Топ-15 найкращих місць для освідчення в коханні від туроператора Відвідай!

Ні для кого не секрет, що добре підібрана локація для освідчення в коханні, це передумова отримати таке бажане слово – ТАК!

Відвідай – кращий туристичний оператор Україною за версією “Ukraine Tourism Awards 2020”, пропонуємо Вашій увазі, найкращі локації для освідчення в коханні:

1. Тунель кохання у Клевані

Тунель кохання – вважається одним з найромантичніших місць в Україні. Це диво природи, розташоване поблизу містечка Клевань на Рівненщині. Ця чарівна місцина привертає увагу не лише українців, а й, іноземців котрі навідуються до нас, та навіть представників кінематографа. Тунель кохання не лише одне з найромантичніших місць, а ще й одне з найбільш інстаграмних завдяки чарівній атмосфері, неповторному колориту та поєднанню барв. Закохані вірять, що поцілунок в тунелі скріпить їхню любов на все життя, а якщо вони стануть на рейки й пригорнуться одне до одного серцями, то вже ніколи не розлучаться. Тому тунель кохання, вважається одним з найкращих місць для освідчення в коханні та розмістився в нашому Топі на заслуженому першому місці!
Потрапити у цей романтичний світ Ви можете відвідавши наші екскурсії :

Тараканів , Дубно + Тунель кохання (1 день);
– Перлини Волині + Тунель кохання (2 дні / 1 ніч).

Клевань. Тунель кохання

2. Круїз по каньйону Дністра

Шукати альтернативу освідченню на кораблику в Будапешті стало значно легше, адже в оточенні казкових скель, кам’янистих схилів та казкових краєвидів, простягається Дністровський каньйон, один із найкрасивіших в Україні. Ця пам’ятка природи вражає своїми скелями, численними водоспадами, листяними та сосновими лісами, а також різноманіттям флори та фауни. Прогулюючись на кораблику в Круїзі по Дністру, Вам надається чудова можливість, запропонувати руку й серце своїй половинці, адже серед цих неповторних краєвидів, панує чарівна атмосфера, яка допоможе закріпитись коханню у Вашому серці назавжди.
А втілити свій романтичний задум у реальність, ви зможете в наших турах:

– Кам’янець-Подільський круїз (2 дні/1 ніч);
– Кам’янець-Подільський, Чернівці + Бакота (3 дні / 2 ночі);
– Волинь, Поділля і Буковина за 6 днів (6 днів / 5 ночей).

Круїз по каньйону Дністра

3. Неперевершений Синевир

Озеро Синевир – одночасно найбільше та найглибше високогірне озеро в українських Карпатах. В оточенні струнких смерек та високих гір, Ви потрапляєте в неймовірно казкову атмосферу. Кришталеве гірське повітря та недоторкана природа надихають та дарують незабутні відчуття. Ви, мабуть, чули історію кохання, яка пов’язана з озером, адже за легендою княжна Синь, прогулюючись лісом, вловила звуки музики, яку награвав Вир. З цього моменту закохані зрозуміли, що не уявляють свого життя одне без одного.
Для особливо важливих подій, є чудова можливість поплавати на плоті, де власне і можна втілити у життя мрію кожної дівчини. Якщо ж ви трішки сором’язливі, не хвилюйтеся, що не зможете усамітнитись, адже озеро Синевир достатньо велике, і Ви можете спокійно втекти від групи, аби освідчитись у коханні Вашій половинці. Вважається що якщо люди покохали один одного біля озера Синевир – їхнє кохання житиме вічно.
Тому запрошуємо відвідати озеро Синевир у наших турах :

– Озеро Синевир та водоспад Шипіт (1 день);
– Сиро-винний тур Закарпаттям (2 дні / 1 ніч);
– 10 родзинок Закарпаття (3 дні / 2 ночі);
– Тур-відпустка  “Довкола Карпат за 7 днів” (7 днів / 6 ночей).

Озеро Синевир

4. Гора Говерла

2061 метр над рівнем неба, а чи не занадто високо для освідчення у коханні??? Звичайно ні. Говерла – найвища вершина на території України, в оточенні гірських масивів, велично дивиться у небо. Мальовничі краєвиди, захоплюючі пейзажі, гірські стежки та ріки, неймовірний водоспад та полони, це все нікого не може залишити байдужим. Вважається, що якщо закохана пара, разом підніметься на вершину гори, то подолає всі труднощі, і пронесе своє кохання крізь віки!
Насолодіться неймовірною красою Карпатських гір в наших турах:

 – Похід на Говерлу за 1 день (1 день);
 – Яремче, Буковель + Говерла (2 дні / 1 ніч).

