Правила використання матеріалів з Блогу Туроператора “Відвідай”

  1. Ці правила поширюються на всі матеріали Блогу Туроператора “Відвідай”, які розміщені на веб-сторінці https://vidviday.ua/blog/ (далі – Блог).
  2. Усі виключні майнові та немайнові авторські права на інформацію, що розміщується на Блозі належать ТОВ “Відвідай” (якщо в тексті не вказується інше). Під інформацією маються на увазі всі матеріали, що розміщуються на Блозі – статті, інтерв’ю, новини, фото-репортажі, опитування, рейтинги тощо.
  3. Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати інформацію, розміщену на Блозі, за умови гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче другого абзацу або іншим чітким проявом джерела інформації (плашки, логотипу або повної назви сайту), який видно у першому екрані пристрою (в тому числі смартфону, планшету тощо).
  4. При копіюванні більш ніж 30% вмісту певної публікації Блогу, додатково до гіперпосилання на першоджерело, також мають публікуватися гіперпосилання на сторінки сайту Туроператора «Відвідай» (https://vidviday.ua/) та банери з рекламою Туроператора «Відвідай», які містить ця публікація.
  5. При використанні фотографій та інших ілюстрацій з Блогу, в описі кожної з них потрібно зазначити, що вона взята зі сайту vidviday.ua, а також вказати автора, якщо така інформація є на Блозі.
  6. Для друкованих видань передрук матеріалів Блогу дозволяється за письмової згоди директора ТОВ “Відвідай”, а для телеканалів та радіостанцій дозволяється використовувати інформацію, розміщену на Блозі, за умови усного посилання на першоджерело.
  7. Під використанням інформації мається на увазі будь-яке відтворення, републікація, поширення, переробка, переклад, включення його частин до інших творів та інші способи, передбачені Законом України “Про авторське право та суміжні права”.
  8. Забороняється будь-яке комерційне використання матеріалів Блогу, відтворення текстів чи їх фрагментів з метою комерційної реалізації права доступу до цієї інформації.
  9. Для з’ясування інших питань, які стосуються умов використання матеріалів з Блогу потрібно надсилати запити на <[email protected]>.
  10. У разі порушення будь-якого пункту цих правил, ТОВ “Відвідай” залишає за собою право захищати свої права та інтереси шляхом подання скарг до правоохоронних органів та позовних заяв до судових органів.
(Visited 725 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *