Можна поснідати вдома, взяти з собою перекус або поснідати під час стоянки автобуса в закладах громадського харчування на власний смак і вибір.
-
Фото
-
Мапа
-
Відео
























Приготування закарпатських страв, дегустації вин, сирів, мінеральних вод, а також замки, храми та панорами Карпат!

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Чинадієво (огляд замку) – Мукачево (обід з оригінальних закарпатських страв) – Берегово (купання в термальних басейнах) – Четвалва (поселення в садибах сільського туризму о 17:30, майстер-клас із приготування угорських національних страв, вечеря).
2 день: Четфалва (майстер-клас із приготування угорських національних страв, сніданок і виїзд (08:30) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – Іза (купляння виробів із лози та огляд оленячої ферми) – Міжгір’я (майстер-клас із приготування карпатських страв та обід) – Келечин (дегустація мінеральної води) – Львів (повернення о 23:00).
Приміський вокзал, вул. Городоцька, 177 (800 м від Головного залізничного вокзалу).

Посеред старовинного містечка Чинадієво розташований похмурий середньовічний замок "Сент-Міклош" барона Перені (XIV ст.), з цікавим інтер’єром, потаємним ходом та спальнею мужньої Ілони Зріні, в якій вона зустрічалася з графом Імре Текелі, через це його ще називають «Замок кохання». Врятував споруду художник Йосиф Бартош, який взяв її концесію.
Колишній Береґсас здавна відомий своїми архітектурними памятками, але більшість туристів їдуть сюди для лікування, насолоди та відпочинку. Адже саме тут розташований сучасний оздоровчий комплекс Жайворонок, який славиться басейнами з унікальною термальною водою (температурою 31-45 С). Гості комплексу цілий рік можуть лікуватися та відпочивати у відкритих та критих басейнах із природньою мінеральною водою, котра піднімається безпосередньо із термальних свердловин глибиною понад 1 км.
Прикордонне угорське село біля річки Тиса, в якому знаходиться чудовий архітектурний ансамбль, що вдало поєднав в собі оборонний мурований протестантський храм (XIVст.) і сучасну дерев’яну церкву Святого Духа (2001р.). Окрасою села є також найвища в Закарпатті струнка готична дзвіниця (XVIII ст.).
Унікальне село в Україні, яке є зразком місцевого господарювання. Мешканці об’єдналися в “Асоціацію місцевого розвитку”, завдяки якій було розбудовано інфраструктуру селища та запрацювала сироварня, яка запрошує Вас на дегустацію різних сортів сира з вином. Сир виготовляється за швейцарською технологією та є найкращим в Україні. Ті, кому сир засмакує, зможуть його придбати за цінами виробника.
Столиця лозоплетіння України, проїжджаючи через село можна придбати різноманітні сувеніри з лози, від простих ужиткових до справжніх витворів мистецтва, імпровізований ринок плетених виробів простягається уздовж дороги, їх оригінальність та вишуканість вражає кожного.
Батьківщина президента Карпатської України Августина Волошина славиться також своїм унікальним джерелом природно-газованої мінеральної води “Келечин”, яка відноситься до нарзанів із високим вмістом заліза.

- проїзд комфортабельним автобусом;
- супровід гіда-екскурсовода;
- екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах;
- страхування на час подорожі;
- проживання.
- вхідні квитки в туристичні об’єкти;
- харчування;
- дегустації.
- Дітям до 6 років (включно): безкоштовно (при супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі та при проживанні)
- Дітям від 7 до 12 років (включно) та особам з інвалідністю І та ІІ груп (за наявності посвідчення): 100 грн/особа (від загальної вартості туру)
- Учасникам БД/ООС (за наявності посвідчення): знижка 30% від вартості туру

Замок “Сент-Міклош”: добровільна пожертва.
Термальний басейн “Жайворонок” у Берегові: термальний басейн “Жайворонок” у Берегові (2 години): загальний – 240 грн., пенсіонери – 180 грн., особи з інвалідністю І групи, студенти, діти від 120 до 150 см. – 120 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 30 грн., (діти до 150 см допускаються в басейн тільки в нарукавниках для плавання);
Дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний – 100 грн.
Оленяча ферма: - загальний, пенсійний і студентський – 40 грн., школярі – 20 грн.;

Проживання відбувається в затишних садибах. Номери: 2-місні та 3-місні (з вигодами у коридорі).

Пізній обід-вечеря відбувається у місті Мукачево в ресторані “Вікенд” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше суп "Левеш", на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 150 грн./особа.
Вечеря складається зі страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, торгоня (домашні макарони особливого приготування) з м'ясною поливкою, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 130 грн./особа.
Пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 80 грн./особа.
Відбувається в кафе Міжгірського професійного ліцею на базі якого буде відбуватися майстер-клас, складається з страв карпатської кухні, які були приготовлені під час майстер-класу: грибна юшка, банош із бринзою, ріплянка із м’ясом по-полонинськи, хліб, чай з трав. Вартість 150 грн./особа.

У вартість зазвичай ВХОДИТЬ (якщо інше не передбачено описом туру): проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.
Окремо Ви зазвичай оплачуєте вартість вхідних квитків і харчування (якщо інше не передбачено описом туру).
Ні, на жаль, не можна. Ми працюємо за 100% передоплатою.