г. Говерла

5. Палац Шенборнів

Романтичне освідчення в одному з найкрасивіших замків Закарпаття, це чудова ідея! Палац Шенборнів надзвичайно красива споруда побудована за астрологічним принципом, адже у замку 365 вікон як днів у році, 52 кімнати, як тижнів у році та 12 вхідних дверей, як місяців. Тому деякі люди вважають, що якщо освідчитись у коханні на території замку Шенборнів, вогник кохання палатиме 365 днів у рік! Територія замку достатньо велика, тому Вам обирати, де саме запропонувати руку й серце свої половинці. Це може відбутися навпроти витонченого силуету мисливського замку, чи ж у чудовому дендропарку який створено у ХІХ ст. в англійському стилі з великою кількістю різноманітних рідкісних порід дерев, або ж навпроти ставка, який набув форму серця! Подаруйте своїй кохані це чудове відчуття – побути в ролі графині роду Шенборнів. Палац Шенборнів з нетерпінням чекає на Вас у наших турах:

 – Сиро-винний тур Закарпаттям (2 дні / 1 ніч);
 – 10 Родзинок Закарпаття (3 дні / 2 ночі);
 – Тур-відпустка  “Довкола Карпат за 7 днів” (7 днів / 6 ночей).

Закарпаття. Палац Шенборнів

6. Гуцульське весілля

Під час гуцульського весілля Вам надається прекрасна можливість спробувати себе у ролі наречених – по гуцульськи кнєзь та кнєгині. Ви познайомитесь з обрядом гуцульського одруження, побачите як під скрипку одягають гуцульських кнєзя та кнєгині, дружки та дружби, побачите вбирання весільного деревця, затанцюєте перший танець молодят і все це під файну весільну гуцульську музику. В такій чарівній атмосфері, просто злочин не скористатися можливістю, не схилити коліно і не покликати свою файну гуцулку заміж!
Взяти участь у феєрії гуцульського весілля Ви маєте змогу у наших турах:

– Терношорська Лада, Шешори + гуцульське весілля (2 дні / 1 ніч);
– Від Маняви до Драгобрату (2 дні / 1 ніч).

Верховина. Гуцульське Весілля

7. Підйом канатною дорогою на гору Високий Верх

Чим романтичніше Ваше зізнання, тим романтичнішим буде Ваше спільне життя! А ми Вам у цьому допоможемо! Рекомендуємо Вам освідчитись у коханні на канатній дорозі, що здійснює підйом на гору Високий Верх та іменується Захар Беркут. Під час підйому Вам надається чудова можливість милуватись красою гір, а з оглядового майданчика відкривається чудова панорама Сколівських Бескидів, Ґорґанів та Полонинських Карпат.
А піднятись на канатній дорозі Ви маєте змогу відвідавши наш тур:

 – Тур “Карпати на 1 день” (1 день).
– Тур “Карпати на 1 день + SPA”.

 

Волосянка. Гора Високий Верх

8. Бакота

Бакота неодмінно вважається одним з найромантичніших місць для освідчення в коханні! Затоплена українська Атлантида в оточенні мальовничих краєвидів, скель та подільського повітря в очікуванні нових мандрівників! Багато туристів обирають це чудове місце не лише через надзвичайну красу, а також через спокій та впевненість, яку навіює Бакота. Якщо Ви поціновувачі особистого простору та надихаєтесь красотами недоторканої природи, тоді Ви рухаєтесь в правильному напрямку! Ми з впевненістю можемо рекомендувати Вам запропонувати руку й серце своїй коханій на чарівному схилі Бакоти, з чарівним панорамним виглядом, якомога далі від зайвих очей!
Мандруйте з нами в чарівну Бакоту в наших турах:

– Релакс-тур  “Джуринський водоспад і Бакота” (2 дні / 1 ніч);
– Кам’янець-Подільський, Чернівці + Бакота (3 дні / 2 ночі);
– Волинь, Поділля і Буковина за 6 днів (6 днів / 5 ночей).

Бакота. Автор фото: Sasha Tarnavsky

 

9. Острів закоханих у Тернополі

В центрі Тернопільського ставка розмістився чарівний острів закоханих, який заслужено носить назву одного з найромантичніших місць України! Дістатись острова можна спеціальним мостом, або ж ну дуже романтичним способом – човником. Надзвичайно цікавою є ідея освідчення в коханні на символічному острові закоханих! Існує повір’я, що якщо закохана пара вдивлятиметься в кришталеві води ставка, то можуть розгледіти в ньому своє майбутнє.
Запрошуємо відвідати чарівний острів закоханих у нашому турі:

 – Збараж, Тернопіль, Вишнівець (1 день).

Тернопіль. Острів кохання

10. Містичний та загадковий Підгорецький замок

Однією з найкращих оборонних споруд у Європі, власне є Підгорецький замок, спроєктований венеційським архітектором Андреа дель Аква. Маєток зберігся до наших часів у своєму автентичному вигляді та оточений чарівним дендрологічним парком.Тому чудовою ідеєю, є романтична мандрівка до Підгорецького замку, саме там у Вас є можливість здійснити найромантичніший вчинок всього свого життя, та запропонувати одружитись Вашій коханій.
Відвідати одіозний палац Ви можете у нашому турі:

 – Замки Львівщини + Замок Мушкетерів (1 день).

