Де відпочити в Карпатах

Ще не вирішили, де відпочити в Карпатах і Закарпатті? Гайда до нас!

Неможливо повторити подорож Карпатами. Хоч скільки разів їх не відвідуй, вони завжди здивують чимось новим: тихою красою смерек під ковдрою снігу, широкими полями запашних крокусів, запашним сиром від «щасливих кізоньок», пафосними термальними купелями або щирою гостинністю ще хвилину тому незнайомої ґаздині.

Ті, хто часто приїжджає на відпочинок в Карпатах, інколи зовсім не цікавляться екскурсіями, бо вважають, що побачили вже все. Двічі дивитись на ті ж самі замки та водоспади, слухати однакові розповіді та жарти дійсно не цікаво. Ми це добре розуміємо, тому й зібрали звідусіль усі-усі приховані скарби наших улюблених гір – наймальовничіші краєвиди, заповідні стежки, унікальних митців, геніальних майстрів та найяскравіші цікавинки, що є в кожному карпатському містечку, селі, оселі, лісі та полонині.

У «Відвідай» всі закохані в Карпати. Ми – місцеві, львів’яни, закарпатці, гуцули, бойки, ополяни, волиняни, буковинці – тому й мова наша, і страви наші, й легенди наші є справжніми. Ми відкриваємо нові маршрути для тих, хто «бачив все».

Вперше приїхавши в Карпати на відпочинок, туристи мандрують традиційними стежками: скелі Довбуша, водопади Пробій та Шипіт, Синевир та замки Закарпаття. Тому й фотозвіти у більшості гостей Моршинських та Свалявських санаторіїв однакові. Але ми добре знаємо, що масовий забіг по шаблону не подарує того самого, майже непомітного, тендітного дотику карпатської магії до душ наших гостей.

Ми збираємо найкращі барви неба, пахощі лісу та прозорість озер, щоб подарувати вам запашний та яскравий букет спогадів про фантастичний відпочинок в Карпатах.

Запрошуємо Вас в тури в Карпати разом з туроператором “Відвідай”

Весна. Шафрановий цвіт Драгобрату та Буковинські тюльпани

Неймовірна краса ніжно-бузкових гірських схил та повний дзен – після карколомної адреналінової подорожі на всюдиходах та канатці. Спіймати цю коротку мить цвітіння непросто, але ми це вміємо.

Унікальні карпатські крокуси можна побачити у турах:

Ми точно знаємо, коли квітнуть рожеві Ужгородські сакури, білі Хустські нарциси, дикі тюльпани Закарпаття та розкішні сортові – на Буковині. Так-так, ми не помилилися: полями з різнобарвними квітами можна милуватися не лише у Голандії.

Буковинське диво с. Лужани в турі Чернівці – український Париж + долина тюльпанів

Літо. Равлики, загадкові страви та релакс нон-стоп

Не обов’язково сидіти на полонині в хащах – чомусь саме так уявляють відпочинок в Карпатах влітку більшість відпочивальників. Набагато цікавіше зробити селфі на равликовій фермі, де після екскурсії передбачена дегустація екзотичним еко-продуктом із особливими поливками.

Смакуємо равликами в турі Закарпатські пригоди + Party в Закарпатті

Літній відпочинок в Закарпатті– це вино, сир, незвичайні місцеві фестивалі та місцева мультикультурна автентична кухня. Йой – треба розібратися, що більш смакує – паланчита з лекваром або таріль із торгонею, шишками та бограчом. Щось у стравописі не зрозуміли? – їдьте з нами, ще й не такі загадкові страви спробуєте.

Таємниці закарпатської кухні у наших гастро-турах: ЗаКарпатські насолоди та інше.

Гарний відпочинок в Карпатах з басейном можливий не тільки в готелях Буковеля та Поляни. Про термальні басейни Косино та Берегове чули майже всі. Але з нами ви зможете порівняти користь гарячої вулканічної водички та рівень СПА-послуг в десятках креативних відпочинкових комплексах Закарпаття, від Ужгородської «Золотої гори» до «Теплих вод» у селі Велятино.

Спа – тури від «Відвідай»:

Осінь. Магія, смаколики та гранд-тури

Восени особливо приємний відпочинок в Карпатах – ціни прийнятні, гори та ліси вкриваються різнокольоровими килимами. В цю пору добре гуляти горами та відкривати нові, незнайомі місця сили. Такі, як Музей гуцульської магії або комплекс мегалітів Терношорська Лада, який історики та екстрасенси порівнюють із Стоунхенджем.

Карпатські таємниці у турі Терношорська Лада, Шешори + гуцульське весілля

Осінь дарує веселі фестивалі та свята врожаю, де можна гопцювати бешкетний чардаш у діжці із щойно зібраними на вино гронами, або з піснями та традиційними прикметами зустріти вівчарів, що повертаються з полонин. Смаколики щедрого Закарпаття ніколи не закінчаться, а для рідних в подарунок всі обов’язково привезуть з екскурсій смачні еко-сири, які не поступаються кращим швейцарським аналогам, п’янкі вина та меди.

Веселі та смачні тури:

Багато невідомих широкому загалу туристів та дуже цікавих міст поєднано нами в багатоденних автобусних турах із затишною ночівлею в чарівних садибах із фантастичними краєвидами. Завдяки таким подорожам відпочинок в Карпатах недорогий, різноманітний та дуже пізнавальний.

За один тур реально відвідати невідомий більшості туристів розкішний відпочинковий комплекс «Воєводино», оздоровитись в «Ужанських купелях», Лумшорах та елітному комплексі «Золота гора», помилуватися каскадом водоспадів у Сколівських Бескидах та прогулятись над хмарами на вершині гори Красія.

Багато місць, про які ви навіть не чули – в гранд-турах

Зима. Гори, свята та кохання

Гірськолижні курорти Карпат дарують чудовий відпочинок, здоров’я та енергію. Неможливо за одну мандрівку відвідати всі курорти, але декілька – цілком реально. Приємно після відпустки обговорювати з друзями викрутаси фрірайд-трасс Пилипця, зручні дитячі підйомники Плая або смак глінтвейну з Буковелю.

Особливо активні зимові тури:

Відпочинок в Карпатах зимою – це веселі різдвяні вертепи, сільські карнавали, маскарадні шоу, Переберія та Маланка, фестивалі молодого вина. Туристи з усієї Європи відвідують Гуцульщину та Бойківщину, де збереглися справжні костюми ведмедів, ставлять дідухів та водять козу із піснями та сучасними жартами. Про Топ – 5 цікавих місць зимового відпочинку читайте у нашому блозі Новий рік і Різдво в Карпатах.

Етно-фолк-гастро-тури взимку:

Карпати романтичні та звабливі завжди. Але саме у лютому для закоханих ми підготували особливу екскурсію. Мало хто знає, що в нашому Самборі зберігаються мощі того самого Святого Валентина, свято якого так радує продавців квітів та парфумів.

Помолитися за коханих біля св. Валентина – в турі Карпатська Валентинка

Ми добре знаємо – де відпочити в Карпатах релаксово, драйвово та смачно. Кожна екскурсія – неповторна, із власною цікавинкою та душею. Але є те, що поєднує всі наші тури – повна відсутність шаблонів та нудьги. Є лише одна небезпека – Карпати затягують та викликають невідворотне бажання повертатися знову та знову – за веселими друзями, яскравими відкриттями та відчуттям безмежної свободи.

(Visited 1 487 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *