Можна поснідати вдома, взяти з собою перекус або поснідати під час стоянки автобуса в закладах громадського харчування на власний смак і вибір.
-
Фото
-
Мапа

















Панорами Карпат, дегустації їжі, вин і сирів, термальні води, забава в унікальному селі з десятьма музеями

1 день: виїзд зі Львова (08:00) / Самбір (09:30) – Ужок (огляд церкви) – Перечин (обід-дегустація 15 автентичних закарпатських страв з гудаками) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Середнє (дегустація вин) – Берегівський р-н. (садиби сільського туризму, поселення о 21:00, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Виноградів (дегустація сиру на буйволячій фермі) – Синевирський перевал (огляд карпатських панорам) – Колочава (огляд музеїв і обід-забава із сценками з життя горян) – Сойми (дегустація унікальної мінеральної води) – Стрий (22:30) / Львів (повернення о 23:30).
Приміський вокзал, вул. Городоцька, 177 (800 м від Головного залізничного вокзалу).

Відомий в минулому бальнеологічний курорт, розташований на межі трьох країн біля мальовничого карпатського перевалу, зараз відомий на весь світ шедевром бойківської сакральної архітектури – церквою св. Михайла (1745р.), котра є одною із найвизначніших дерев’яних храмів України та занесена в список всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
Щоб пізнати Закарпаття на смак, то запрошуємо у культову корчму “Підкова” м. Перечин, де проведемо обід-дегустацію, під час якої Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами, та послухаєте гру та спів місцевих гудаків (музикантів).
Неподалік Ужгорода в оточенні Карпат із самого серця землі піднімаються термальні води і приносять здоров’я та радість для гостей відпочинкового комплексу “Золота гора”. На Вас чекають сучасні термальні басейни із температурами вод 29 та 39 градусів на відкритому просторі. Вода є надзвичайно корисна і за своїм складом схожа на термальні води найкращих курортів Франції, Німеччини та Чехії.
Містечко відоме руїнами замку Добо (ХVІ ст.) і є найстарішим та найбільшим центром виноробства в Закарпатті, тутешні вина мають чудовий букет і смак завдяки багатьом мінералам місцевого вулканічного ґрунту. Вони витримуються в унікальних винних підвалах (XVI ст.), що мають ідеальні природні умови для витримки вин. Колись середнянські вина подавали на столи європейських монархів, вони обов’язково сподобаються і Вам.
Неподалік виноградівської Чорної гори розташована ферма “Карпатський буйвіл”, на якій місцеві ентузіасти намагаються врятувати найпівнічнішу популяцію буйволів у світі. Зараз на фермі є понад 30 карпатських буйволів за якими можна спостерігати, а також скуштувати й купити різні сорти буйволячого та овечого сиру.
Один із наймальовничіших перевалів українських Карпат, має висоту 793 метрів і з нього відриваються чудові панорами довколишніх гірських хребтів.
Одне з найгарніших сіл Закарпаття, в якому розташовано 10 музеїв, 20 пам’ятників, 50 визначних історичних місць, найвідоміші з яких музей народної архітектури та побуту “Старе село”, музей залізничної справи “Колочавська вузькоколійка” та музей “Колочавський бокораш”.
Мальовниче карпатське село славиться своїм унікальним джерелом мінеральної води “Соймівська”, яка має найбільший вміст кальцію серед усіх мінеральних вод України та не має аналогів у світі.

- проїзд комфортабельним автобусом;
- супровід гіда-екскурсовода;
- екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах;
- страхування на час подорожі;
- проживання.
- вхідні квитки в туристичні об’єкти;
- харчування;
- дегустації.
- Знижка постійного клієнта
- Дітям до 6 років (включно): безкоштовно (при супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі та при проживанні)
- Дітям від 7 до 12 років (включно) та особам з інвалідністю І та ІІ груп (за наявності посвідчення): 120 грн/особа (від загальної вартості туру)
- Учасникам БД/ООС (за наявності посвідчення): знижка 30% від вартості туру

Термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний, пенсійний, студентський – 300 грн, діти зростом до 150 см – 150 грн, діти зростом до 110 см – безкоштовно.
Дегустація вин на винзаводі “Леанка”: загальний – 150 грн., екскурсія без споживання вина – 80 грн.;
Дегустація буйволячих та овечих сортів сиру з вином - "Карпатський Буйвіл": загальний, студентський, учнівський – 100 грн.
Музеї Колочави: 3 музеї (Етнографічний музей скансен «Старе село» і Музей історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”, Філіал музею лісу і сплаву “Колочавський бокораш”): загальний - 90 грн/ос., пенсіонери, студенти - 60 грн/ос., школярі – 45 грн/ос.;
Частування, забава із музиками і сценки з життя горян у колочавській корчмі “У Вольфа”: В меню входять: сало, сир, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка): дорослі - 100 грн./ос., діти - 45 грн/ос.;

Проживання відбувається в затишних садибах. Номери: 2-місні та 3-місні (з вигодами у коридорі).

Відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню:
- шовдарь (копчений свинячий окіст),
- попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка),
- пікниця (домашня ковбаса),
- квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста),
- заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною),
- банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою),
- печені на вогньові кромплі (картопля печена),
- колочена пасоля (фасоля із засмажкою),
- свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою),
- палачінта з лекваром (млинець із повидлом),
- сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар.
Вартість – 250 грн./особа.
У садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: курячий бульйон з чігою, торгоня з підливою, угорські солодощі та вино. Вартість 140 грн./особа.
Пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 90 грн./особа.
Складається зі страв місцевої кухні: юшка з білих грибів, картопляне пюре з кручеником, салат з огірків і помідорів, чай на травах, хліб. Вартість 50 грн./ос.
У закладах громадського харчування на власний смак і вибір.

У вартість зазвичай ВХОДИТЬ (якщо інше не передбачено описом туру): проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.
Окремо Ви зазвичай оплачуєте вартість вхідних квитків і харчування (якщо інше не передбачено описом туру).
Ні, на жаль, не можна. Ми працюємо за 100% передоплатою.




17-18 червня 2023 р. ми їздили в поїздку Закарпатські насолоди. Це корпоративна поїздка колективу ЛФ АТ Укртелеком, яку...
17-18 червня 2023 р. ми їздили в поїздку Закарпатські насолоди. Це корпоративна поїздка колективу ЛФ АТ Укртелеком, яку організовувала Вікторія Блонська. Керівником групи була п. Світлана. (нажаль не знаю призвіще). Ми два дні подорожували Закарпаттям. Отримали масу позитивних та приємних вражень. Колектив у захваті від поїздки. Щиро дякуємо Вікторії за вибір та організацію даного туру. Пані Світлані - подяка за цікаві розповіді, факти з історії життя та культури нашого народу. Сподобалося все: музей в Колочаві, ферма буйволів, дегустація закарпатських страв, вин, сирів, купання в термальних басейнах і навіть поселення в приватних садибах! Будемо подорожувати з вами і надалі.