Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
+38-(067)-50-88-667

vidviday.com.ua@gmail.com

УВАГА: примітки біля дат позначають наявність вільних місць ('+' більше 10 і '!' менше 10 місць)

Закарпатське Божоле, пекельні купання та народні гуляння
Нове!

Закарпатське Божоле, пекельні купання та народні гуляння

Ніжний смак молодого вина, купання в чані на повільному вогні, дегустація Закарпатських страв 

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужгород (обід, квест-екскурсія по Ужгороду, участь у фестивалі, вечеря на фестивалі) – Перечин (поселення в готель в 21:30).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Перечинська мануфактура (дегустація сиру) — Воєводино (прогулянка парком) – Лумшори (купання в чанах) - Перечин (обід-дегустація закарпатських стравз веселими гудаками) — Львів (повернення до 23:00).

Менеджер: Марічка (032)-255-36-55, (097)-449-68-38, (063)-506-23-84

16.11.2019 - !
Тривалість:
2 дні / 1 ніч
Ціна - 945 грн.
Опис туру

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: харчування та вхідні квитки в туристичних об’єктах.

Вартість вхідних квитків:
- квест-екскурсія по Ужгороду: загальний (дорослі, пенсіонери, діти) — 60 грн.,
- Ужгородський замок: загальний (дорослі, пенсіонери) - 50 грн., студенти - 40 грн., учні - 20 грн.;
- вхід у підвали на фестивалі "Закарпатське Божоле" - 20 грн. (зараховується у вартість напою);
- купання в чанах з мінеральною водою с. Лумшори: 140 грн., діти до 12 років – 90 грн.;
- екскурсія та дегустація сирів у “Перечинській мануфактурі”: загальний, пенсійний, студентський, учні – 65 грн.;

Проживання: відбувається в готелі м. Перечин, 2-3 місні номери з вигодами в номері.

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається на Ваш смак і вибір на фестивалі “Закарпатське Божоле”.
Вечеря у 1-й день – відбувається на Ваш смак і вибір на фестивалі “Закарпатське Божоле”.
Сніданок у 2-й день – відбувається в готелі. де Ви проживаєте. Меню: яєчня із ковбасою, бутерброд із маслом та сиром, хліб, чай/кава. Вартість 75 грн/особа.
Обід в 2-й день – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню:
- шовдарь (копчений свинячий окіст),
- попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка),
- пікниця (домашня ковбаса),
- квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста),
- заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною),
- банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою),
- печені на вогньові кромплі (картопля печена),
- колочена пасоля (фасоля із засмажкою),
- свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою),
- палачінка з лекваром (млинець із повидлом),
- сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар.
Вартість – 175 грн.



Приєднатись до збірної групи туру


Дата


Кількість осіб


Прізвище, Ім'я та по-Батькові


Телефон


Електронна пошта


Безпека* (введіть цифри в рамці)
Безпека