План туру:
1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужок (огляд церкви) – Перечин (обід-дегустація 15 автентичних закарпатських страв з гудаками) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Середнє (дегустація вин) – Берегівський р-н. (садиби сільського туризму, поселення о 21:00, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Виноградів (дегустація сиру на буйволячій фермі) – Синевирський перевал (огляд карпатських панорам) – Колочава (огляд музеїв і обід-забава із сценками з життя горян) – Сойми (дегустація унікальної мінеральної води) – Львів (повернення о 23:30).
Проживання:
Садиби сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут https://vidviday.ua/photo_album.php/photo_album_id/14
26-27.08 тур ЗаКарпатські насолоди. Щиро дякуємо керівнику групи п.Лесі за чудовий супровід і змістовні розповіді ,людяність та водію п.Володимиру за ваш професіоналізм .Так тримати!
Плануємо подорожувати з вами й надалі!!!
Доброго дня. п. Євгенія!
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Радіємо, що Вам сподобався тур і наш екскурсійний супровід!
До зустрічі у нових мандрівках!
Хочу подякувати всім організаторам туру"Закарпатські насолоди", за чудово складену програму, наповнену яскравими враженнями та позитивними емоціями. Також, особиста вдячість гіду Ірині, та водію, пану Степану, за незабутній, прекрасно проведений тур з 8 по 9 березня 2019р. Це була класна поїздка, під час якої ми відвідали багато чудових місць, почули цікаві історичні факти, а також зустріли гарних, щирих людей, які проводили нам екскурсії пригощали смачними стравами, та приймали нас у своїх будинках на ночівлю, а ще, ми зробили величезну кількість гарних фото на фоні неймовірних краєвидів Закарпаття:) P.S. Обов'язково поїдемо ще в інші Ваші тури
ВідповідьДоброго дня, п. Юлія!
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Ми тішимось, що мандрівка Вам настільки сподобалась!)
До зустрічі у нових турах!
Змініть дегустацію страв на щось більш цікаве. Дегустація не варта уваги у ваших чудових турах і псує ваші тури. Хто там бував то сам більше не піде і іншим не порекомендує...
ВідповідьДуже дякуєьо за цікаву, змістовну подорож, враження , краєвиди незабутні! Дуже дякуємо пані Лесі, піклувалась за нами як за маленькими дітьми! Як недоліки-погана робота кондиціонера в автобусі і , як на мене, я б виключив з туру поїзку у "Старе село", нецікаво, банально, дарма витрачено 3 години часу. Краще б заїхали на Синєвир...Фото з подорожі додає на Вашій сторінці у ФБ.
ВідповідьДоброго дня, п. Віктор!
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Ми тішимось, що мандрівка та наш гід Вам дуже сподобались!) До зустрічі у нових турах!)
First day , departure from Lviv main railway station and our guide started to announce the cities and the people who came from that city started to clapping. Our guide said that say hello to person who is sitting next to you , in front of you ,behind you and so on then everybody started to speak each other. Now our tour officially started. Everybody started to take photo from bus window when they see the beautiful transcarpathian view ,forests and mountains at that time everybody had same favorite color which is ''green''.
First destination was old wooden church under the UNESCO protection. Everybody was waiting lunch and wonder about transcarpathian national dishes ,drinks with the music and good songs.
After a lot of tasty foods and with full stomach we arrived golden mountains '' thermal pools'' warm water, jacuzzi and sun with the awesome transcarpathian view. Now time to taste wine in the ''Leanka'' wine factory . The factory is so old and( made by Turkish people )still using I do not want to tell all story about that place better to learn everything in there. After tasting wines we bought some wines and went to the place that we will sleep. Other day morning we continue to our journey after breakfast (I ll not forget those handmade jams ) Other destination was cheese tasting buffalo and sheep cheese, milk , butter , and so on. We had chance to buy cheese after taste now ready to go ethnographic museums ,full of history. After visit all museums and when you see one Jew man in front of the out door its mean funny times are so close , ready to taste vodka with snacks and sing song.
On the way to lviv we did not forget to taste mineral water of course and we arrived lviv with little breaks , new friendships and incredibly memories. I enjoyed a lot and acutely recommend to join vidviday's tours.
Hello, dear Mehmet!
Thank you very much for your feedback!
We hope to meet you on our new tours!
Змініть дегустацію страв на щось більш цікаве. Дегустація не варта уваги у ваших чудових турах і псує ваші тури. Хто там бував то сам більше не піде і іншим не порекомендує...
ВідповідьНеймовірно цікава та смачна программа. Особлива подяка гіду-супроводжуючому - Любомиру! З ним наче здоровенний шмат з історії України пізнали :)
ВідповідьДоброго дня, п. Ганна!
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Ми тішимось, що мандрівка та наш гід Вам дуже сподобались!) До зустрічі у нових турах!)
Доброго дня.
Обід в 1-й день – відбувається в корчмі “Підкова - 140 грн.
В інформаційному листі подорожі - 160 грн.
Чому така невелика але різниця? На сайті інформація не актуальна?
Доброго дня, п. Галина!
Дякуємо Вам за зауваження!
Вартість обіду у корчмі "Підкова" дійсно 140 грн/особа, менеджер випадково помилився у інформаційному листі. Приносимо свою вибачення.
Добрий день, п. Віктор!
Дякуємо за Ваш відгук, раді, що мандрівка сподобалась!
Також дякуємо за зауваження, обов'язково приймемо до уваги!
Дякуємо за отримане задоволення від туру. Враження чудові!!! Два дні побували у казці. Сподобалось все. Особлива подяка пану Миколі Майданському за насичену цікаву розповідь та велику любовь до рідного краю.
ВідповідьДоброго дня, п. Марія! Дякуємо Вам за відгук!) Радіємо, що Ви отримали купу вражень від мандрівки!) Будемо раді мандрувати з Вами знову)) До зустрічі)
Як довго переїзд зі львова до першої зупинки , Ужок?
ВідповідьДобрий день, п.Яна!
Тривалість переїзду орієнтовно 2,5 години.
Доброго дня! Чи буде організовуватись цей тур в листопаді?
ВідповідьДоброго дня!
Дякуємо Вам за запитання!
На даний час, ще не відомо чи буде проводитись даний тур в листопаді.
Добрий день!Скажіть,будь-ласка,чи буде цей тур в вересні?
ВідповідьДоброго дня Пані Ірино!
Плануємо цей тур провести також в кінці вересня.
Дату повідомимо до кінця тижня.
скільки буде коштувать з вхідними квитками і обідами вечерями
ВідповідьДоброго дня, п. Олег!
Дякуємо вам за запитання!
Повна вартість туру з вхідними квитками і харчуванням складатиме 1520 грн/особа.
У вартість ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом,
- проживання,
- супровід гіда-екскурсовода,
- екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах,
- страхування на час подорожі.
У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються:
- харчування,
- вхідні квитки в туристичних об’єктах.
Знижки для дітей:
- Дітям до 6 років (включно), при супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі та при проживанні - безкоштовно;
- Дітям до 12 років (включно) знижка від загальної вартості туру 100 грн./особа.
Вартість вхідних квитків:
- термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний – 250 грн, діти зростом до 150 см – 125 грн, діти зростом до 110 см – безкоштовно.
- дегустація вин на винзаводі “Леанка”: 150 грн., екскурсія без споживання вина – 80 грн.;
- дегустація буйволячих та овечих сортів сиру: загальний, студентський, учнівський – 75 грн.;
- Етнографічний музей скансен «Старе село» і Музей історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”, Філіал музею лісу і сплаву “Колочавський бокораш”: загальний - 80 грн/ос., пенсіонери, студенти - 50 грн/ос., школярі – 40 грн/ос.;
- частування, забава із музиками і сценки з життя горян у колочавській корчмі: (в меню входять: сало, сир, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка): дорослі - 80 грн./ос., діти - 40 грн/ос.
Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню:
- шовдарь (копчений свинячий окіст),
- попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка),
- пікниця (домашня ковбаса),
- квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста),
- заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною),
- банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою),
- печені на вогньові кромплі (картопля печена),
- колочена пасоля (фасоля із засмажкою),
- свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою),
- палачінта з лекваром (млинець із повидлом),
- сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар.
Вартість – 195 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: курячий бульйон з чігою, торгоня з підливою, угорські солодощі та вино. Вартість 90 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 55 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається в кафе села Колочава та складається зі страв місцевої кухні: юшка з білих грибів, картопляне пюре з кручеником, салат з огірків і помідорів, чай на травах, хліб. Вартість 110 грн./ос.
Ужок
Відомий в минулому бальнеологічний курорт, розташований на межі трьох країн біля мальовничого карпатського перевалу, зараз відомий на весь світ шедевром бойківської сакральної архітектури – церквою св. Михайла (1745р.), котра є одною із найвизначніших дерев’яних храмів України та занесена в список всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
Барвінок
Неподалік Ужгорода в оточенні Карпат із самого серця землі піднімаються термальні води і приносять здоров’я та радість для гостей відпочинкового комплексу “Золота гора”. На Вас чекають сучасні термальні басейни із температурами вод 29 та 39 градусів на відкритому просторі. Вода є надзвичайно корисна і за своїм складом схожа за термальні води найкращих курортів Франції, Німеччини та Чехії.
Середнє
Містечко відоме руїнами замку Добо (ХVІ ст.) і є найстарішим та найбільшим центром виноробства в Закарпатті, тутешні вина мають чудовий букет і смак завдяки багатьом мінералам місцевого вулканічного ґрунту. Вони витримуються в унікальних винних підвалах (XVI ст.), що мають ідеальні природні умови для витримки вин. Колись середнянські вина подавали на столи європейських монархів, вони обов’язково сподобаються і Вам.
Виноградів
Неподалік виноградівської Чорної гори розташована ферма “Карпатський буйвіл”, на якій місцеві ентузіасти намагаються врятувати найпівнічнішу популяцію буйволів у світі. Зараз на фермі є понад 30 карпатських буйволів за якими можна спостерігати, а також скуштувати й купити різні сорти буйволячого та овечого сиру.
Синевирський перевал
Один із наймальовничіших перевалів українських Карпат, має висоту 793 метрів і з нього відкриваються чудові панорами довколишніх гірських хребтів.
Колочава
Одне з найгарніших сіл Закарпаття, в якому розташовано 10 музеїв, 20 пам’ятників, 50 визначних історичних місць, найвідоміші з яких: музей народної архітектури та побуту “Старе село”, музей залізничної справи “Колочавська вузькоколійка” та музей “Колочавський бокораш”. Всіх гостей ласкаво запрошуємо в корчму, де можна почастуватися і побачити сценки із життя горян.
Сойми
Мальовниче карпатське село славиться своїм унікальним джерелом мінеральної води “Соймівська”, яка має найбільший вміст кальцію серед усіх мінеральних вод України та не має аналогів у світі.