Куди поїхати зимою в Україні?

Зима… Найчарівніша та найкрасивіша пора року. Магія, яка їй притаманна, наповнює нас очікуваннями та сподіваннями. Саме в цей чарівний період ми віримо, що мрії обов’язково здійсняться. Адже так хочеться впустити у своє життя трішки отієї казки з улюбленої книги. Бо коли, як не взимку?

Подарує вам і вашим рідним частинку святкової атмосфери, яка сповнить ваше серце радістю та гарними враженнями туристичний оператор «Відвідай». Ми пропонуємо надзвичайні та дивовижні зимові тури Західною Україною, від яких у вас перехопить дух та з’явиться нав’язливе бажання мандрувати. Ласкаво просимо з нами в подорож!

Пилипець. Полонина Боржава

Які ж тури в Закарпаття взимку ви зможете собі обрати, щоб сповна насолодитись відпочинком?


ВІДПОЧИНОК У КАРПАТАХ ВЗИМКУ – СПОГАДИ НАЗАВЖДИ

Закарпатські пригоди + Свято глінтвейну

Закарпатський колорит та щедрість мешканців Срібної землі ви зможете відчути, відвідавши тур “Закарпатські пригоди + Свято глінтвейну”. Візит у грандіозний карпатський бункер, купання в цілющих термальних водах Берегово та Велятино, які омолоджують та відновлюють сили, страусина ферма на фоні хустського замку. І це ще далеко не все.

Санаторій “Карпати” (замок Шенборна)

Протягом екскурсій – дегустації ароматних закарпатських вин, покуштуєте різні сорти запашного леквару (повидла), смачних ковбас із свині монголиці та делікатесних равликів. Головною родзинкою туру стане концертно-розважальна програма «Закарпатський глінтвейн», яка розповість про звичаї й традиції Закарпаття, а також зможете розважитись і відпочити на забаві.

Зігріватиме та бадьоритиме під час свята п’янкий глінтвейн. Тур стане приємним відкриттям для поціновувачів смачної їжі та напоїв, тому гайда з нами на найкращий відпочинок взимку!

Сиро-Винний тур Закарпаттям

Унікальна природа, мальовничі Карпати взимку, вражаючі панорами гірських хребтів зачаровують, змушують застигнути в безмовному захваті.  Окрім цього ви матимете змогу відвідати овіяні легендами та вкриті романтичними оповідками палац Шенборна та замок Паланок. Перепочити можна буде в сучасному оздоровчому комплексі «Жайворонок» в Берегове.

Берегове. Термальний басейн “Жайворонок”

Сиро-Винний тур Закарпаттям – це щось неймовірне! Під час туру спробуєте смачні вина та сири, які приготовані за найкращими старовинними рецептами. А також здійсните візит до села Іза – столиці лозоплетіння України, де творять справжні шедеври з лози народні умільці. Заключним акордом екскурсії стане подорож канатно-крісельною дорогою до гори Маковиця, звідки відкриваються вражаючі краєвиди, та мальовничий водоспад Шипіт. Не знаєте, де відпочити зимою? Тоді запрошуємо відвідати цей приголомшливий тур!

10 родзинок Закарпаття

Для мандрівників, які тільки починають знайомитись з гостинним Закарпаттям, безумовно сподобається тур 10 родзинок Закарпаття. Тут ми зібрали всі найвідоміші пам’ятки культури та архітектури воєдино. За три дні ви відвідаєте екскурсії до трьох таємничих й загадкових твердинь – палац графів Шенборнів, замок Паланок у Мукачевому і Ужгородську фортецю. Також прогуляєтесь чарівним Ужгородом, поблукаєте затишними старовинними вуличками, які зачаровують своєю вишуканістю та колоритом, оглянете визначні місця й будівлі. Розслабитись та насолодитись відпочинком ви зможете в оздоровчому комплексі «Жайворонок» у Береговому та бальнеологічному курорті Лумшори.

Лумшори. Купання в чанах

Від відвідин села Іза будуть у захваті не лише дорослі, а в першу чергу дітки, адже крім майстрів лозоплетіння та їхніх виробів, побачите оленячу ферму, де живуть понад 100 плямистих красенів і яких малеча зможе погодувати з рук. Завершальним бонусом стане водоспад, який бере свій початок з підземного джерела в одному з наймальовничіших місць Карпат – полонині Боржава, та підйом канатно крісельним підйомником на вершину гори Маковиця (750 м). Подаруйте цікавий відпочинок собі та найдорожчим людям, впевнені, що тур запам’ятається надовго!

«6 днів у зимових Карпатах»

Якщо ви хочете насолодитись Карпатами всеціло та неспішно оглянути всі пам’ятки архітектури, тоді тур-відпустка «6 днів у зимових Карпатах» саме для вас. Засніжені краєвиди гір, водоспад Шипіт, 3 величні фортеці – палац Шенборна, замок Паланок, Ужгородська твердиня; райські місцини для гурманів відпочинку – термальні басейни в Берегове і Косино. Якщо хочете вразити дітвору сповна – гайда на ферми з буйволами у Виноградові та оленями в Ізі. Впевнені, маленькі туристи будуть у захваті!

Косино. Термальні басейни

А також на вас чекають екскурсії до музеїв, традиційні частування, забави та файний відпочинок з вином, піснями та танцями. Ви будете приємно здивовані гостинністю та щедрістю місцевих мешканців! Додатково відвідаєте найцентральніший центр Європи, гірськолижний курорт Буковель та колоритне і різноманітне Яремче, де помилуєтесь водоспадом Пробій. Сміливо беріть своїх рідних і близьких та вирушайте з нами у тур-відпустку!

Яремче. Водоспад Пробій

Гуцульські Карпати + Буковель (зимовий варіант)

Дводенний тур Гуцульські Карпати + Буковель (зимовий варіант) сподобається як любителям активного відпочинку, так і мандрівникам, які цікавляться гуцульською культурою. Снігові вершини гір та казкові водоспади підкреслюють чарівність природи Карпат. Тут ви не тільки споглядатимете гуцульські звичаї й традиції, але візьмете участь у забаві – пісні, танці та страви місцевої кухні не залишать нікого байдужим. Екскурсії до інтерактивних музеїв, фотографування в традиційному строю, огляд інтер’єру хати-стаї – і це ще далеко не все. Також відвідаєте чарівне містечко Рогатин та Яремче – кліматичний курорт у мальовничій місцевості.

Буковель. Канатно-крісельна дорога

Чудовим завершенням туру стане катання на лижах і санчатах у Буковелі, найкращому гірськолижному курорті в Україні, де здійснимо підйом канатно-крісельною дорогою на вершину однойменної гори, з якої відкривається живописна панорама на гірські хребти. Обожнюєте зимові Карпати? Тоді щиро запрошуємо в тур Гуцульські Карпати + Буковель (зимовий варіант) всіх поціновувачів активного відпочинку і не лише.

А для тих, хто хоче поїхати не тільки в зимові тури в Карпати, але й полюбляє лижні тури, пропонуємо “Буковель: лижі, санки і гуцульські забалянки”.

Поїздка в Карпати зимою стане для вас прекрасним відпочинком та місцем, де ви приємно проведете свій час.

Буковель. Озеро молодості

ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ

Якщо ви не маєте змоги тривало відпочивати, то ми пропонуємо вам короткі тури вихідного дня зі Львова, які розкриють мальовничу красу та дивовижність Карпат.

Карпати на 1 день (зимовий варіант)

Наша екскурсія саме для вас! Хочете поїхати та прекрасно відпочити в Карпати на 1 день + SPA? Про цей тур зможе найкраще розказати куплет із пісні «Край»:

«Там, де гори й полонини,
Де стрімкі потоки й ріки,
Де смерічок, ген, розмай!…»

Наскельна фортеця Тустань. Урич

Чарівна карпатська природа, гарні краєвиди та засніжені гірські вершини змусять ваше серце швидше битись від захоплення. Окрім цього, у вас буде можливість побувати на екскурсії в державному історико-культурному заповіднику «Тустань» та відвідати старовинну однойменну фортецю. Піднявшись канатно-крісельною дорогою на гору Високий верх, з вершини вам відкриється вражаючої краси карпатський ландшафт. Хорошою крапкою туру стане огляд каскаду водоспадів, який має висоту 7 метрів та який знаходиться в Національному природному парку «Сколівські Бескиди». Чудова екскурсія для короткого відпочинку в Карпатах взимку!

Карпатський і Центр спадщини Вигодської вузькоколійки

Якщо вас бентежать та кличуть до себе чарівні гірські вершини, бурхливі річки і струмочки, якщо ви марите казковими краєвидами Карпат, якщо хочете трішки казкових враження, тоді нумо з нами на екскурсію! Ми пропонуємо Вам одноденний тур Карпатський трамвай і Центр спадщини Вигодської вузькоколійки. Чотирьохгодинна подорож на т.з. «карпатському трамваї» проходить надзвичайно мальовничим маршрутом по найгарніших та найекологічниших місцях Карпат. Ви зможете милуватися чарівною природою: горами, річками Мізунькою та Свічею, Мізуньськими водоспадами.

Відпочинок в Карпатах зимою

А ще відвідати інтерактивну екскурсію в Центрі спадщини Вигодської вузькоколійки. Також вас пригостять зігріваючим справжнім карпатським чаєм. Переконані, цей короткотривалий насичений тур вам сподобається, а дітям подарує море вражень та позитивних емоцій!

Вигода. Карпатський трамвай

Зимовий відпочинок в Карпатах разом з туристичним оператором «Відвідай» не залишить вас байдужими, комфортні та файно організовані зимові тури ми вам гарантуємо! Вирушайте в Карпати разом з нами! Впевнені, ви ще довго будете згадувати гірські серпантини, казкову природу, гостинність місцевих мешканців, смачну й апетитну кухню.


ГАЙДА У ГІРСЬКОЛИЖНІ ТУРИ!

Любителі активних видів спорту мають змогу відвідати найкращі гірськолижні курорти Карпат. Тому для вас ми пропонуємо насичені тури.

Лижний тур на Драгобрат + гуцульські забави

Цей чотириденний тур найперше сподобається прихильникам лиж та сноуборду. Адже Драгобрат є найвисокогірнішим курортом Українських Карпат і траси тут просто ідеальні для хорошого катання. Також завдяки вдалому розташуванню гір, тут завжди чудова товщина снігового покриву, який лежить досить довго – з листопада по травень.

Драгобрат

Додатковим бонусом для мандрівників стануть інтерактивні екскурсії до музеїв Верховини, дегустації живого пива та гуцульські забави. Тому не пропустіть можливість відвідати тур Лижний тур на Драгобрат + гуцульські забави.

Буковель: лижі, санки і гуцульські забавлянки

Чотириденний тур запрошує вас у мандри! Беріть з собою найрідніших, а гарний настрій ми вам гарантуємо. Два дні якісного зимового відпочинку в Карпатах дарує найкращий гірськолижний курорт України. Більше 60 трас, 16 підйомників, розважальні центри чекають на вас! А ще санна траса, сноутюбінг, ковзанка, етнопарк, bike zip, сноупарк і це ще не всі круті локації, які є Буковелі.

Зима в Карпатах

Дорослі чи діти – кожен підбере собі саме той зимовий відпочинок, який буде до смаку. Окрім цього, решту часу ви проведете не менш весело – візьмете участь у традиційних веселощах, скуштуєте страви й напої місцевої кухні. Усе це у турі  Буковель: лижі, санки і гуцульські забавлянки.

Від Маняви до Драгобрату + гуцульське весілля

Це дводенний тур, проте, незважаючи на це, він дуже насичений. «Український Афон» – це Манявський монастир на березі мальовничої річки, іменем якої його і названо. Недалеко від святині можна помилуватись крижаним водоспадом, який вважається одним з найвищих та найгарніших у Карпатських горах. Опісля буде можливість побачити справжнє гуцульське весілля, під час якого почастуєтесь традиційними напоями та смаколиками.

Гірськолижний відпочинок

А ще відвідаєте всесвітньовідому дерев’яну «Струківську церкву». Також здійсните автомобільний підйом на Драгобрат і на вершину гори Стіг канатно-крісельною дорогою, звідки сповна можна насолодитись захоплюючими краєвидами засніжених Карпатських гір та покататись на лижах і санчатах. Побачте на власні очі мальовничі краєвиди у турі Від Маняви до Драгобрату + гуцульське весілля.

Тури в Карпати зимою від нашого туристичного оператора дарують море позитиву та приємні спогади про чудово проведену відпустку або канікули. Вирушайте разом з нами в найкращу подорож у вашому житті!


БУКОВИНА І ПОДІЛЛЯ КЛИЧЕ У МАНДРІВКУ

Чернівці, Кам’янець-Подільський і Хотин

В розділі Буковина ви дізнаєтесь просто цю фантастичну поїздку. Тур Чернівці, Кам’янець-Подільський і Хотин запрошує вас помилуватись найвідомішими архітектурними, культурними та природними пам’ятками. Дводенна екскурсія залишить вам теплі спогади про подорож надовго.

Чернівці. Панорама університету

Чарівне й затишне місто Чернівці гордо носить другу неофіційну назву «український Париж». І не дарма, адже тут є вузенькі вулички, викладені бруківкою, старовинні унікальні будівлі (як-от «будинок-корабель» або «п’яна церква»), та розмірене життя мешканців. Атмосфера міста зачаровує й закохує в себе. Переконані, вам захочеться неодноразово сюди повернутись. До того ж, тут знаходиться головна перлина міста – архітектурний ансамбль Чернівецького університету, екскурсія в якому вас перенесе на століття назад в період дворянства. Можна сміливо іменувати цю будівлю українським Хоґвордсом. Адже він дійсно схожий на загадковий замок, який ніби запрошує у свої стіни старанних чарівників на навчання.

Чернівці. Національний університет імені Юрія Федьковича

Крім приголомшливого вигляду, Чернівецький університет має величну історію та цікаві факти. А ще у місті ви знайдете «Алею зірок», щоправда Буковини, які внесли вклад у розвиток мистецтва. Також тут є неймовірної краси ратуша і старовинний театр. Чернівці – це місто, яке залишає приємний кавовий післясмак та солодкаве бажання знову сюди приїхати.

Хотинська фортеця – неприступна та гарно збережена твердиня на березі Дністра. Ви матимете змогу спуститись у її підземелля та помилуватись краєвидами річки та колишніх оборонних валів з високих мурів. Цікаво, що тут знімали багато відомих кінофільмів.

Хотин. Хотинська фортеця

Місто Кам’янець-Подільський не меншої краси, ніж Чернівці. За кількістю пам’яток воно посідає третє місце в Україні. Ви зможете прогулятись стародавніми вуличками та зблизька познайомитись з містом контрастів, адже в ньому співживаються в мирі люди різних національностей та релігійних переконань. Головною родзинкою стане для вас казкова Кам’янець-Подільська фортеця, яка красиво підсвічується вогнями у вечірній час та в якій нині проводяться багато фестивалів. Переконані, що ця екскурсія вас змусить ходити з широко відкритими від здивування очима 🙂

Кам’янець-Подільський. Фортеця у вечірній час

ЦІКАВА ЕКСКУРСІЯ ДО ВОЛИНСЬКИХ ДИВОВИЖ

Тараканів, Дубно + тунель кохання

На Волині є чимало чудових місць для відвідин, проте деякі особливо виділяються. У розділі Волинь ми пропонуємо одноденний тур Тараканів, Дубно + тунель кохання. Це прекрасна й захоплююча мандрівка, під час якої ви побачите:

  1. Всесвітньовідомий тунель кохання в Клевані – унікальне явище природи, яке з’їжджаються поспоглядати і сфотографувати туристи з усіх куточків земної кулі. Тунель заворожує та манить у будь-яку пору року;
  2. Екскурсію в ошатному Дубенському замку;
  3. Старовинний Тараканівський форт, таємниці і легенди якого приваблюють досвідчених мандрівників, а розміри й довколишня природа вражають. Адже дана споруда мала оборонне значення за часів Австро-Угорщини.
Тунель кохання

ВИХІДНІ У ЛЬВОВІ, АБО НЕ КАВОЮ ЄДИНОЮ

Якщо ви плануєте вихідні і хочете провести їх з користю та гарненько відпочити в душевній компанії, тоді для вас пропонуємо актуальні екскурсії по Львову! Якщо ви вперше знайомитесь зі столицею Галичини чи вже зманіжений мандрівник, а чи можливо місцева персона – ми впевнені, нам вдасться запропонувати вам щось нове і особливе. Насичені та цікаві екскурсії по Львову – одна з наших родзинок. Отож, що подивитися у Львові та куди піти, щоб вихідні стали приємною несподіванкою?

Пішохідна екскурсія Львовом

Якщо Ви у місті Лева вперше, класична піша екскурсія центральною історичною його частиною – те, з чого варто розпочати. Протягом двох годин ви побуваєте в серці древнього міста і побачите основні його туристичні візитівки: ансамбль площі Ринок, Латинську катедру, каплицю родини Боїмів, вірменський квартал, Успенську церкву, Домініканський та Бернардинський костели, міський та королівський арсенали та один із символів Львова — Оперний театр.

Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької зимою

Автобусна екскурсія Львовом

Автобусна екскурсія Львовом є тривалішою. Обравши її, ви побуваєте на оглядовому майданчику гори Високий замок, на Личаківському цвинтарі та у соборі святого Юра – покровителя цього міста. А по дорозі побачите приміщення Галицького сейму – колишнього парламенту Галичини (на сьогодні – ЛНУ ім. Івана Франка), Шляхетське казино (зараз – Будинок вчених), «Львівську політехніку», район Стрийського парку та інше.

Собор святого Юра взимку

Що ще цікавенького можна побачити у столиці Галичини? А от хоча би відвідати Підземелля стародавнього Львова, Інтер’єри Шляхетського Казино (Будинок вчених), Величне Личаківське кладовище, 10 чудотворних ікон Львова.

Зима у Львові

Також у нас передбачено екскурсії для груп та індивідуалів. Одноденні екскурсії можна поєднувати, таким чином повністю розпланувати свій відпочинок у Львові на вихідних. Такі тури допоможуть скласти всеціле враження про затишне й гостинне місто Лева, яке завжди пахне кавою та шоколадом.

Львів. Зимовий ярмарок у Львові

Обирай та вирушай у подорожі з нашим туристичним оператором! Візьми з собою бажання мандрувати, а гарний настрій і цікаві екскурсії для тебе ми беремо на себе!

Отож, ми пропонуємо тури, які мають різну тривалість, а також екскурсії прекрасним містом Лева. Для Вашої зручності нижче наведено перелік актуальних зимових турів.

Тривалість турів – 1 день:

Тривалість турів – 2 дні:

Тривалість турів – 3 – 6 днів:

А ще запрошуємо на екскурсії по Львову:

Отож, не гайте часу – відкривайте Україну разом з нами! Ще стільки всього можна побачити на рідній землі.

(Visited 36 552 times, 2 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *