-(063)-273-07-63, 
+38-(097)-449-68-38 (Viber / WhatsApp), 
vidviday.mari4ka@gmail.com

© фото на афіші: Andrii Deviatov

Тривалість:
6 д / 5 н
4,995 грн.
 
 
До бойків на сир + SPA

Нове!

Ужанські купелі, дегустації сирів та хліба в Борині, відпочинок у Карпатах Бойківщини, давні храми

План туру: виїзд зі Львова (08:00) – Ясениця-Замкова (огляд дзвіниці) – Ужок (купання у SPA-комплексі “Ужанські купелі”, обід і огляд церкви) – Бориня (огляд карпатських панорам, дегустація сирів та хліба, Бойківська забава) – Львів (повернення о 21:30).

Менеджер: Христина Процишин, (068)-338-42-06, (063)-670-55-87

Тривалість:
1 день
395 грн.
 
 
На бринзу до Рахова (через Закарпаття)

Вершини Карпат, водоспади, солені озера, центр Європи та гуцульський Всесвіт

Менеджер: Вікторія

(032)-255-36-55,
(096)-510-63-60 (Viber / WhatsApp у робочий час),
(099)-759-43-48,
(063)-670-53-97

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
945 грн.
 
 
Відпочинок в Карпатах: зима, Пилипець і забава на кінець

Нове!

Сироварня у Нижніх Воротах, канатка на Гимбу, Теребле-Ріцька ГЕС, страуси, басейн у Велятино, опришківська забава 

1 день: виїзд зі Львова (09:00) – Нижні Ворота (дегустація сирів на сироварні “Закарпатське Руно”) – Пилипець (обід, підйом на канатно-крісельній дорозі, вільний час для зимових розваг, поселення в садиби, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) — Нижній Бистрий (відвідування Теребле-Ріцької ГЕС) — Хуст (огляд страусиної ферми) — Велятин (купання в термальному басейні) — Нижнє Селище (обідо-вечеря та забава в колибі Опришків: танці, майстер-класи, вистава) — Львів (повернення о 23:30).

Менеджер: Марічка (032)-255-36-55, (097)-449-68-38, (063)-506-23-84

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
945 грн.
 
 
Гастротур до білих хорватів + Розгірче

Дегустація сирів “Мукко”, чаїв, настоянок і сиропів, карпатський скельний монастир у Розгірче, печери Стільського городища

План туру: виїзд зі Львова (08:00) – Миколаїв (огляд печерних комплексів білих хорватів) – Дуброва (огляд печерних комплексів з каменем-диравцем) – Угерсько (екскурсія по козячій фермі та дегустація сирів) – Стрий (обід) – Розгірче (дегустація мінеральної води, скельний монастир) – Миртюки (дегустація чаїв, настоянок та сиропів у інтерактивному музеї “Дідова аптека”) –  повернення до Львова (20:30).

Менеджер: Христина Процишин (068)-338-42-06, (063)-670-55-87.

Тривалість:
1 день
345 грн.
 
 
На гуцульський фестиваль “Берлибаський бануш”

Стежка Довбуша, вольєри і звірі, музеї карпатських мініатюр та різьби, Труфанецький водоспад, та панорама Говерли

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Делятин (огляд краєзнавчого музею, костелу та обід) – Дора (монастир) – Яремче (огляд музею карпатських мініатюр, вольєрне господарство та пішохідний перехід по стежці Довбуша) – Ясіня (поселення в готель о 20:30 та вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ясіня (водоспад Труфанець) – Рахів (музеї гуцульської різьби та екології гір та природокористування) – Костилівка (фестиваль “Берлибаський бануш”) – Львів (повернення о 23:00).

Менеджер: Василина (032)-255-36-55, (097)-845-06-51, (063)-506-43-49.

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
895 грн.
 
 
Закарпатське Божоле, пекельні купання та народні гуляння

Нове!

Ніжний смак молодого вина, купання в чані на повільному вогні, дегустація Закарпатських страв 

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужгород (обід, квест-екскурсія по Ужгороду, участь у фестивалі, вечеря на фестивалі) – Перечин (поселення в готель в 21:30).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Перечинська мануфактура (дегустація сиру) — Воєводино (прогулянка парком) – Лумшори (купання в чанах) - Перечин (обід-дегустація закарпатських стравз веселими гудаками) — Львів (повернення до 23:00).

Менеджер: Марічка (032)-255-36-55, (097)-449-68-38, (063)-506-23-84

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
945 грн.
 
 
Фестивально-термальний тур “Ужгородська палачінта”

Панорами Карпат та вулички Ужгорода, смачна палачінта та хороші вина, історії кохання та термальні купання

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Чинадієво (екскурсія замком Сент-Міклош, обід) – Косино (купання в термальному басейні) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) – Берегівський р-н (ночівля в садибах сільського зеленого туризму, поселення о 21:00).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та участь у фестивалі "Ужгородська палачінта") – Барвінок (купання в термальному басейні) – Львів (повернення о 23:30).

Менеджер: Вікторія

(032)-255-36-55,
(096)-510-63-60 (Viber / WhatsApp у робочий час),
(099)-759-43-48,
(063)-670-53-97

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
895 грн.
 
 
Дегустаційно-термальний тур “Феєрія новорічного Закарпаття”

3 термальні басейни, 3 дегустації, засніжені гори, вина – все найкраще, що може запропонувати зимове Закарпаття

УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19

Менеджер: Наталя (032)-255-36-55, (097)-195-15-32, (099)-759-43-48.

Тривалість:
3 дні / 2 ночі
3,590 грн.
 
 
Закарпатське Різдво

В ціну ВХОДИТЬ: Свята вечеря, проїзд, проживання, вечеря (1 і 2 день), сніданок (2 і 3 день), екскурсії, страхування.

УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19). Детальніше тут https://vidviday.ua/covid-19

Менеджер: Христина Чорній, (098)-839-09-52, (063)-670-53-97

Тривалість:
3 дні / 2 ночі
2,450 грн.
 
 
Відпочинковий тур “Варишська палачінта”

Нове!

Термальні комплекси “Косино” і “Золота Гора”, карпатський бункер та найсмачніші млинці Закарпаття

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Верхня Грабівниця (огляд бункера) – Чинадієво (обід) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Берегівський р-н (садиби сільського туризму, поселення о 20:00, вечеря).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Косино (купання в термальному басейні) – Мукачево (екскурсія замком, вільний час на фестивалі та  обід) – Львів (повернення о 22:30).

Менеджер: Вікторія

(032)-255-36-55,
(096)-510-63-60 (Viber / WhatsApp у робочий час),
(099)-759-43-48,
(063)-670-53-97

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
895 грн.
 
 
ЗаКарпатські насолоди + фестиваль ріплянки у Колочаві

Не проґавте!

Карпатські панорами, сири, термальні води, вина та унікальне село з десятьма музеями

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужок (огляд церкви) – Перечин (обід-дегустація 15 автентичних закарпатських страв з гудаками) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Середнє (дегустація вин) – Берегівський р-н. (садиби сільського туризму, поселення о 21:00, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Виноградів (дегустація сиру на буйволячій фермі) – Синевирський перевал (огляд карпатських панорам) – Колочава (фестиваль ріплянки, музеї) – Сойми (дегустація унікальної мінеральної води) – Львів (повернення о 23:30).

Менеджер: Вікторія

(032)-255-36-55,
(096)-510-63-60 (Viber / WhatsApp у робочий час),
(099)-759-43-48,
(063)-670-53-97

Фото на афіші: uzhgorod.in

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
895 грн.
 

Гастрономічні тури в Карпатах і Закарпатті

Українські гори вражають не лише краєвидами. Все, що охоплює око й відчуває душа, гастрономічні тури дозволяють скуштувати на смак. Розлогі полонини – в козячих і буйволових сирах. Дикі ягідники – у вині й млинцях з повидлом. Духмяне повітря пашить зі скиби хліба, а форель дзвенить бистрим потічком.

Які гори Вам більше до смаку? Ті, що шкварчать ковбасами, чи тихо бубонять грибами в казані? Дізнайтесь, порівнявши наші гастро тури! Гурмани поділяють їх на сирні, винні, равликові… Проте скуштувати все й одразу можна за одним обіднім столом.

Бриндза, бануш і ріплянка – сирний гастротуризм

Гуцульська бриндза – місцевий делікатес, який усі купують на пам'ять і подарунки. Овечий сир, витриманий у розсолі, зберігається дуже довго. Звісно, якщо ніхто не покладе на нього зуб, адже гастротуризм – справа насолоди. Біле кружальце, присипане травами й прянощами – серце фестивалю у Рахові. Так, як у нас (у Борині, Ізі чи Нижніх воротах) його не готують у жодній гірській країні. У Перечині з бриндзи вимішують керезет (маженку до хліба), а в Угерсько й Горінчово виробляють сир з козячого і буйволового молока.

Бануш і ріплянка – автентичні страви з сиром, яким присвячено окремі фестивалі: в Костилівці й Колочаві. У першій домінує кукурудзяне борошно, в іншій – картопля. Заправка із шкварок, яєць та бринзи будь-кого зробить ситим. Ось звідкіля горяни беруть міць до трембіти й топірця!

Сирні традиції бережуть по всім Карпатам, тож сміливіше гортайте каталог наших турів – сироварні є в програмах багатьох мандрівок.

Пікниця і попрігашка – гастро тур по м’ясне, рибне…і нове

Ковбаси на Закарпатті готують з умінням та гумором. Завітайте у Ботар або Перечин, де їх подають печеними, копченими, зі свіжини або з начинкою. Лише на тарелі з гарніром Ви побачите врожаї гірської долини. Поруч з квашеними або колоченими овочами – лісові гриби. Біля галушок – різні види сала. З таким підкріпленням легко долати дорогу вгору. Бо ж гастрономічні тури в Карпатах ведуть не лише до столу! Ситі й веселі, Ви дістанетесь неприступних замків Середньовіччя, музеїв і термальних джерел.

Форель з гірської річки – смачна, а найсмачнішою стає, коли добута власноруч. У Броньці улов одразу приготують на вечерю, а з Розточчя можна привезти копчену рибку про запас.

Екзотика розгір’я – равликові ферми, де ніжне м'ясо готують за французькими і місцевими, карпатськими рецептами. Скуштуйте їх з бриндзою, згадайте альпійські луки Боржави… Меню полонини смачніше, ніж у Франції!

Замовляйте подорож, щоб скуштувати ці делікатеси в турі одного дня!

Що на десерт?

Палачінта – тонкий млинчик з начинкою, пам'ять про захожих римлян на початку нової ери. Сьогодні його випікають в Мукачево на «млинцевому» фестивалі. Окрім бринзи і ягідного повидла, начиняють медом, горіхами, ікрою… Усі карпатські смаколики поєднують з узваром, домашнім вином чи слив’янкою. Тут шанують каву і трав’яний чай. Гастрономічний туризм вабить контрастами, коли дегустація сиру легко переходить у медову, винну або й шоколадну.

Програма кожного нашого гастро-туру поєднує фестиваль їжі або дегустацію з оглядом культурних пам’яток. Скуштувати Карпати на смак можна будь-якої пори року. Тож не зволікайте із вибором меню!