Підгірці. Підгорецький замок

 

11. Замок Сент-Міклош – чарівна перлинка Закарпаття окутана романтичними історіями

Замок Сент-Міклош чарівна перлинка Закарпаття окутана романтичними історіями. Безпосередньо з цим замком пов’язана історія кохання Ілони Зріні та Імре Текелі. Слід зазначити, що між коханими була різниця у віці, аж 14 років, що зовсім не завадило їм відгуляти гучне весілля. Тому, незважаючи на різницю у віці, соціальний стан чи будь-які інші обставини, завжди слідуйте своєму коханню та слухайте своє серце. Адже кохання переможе всі негаразди та подарує Вам душевний спокій.
Тож пропонуємо Вам освідчитись у коханні в одному з найбільш романтичних замків Закарпаття, а найкраще це зробити у спальні Ілони Зріні, адже саме в цьому місці спалахнула пристрасть між Ілоною та Імре. Тому з впевненістю стверджуємо, що Ваш вогник кохання палатиме яскравіше після відвідання Чинадіївського замку.
А потрапити у Замок Сент-Міклош Ви можете у наших мандрівках:

 – Релакс-тур “Термальне Закарпаття” (2 дні / 1 ніч);
 – 10 Замків Закарпаття (2 дні / 1 ніч);
 – Карпатські новинки за 5 днів ( 5 днів / 4 ночі).

Чинадієво. Замок Сент-МІклош

12. Скелі Довбуша в Бубнищі

Неперевершений ансамбль скель висотою в 50 м, каміння та лісового масиву, саме такими перед нами постають Скелі Довбуша в Бубнищі. Скелі Довбуша, це яскравий приклад майстерності природи, адже людська рука не торкалась даного витвору мистецтва, лише, вітер, вода та сонце. Письменники, історики й просто люди, надихаються приїхавши в це місце сили, адже неповторні краєвиди захоплюють дух та відбирають дар мови. Проте не хвилюйтесь, на чарівні 3 букви ТАК, у вашої коханої вистачить духу!
Відвідайте Скелі Довбуша у наших турах:

 – Карпатський трамвай і Скелі Довбуша (1 день);
– Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” (7 днів / 6 ночей).

Бубнище. Скелі Довбуша

13. Високий замок у місті Львів

Високий замок у місті Львів однозначно одне з найромантичніших місць Західної України. Високий замок, це зовсім не фортеця, це найвища точка міста Лева, адже висота Замкової гори становить 413 метрів над рівнем моря. Піднявшись на висоту, Ви оточені красою стародавнього міста, панорамами та стрімкими верхами церков, та чарівною атмосферою величного минулого. Вважається, що любов, яка зародилася у Львові на Високому Замку перероджується в кохання всього життя.
Тому запрошуємо відвідати екскурсію:

 – Високий замок з Миколою Майданським (1 день).

Львів. Високий замок

14. Парк Воєводино

Парк Воєводино – це чудове місце, де дійсно слід зробити пропозицію руки й серця Вашій дівчині, адже парк є надзвичайно красивий у всі пори року.Насолоджуватись природними красотами, екзотичними деревами та чарівним озером, або ж прогулятися в старовинній відреставрованій кареті епохи Австро-Угорщини вибір за Вами. Вас не залишать байдужим найважливіші атракції парку, а саме кам’яний млин святого Яна, міст Чотирьох Євангелістів та озеро Тур.
Тому запрошуємо навідатись до парку Воєводино разом з нами у турах:

 – Намисто Закарпаття + Лемківське весілля (2 дні / 1 ніч);
 – Карпатські новинки за 5 днів (5 днів / 4 ночі).

Воєводино. Парк Шенборна

15. Парк Софіївка

Національний дендрологічний парк Софіївка, який розташований у місті Умань, є не чим іншим, як витвором садово-паркового мистецтва. Як бачимо, тішити свою кохану та дарувати романтичні подарунки – традиція, яка сягає давніх давен. Парк Софіївка, не є винятком з цього правила, адже парк заснований у 1796 році польським магнатом Станіславом Щенсним Потоцьким на честь дружини Софії, і подарований їй до дня іменин в травні 1802 року. У парку Ви маєте змогу доторкнутись до прекрасного та побачити скульптури з зображеннями героїв античності, рідкісні породи дерев, фонтани, гранітні брили, острів кохання та звичайно земний рай! Тому парк Софіївка чудова локація для освідчення у коханні!
А прогулятися цим чарівним парком можете у нашому турі:

– Софіївка + Шевченкове + Вінницький фонтан (2 дні / 2 ночі).

Умань. Парк Софіївка

Отже, для того щоб почути заповітне “Так”, потрібно :
1. Обрати одне з найкрасивіших місць в Україні;
2. Повідомити про це нас, забронювавши мандрівку;
3. Купити найкрасивіший перстень та квіти і вуаля, Вона не встоїть!

Отже, запрошуємо закоханих мандрувати разом з туроператором “Відвідай”! З радістю допоможемо Вам у всьому, а також за Вашим проханням, допоможемо замовити фотографа, відеооператора, музикантів, щоб зробити Ваше освідчення найромантичнішим ! Пам’ятайте, мандруючи з нами, Ви офіційно стаєте членом нашої великої туристичної родини, тому з нетерпінням чекаємо на ВАС аби разом розділити ці щасливі хвилини!!!

(Visited 8 085 times, 2 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *