Найпопулярніші тури “Відвідай”

Нас часто запитують: “Який же ваш тур по Україні є найкращим?”. Ми свято переконані, що всі наші екскурсії є гарними по-своєму. І ми їх всіх любимо. І, в залежності від Ваших уподобань, Ви обов’язково знайдете відпочинок собі до смаку. А, щоб спростити Вам цей непростий вибір, пропонуємо наші популярні тури по Україні. Вйо!

1. Почати годиться із “старожила” цього списку, візитної картки “Відвідай” – Сиро-Винного туру Закарпаттям. Він прекрасно підійде для знайомства із Срібною землею, адже в програму мандрівки включено все, чого душа забажає: Карпати, замки, дегустації, термальні купання, Синевир, водоспад Шипіт.

Додайте сюди смачну місцеву кухню — і отримаєте рецепт ідеального відпочинку на вихідних.

“Сиро-Винний тур Закарпаттям”

2. Змістити лідера з його позицій намагається “темна конячка” – релакс-тур “Термальне Закарпаття”. Термальні басейни “Косино”, прогулянка Ужгородом та варіння у чані “перезавантажать” Вас після напруженого робочого тижня.

Релакс-тур “Термальне Закарпаття”

3. Не можете вибрати між попередніми кандидатами? Не хвилюйтесь, адже на допомогу “прийде” 3-денний тур “10 родзинок Закарпаття”. Він увібрав у себе все найкраще, що є у Закарпатті і входить у два вищенаведені тури, а це Карпати, замки, палаци, дегустації вин та сирів, озера та водоспади.

“10 родзинок Закарпаття”

4. Ви невтомний трудівник? І для Вас знайдеться екскурсія. 1-денний тур “Озеро Синевир та водоспад Шипіт” — для тих, хто прагне пригод, але має обмаль вільного часу.

“Озеро Синевир та водоспад Шипіт”

 

5. “Карпати на 1 день” — ідеальний варіант, якщо Ви не любите довгих переїздів, але хочете поринути у атмосферу казки. Наскельна фортеця, канатна дорога та гірський водоспад з легкістю це забезпечать.

Карпати на 1 день

6. Чарівна Гуцульщина запрошує у гості різноманіттям атракцій та музеїв. Познайомитись з цим краєм допоможе тур в Карпати “Гуцульські Карпати + Буковель”. Краса довколишньої природи зачарує, навіть, найвибагливіших. А традиції та побут гуцулів точно нікого не залишать байдужим.

Гуцульські Карпати + Буковель

 

7. Якщо ж Ваша душа прагне нових звершень – “Яремче, Буковель + Говерла” чекає на Вас.

2 дні Вас будуть оточувати стрімкі Карпатські вершини, і Ви зможете підкорити найвищу з них — гору Говерла, що здіймається вверх на 2061 м., а Яремче та “Буковель” довершать Ваші враження.

“Яремче, Буковель+Говерла”

8. “Остудити” Вашу голову зможе сплав однією з найстрімкіших рік Карпат — Черемошем. Мандрівка “Сплав по Черемошу і не лише” створена для тих, хто хоче випробувати себе на міцність. Адже протистояти бурхливим водам річки не так просто, як здається.

“Сплав по Черемошу та не лише” Фото: Андрій Гаврищук

9. Міцні мури та глибокі каньйони рік є візитною карткою Поділля. Їх красу складно описати словами і, щоб Ви змогли у цьому переконатись особисто, ми запрошуємо у тур “Кам’янець-Подільський круїз”. Зазвичай, реакція учасників цієї мандрівки наступна: тихе “ого” змінюється протяжним “вау”, що ехом відлунює у печері Вертеба, яка, до речі, також є в програмі туру.

“Кам’янець-Подільський круїз”

10. А як маєте ще один вільний день, то запрошуємо у тур “Кам’янець-Подільський, Чернівці + Бакота”, де, крім вищепереліченого, на Вас чекають прогулянка Чернівцями з гарною центральною частиною міста та справжнім Хогвардсом — Чернівецьким університетом; та Бакота, що зачарує своїми краєвидами, навіть, найвимогливішого глядача.

“Кам’янець-Подільський, Чернівці та Бакота”

11. Спецпропозиція для тих, хто хоче все і відразу — тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів”. Тут Вам — і Закарпаття, і Гуцульщина, що так близькі територіально, але такі різні за звичаями та культурними надбаннями.

Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів”

Та що б Ви не вибрали, ми з упевненістю можемо гарантувати, що на Вас чекають тільки позитивні емоції, адже наша країна таїть в собі багато прекрасних місць. Ми ж, у свою чергу, розробляємо популярні тури, щоб у Вас була змога їх відвідати. Адже екскурсійні тури по Україні точно варті Вашої уваги. То чого ж Ви чекаєте?

(Visited 2 677 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *