Туристичний брокер

Світовий туризм в XXI ст. переживає справжню “туристичну революцію”, з кожним роком кількість туристів зростає і вже зараз подорожує майже кожен 4 житель планети.

Чому сьогодні подорожують більше? Подорожі стають доступнішими й за ціною, й за витратою часу. В Україні більшість людей віддає перевагу організованому або масовому туризму. Туроператори пропонують перевірені роками тури, екскурсії, які представлені туристам у вигляді готових продуктів «на вибір».

Але чим далі, тим більше люди хочуть бути незалежними у прийнятті своїх туристичних рішень, і тому обирають альтернативний туризм – самостійно організовану подорож, так звані індивідуальні тури. Але  тут вони стикаються з купою різних проблем і незручностей. Багато часу витрачається на розробку туристичного маршруту, пошук готелів і закладів харчування. Інколи під час мандрівки туристи-індивідуали отримують розчарування від неперевірених доріг і туристичних об’єктів, а також від самих екскурсій. Всього цього можна уникнути, якщо звернутися за допомогою до туристичного брокера.

Ситуація під час подорожі

Туристичний брокер – це посередник між споживачем і виконавцем туристичних послуг,  він допомагає в організації самостійних подорожей і це відрізняє його від будь-яких інших учасників туристичного ринку. Із замовником брокер співпрацює на підставі  двостороннього договору.

Турброкер – це організатор відпочинку, який пропонує клієнтам туристичні події чи туристичні послуги, надаючи їм відповідну письмову чи усну інформацію.

Ще одна відмінність турброкера від інших туристичних компаній полягає в тому, що він не бере у туристів гроші за обслуговування, а отримує від них плату тільки за свої консультації. Оплату, заброньованих за допомогою брокера послуг, туристи проводять самостійно відразу тим, хто ці послуги надає. Іншими словами, брокер фізично не стикається з грошима туристів і не може їх застосувати у власних інтересах.

Коли турист бронює подорож через турброкера, той дає йому кілька варіантів на вибір, а також підстраховує на маршруті на випадок збоїв в запланованій програмі. Тобто не компенсує збитки, які ще потрібно довести  після повернення, а допомагає в режимі реального часу на місці. Така послуга туристичного брокера називається “аварійний комісар”.

Наші працівники завжди готові Вам допомогти!

Внаслідок раціонально побудованого маршруту, бронювання послуг у своїх партнерів по оптимальних цінах, туристичний брокер може здійснити економію бюджету мандрівника-замовника.

Важливо розуміти, що мета полягає не в тому, щоб будь-яким способом зробити подорож дешевше, а в пошуку оптимального співвідношення ціни та якості.

Брокерські послуги включають:

  •  консультацію  туриста з усіх питань, пов’язаних з організацією екскурсій/турів та окремих її елементів;
  • складання маршруту з урахуванням індивідуальних вимог і побажань замовника;
  • опрацювання  програми перебування в країні;
  • визначення вартості подорожі, оптимізація витрат;
  • пошук мінімальної ціни проживання при різних методах бронювання (гарантія «кращої ціни»);
  • допомога у виборі готелів;
  • бронювання узгодженого набору туристичних послуг у безпосередніх виконавців (бронювання готелів, бронювання автомобілів на прокат, екскурсії, атракціони, харчування, залізничні бронювання, страхування подорожей, замовлень на події, шоу та театри);
  • забезпечення безпеки подорожі (медичні та інші види страхування, інструктаж з правил безпечної поведінки в країні).
Складаємо новий маршрут спеціально для Вас!

Причому, тут мова йде не тільки про страховку в загальноприйнятому її розумінні (брокер є агентом навіть не однієї, а кількох страхових компаній, щоб у туристів була можливість вибирати найбільш сприятливі для них умови), а й про надання термінової певної допомоги туристам в разі виникнення під час подорожі будь-яких позаштатних ситуацій («аварійний комісар»).

Це є робота на постійній основі. Головними вимогами до турброкерів є вміння працювати з людьми та готовність розв’язання проблем замовників.

Туристичні брокери працюють, як з роздрібними клієнтами так і корпоративними замовленнями, організовують весілля, відпочинок впродовж  медового місяця, службові поїздки, тематичні мандрівки та ін.

Такий брокер  є на зв’язку 7 днів на тиждень і може працювати як в офісі, так і з дому, або з будь-якої точки світу.

Ми візьмемо на себе усі організаційні клопоти, поки Ви насолоджуватиметесь відпочинком!

Співпраця з туристичним брокером, це:

  1. Найкраще співвідношення ціни та якості, адже він розповість вам про всі доступні варіанти, про спеціальні акції та порадить щодо якості та цінності певного товару.
  2. Максимальний вибір, оскільки він надасть вам широкий вибір варіантів подорожей та пропозицій від конкурентних туристичних постачальників.
  3. Зручне бронювання і допомога з покупкою на одному місці, тому що він економить ваш час та гроші, обробляючи всі аспекти вашої подорожі: від квитків до прокату автомобілів, бронювання автобусів та поїздів, проживання та активних заходів.
  4. “Адвокат” клієнта, бо якщо під час поїздки у вас виникнуть якісь проблеми, він будемо діяти від вашого імені, щоб виправити цю ситуацію.
  5. Спілкування з експертом галузі, адже брокер є експертом  в розумінні тонкощів туристичного бізнесу і забезпечить максимальну користь того, що пропонує.
  6. Персоналізовані послуги, бо брокер не якийсь безособовий голос, який може бути за сотні кілометрів. Він розуміє, чого ви хочете, і надає цінність.
  7. Професійна порада фахівця, тому що його робота – зробити так, щоб ви потрапили туди, куди хочете, за найкращою ціною та найприємнішим способом.
  8. Економія в часі, оскільки у нього під рукою є вся необхідна інформація, яку він зможе використати для втілення ваших задумів за лічені секунди.
  9. Довіра, бо він не якийсь анонімний вебсайт. Ви знаєте, як його знайти та хто він є.
  10. Задоволеність від отриманої послуги, адже він працює для вас, споживача, а не для будь-якого іншого постачальника подорожей. Його єдина мета – отримати найкращу цінність і повністю вас задовольнити, щоб ви звернулися до нього знову!
Індивідуальна мандрівка до Свірзького замку

В Україні цей вид туристичних послуг лише починає входити в моду і туроператор “Відвідай”, який має понад десятирічний досвід туристичної діяльності, понад 260 турів та екскурсій, які організовують 40 менеджерів та гідів пропонує організувати Ваш відпочинок у першому в Україні туристичному брокерському агентстві.

Туристичне брокерське агентство  консультує  індивідуальних клієнтів, які надають перевагу самостійним подорожам, складає їм оптимальні маршрути, забезпечує необхідною організаційною інформацією, бронює туристичні об’єкти, підбирає готелі, заклади харчування під індивідуальні вимоги замовника, допомагає з орендою транспорту і вирішує, ще безліч організаційних моментів, які виникають під час мандрівки.

Сплануємо відпочинок разом?

Перше в Україні туристичне брокерське агентство на базі Туроператора «Відвідай» зробить вашу мандрівку Україною комфортною, легкою і незабутньою!

 

(Visited 1 438 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *