Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
vidviday.com.ua@gmail.com

Львів, вул. Замарстинівська, 34

Відпочинковий тур “Варишська палачінта”
Нове!

Відпочинковий тур “Варишська палачінта”

Термальні комплекси “Косино” і “Золота Гора”, карпатський бункер та найсмачніші млинці Закарпаття

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Верхня Грабівниця (огляд бункера) – Чинадієво (обід) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Берегівський р-н (садиби сільського туризму, поселення о 20:00, вечеря).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Косино (купання в термальному басейні) – Мукачево (екскурсія замком, вільний час на фестивалі та  обід) – Львів (повернення о 22:30).

Менеджер: Любов (032)-255-36-55, (067)-212-95-36, (063)-537-50-88 

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
Ціна - 795 грн.
Опис туру

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичні об’єкти та харчування.

Вартість вхідних квитків:
- бункер лінії Арпада:  загальний, пенсійний – 50 грн.; студенти, учні 10-11 класів, учасники АТО – 30 грн.; учні до 10 класу – 25 грн.; діти до 6 років – безкоштовно;
- термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний – 250 грн., діти зростом до 150 см. – 75 грн., діти зростом до 120 см. – безкоштовно;
- термальний басейн “Косино”:  загальний – 315-350 грн., учасники АТО та інваліди 1 групи – 150 грн., діти зростом до 150 см. – безкоштовно, оренда шафки – 40 грн.;
- Мукачівський замок: дорослі - 40 грн., студенти, пенсіонери - 30 грн., діти до 14 років - 20 грн.;

Проживання: відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX 

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в ресторані селища Чинадієво. Меню: салат “Овочеве асорті”, “Підбивані лопатки” (зупа із шпарагівки підбита сметаною), картопляне пюре з шишками в грибному соусі, карпатський чай, хліб. Вартість 75 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, угорські голубці, угорські солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 70 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 50 грн./особа.
Обід у 2-й день – відбувається в Мукачево на Фестивалі “Варишська палачінта” на власний смак і вибір туристів.