Туроператор “Відвідай”: чому ми найкращі в Україні?

29 грудня 2020 року ми почули те, до чого йшли довгі 12 років: “Відвідай” кращий туристичний оператор України. У це речення вкладена довга та плідна праця компанії, у цих п’яти словах її результат. Для нас “Відвідай” ще з першого дня роботи був найкращим і яскравий доказ тому — чесна перемога у конкурсі Ukraine Tourism Awards 2020, організатори якого: Kyiv Tourism Association та VISIT Ukraine, за підтримки Ukrainian Hotel & Resort Association та Державного агентства розвитку туризму України.

“Відвідай” кращий туроператор України 2020 року

Це всеукраїнський конкурс, у якому обирали кращого туристичного оператора. Серед конкурентів були сильні туроператори України, але “Відвідай” виявися сильнішим. За результатами глядацького голосування та вибору журі ми зайняли переможне перше місце. Велика подяка організаторам конкурсу, за чудову нагоду показати себе, і величезне дякую туристам, які віддали за нас свій голос. Завдяки вам найбільші туроператори України, які брали участь у конкурсі, залишилися позаду у турнірній табличці конкурсу Ukraine Tourism Awards 2020.

Момент оголошення переможця “Кращий туроператор України 2020 року”:

Чому ми найкращі?

Кожен результат туристичного оператора “Відвідай” – це плід глибоких моральних цінностей та карколомної праці, вкладених у нашу компанію. Ще на початку роботи, було визначено, що наші тури та екскурсії будуть охоплювати лише Україну, адже вона настільки красива і багата на звичаї та традиції, що хочеться розкривати її туристам з усіх боків. Зважаючи на те, що станом на сьогодні, “Відвідай” має рекордну кількість турів та екскурсій по Україні, ми вдало справляємося з нашою метою.

За час роботи компанії нашими клієнтами стали понад 200 тисяч українців та іноземців. Ми провели майже 6000 турів та екскурсій. Крім того, у нас є гарячі тури.   І в результаті, діяльність “Відвідай” – це 6,4% усього ринку внутрішнього туризму України.

Історія туристичної агенції “Відвідай”

Історія туристичної агенції “Відвідай” захоплююча та особлива. Це шлях до успіху, який розпочався у далекому 2008 році і триває донині. За цей час компанія стала по-справжньому універсальною. Завдяки великому вибору авторських турів та екскурсій нам під силу реалізувати побажання навіть найвибагливіших туристів. Компанія охоплює майже всі туристичні пам’ятки та об’єкти України, а інколи, відкриває туристам щось нове, ще незвідане та оригінальне. Тури вихідного дня наша родзинка, у нас завжди є великий вибір варіантів для вікенду. Екскурсії Львів дуже популярні серед туристів, тому ми розробили декілька десятків різноманітних варіантів на вибір. І не єдиними екскурсіями, тури по Україні — це наша особливість. На туристичному ринку України, ми пропонуємо клієнтам найбільший вибір різноманітних турів. Вони відповідають всім можливим бажання туристів, як-от: відпочинок в Карпатах, термальні води Закарпаття, екскурсії по Україні, тури в Буковель, автобусні тури зі Львова та інше.

Гайда мандрувати з “Відвідай”:

 

Важливий момент – ціни на послуги. Ми з впевненістю можемо сказати, що тури та екскурсії “Відвідай” доступні кожному, адже ціни стартують від однієї гривні.

Інша діяльність “Відвідай”

Щороку компанія розросталась, і з такою швидкістю зростала і наша діяльність. Менеджери знаходили все більше унікальних нових об’єктів, гіди дізнавалися цікаві факти та інформацію, а транспортний відділ виріс до організації перевезень та надання автобусів в оренду. Попіклувався “Відвідай” і про розвиток туризму в Україні. Щороку на базі нашої компанії проходять курси гідів-екскурсоводів. Випускниками стали майже сто людей.

Колектив туристичного оператора “Відвідай”

Туроператор “Відвідай” займається й благодійністю. Зокрема, у 2019 році на соціальні проекти було витрачено понад 100 000 грн. Крім того, ми пропонуємо знижку 30% від повної вартості туру для Учасників Бойових Дій.

Плани на майбутнє

Звання “Кращий туроператор України” — це крок вперед у напрямку впровадження нових цілей та ідей.

«Це приємне досягнення, визнання якоюсь мірою. Нам це важливо, бо ми плануємо активніше працювати з іноземними туристичними фірмами, залучати їх в Україну. Статус «найкращого туроператора» має сприяти цій співпраці» – розповів директор туроператора «Відвідай» Ігор Губіліт.

Наші плани:

  • показати Україну для більш як 1 млн. туристів;
  • розробити 1000 турів та екскурсій Україною та українськими місцями за кордоном;
  • займати позицію кращого туроператора України і 2021 рік, і в 2022, і в 2023.. Завжди!
Подорожуйте з найкращим!

 Туроператор “Відвідай” – файні тури Україною!

 

(Visited 1 304 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *