Новий рік і Різдво у Карпатах: ТОП-5 місць незабутньої зимової подорожі

Кажуть, чим вище у гори, тим ближче до Бога. То ж де, як не у горах найкраще відчути дух Різдва?

Різдво у Карпатах – це наче подорож у казку, у той світ, в якому забуваєш про буденні турботи, а поринаєш у спокійні роздуми про добро і людські цінності.

Новий рік в Карпатах. Різдво на Закарпатті

Новорічні та різдвяні тури зі Львова у Карпати і Закарпаття дарують чудову можливість протягом кількох днів збагатитися новими враженнями, побачити мальовничі куточки, побувати у замках та фортецях, а також спробувати страви місцевої кухні.

Новорічні тури в Карпати

Вас також може зацікавити Новий Рік в Карпатах 

Закарпатське Різдво

Цікаві розповіді, гучні колядки, колоритні екскурсії і фотосесії, унікальні музеї – все це чекає на Вас під час зимової подорожі на Закарпаття. А ще у Вас буде унікальна нагода спробувати страви, які готують у Різдво на Закарпатті, точніше у переддень Різдва, на святвечір: шухи з грибами, книші з капустою, голубці з кукурудзяною крупою, вареники з маком та багато іншого.

Під час туру можна буде спробувати страви гуцульської кухні.
Під час туру можна буде спробувати страви гуцульської кухні.

Тури в Карпати на Новий рік та Різдво

Карпати взимку особливі. Чому б не провести Новий рік в горах? У цей період тут все якось по-іншому: і засніжені вершини виглядають наче ще вищими, і вино смакує по-святковому. Зимова подорож у Карпати подарує Вам незабутні враження, які щоразу виринатимуть у пам’яті під час перегляду сотень фото у соцмережах чи після смакування запашним чаєм з гірських трав.

Новий рік в Карпатах

Щоб Ваша зимова мандрівка у Карпати була якнайкращою, рекомендуємо відвідати:

Куди поїхати на Новий рік 2024?

Термальні басейни

Закарпаття – край, що славиться своїми унікальними термальними водами. Вони залягають на глибині понад 1500 м і мають лікувальні властивості.

Берегово. Термальний басейн “Жайворонок”

Тільки уявіть: на вулиці мороз, а Ви відпочиваєте у басейні просто неба і ловите сніжинки. Хіба це не оригінально і екзотично? Спробуйте у цьому переконатися у термальних басейнах Берегова чи Косино. Ми впевнені, що Вам сподобається.

Термальный бассейн “Косино”

Буковель

Це лижний курорт № 1 в Україні – справжній рай для підкорювачів гірських трас.

Новорічний Буковель

Але навіть, якщо Ви не вмієте кататися на лижах, тут є чим себе зайняти. Обов’язково підніміться канатно-крісельною дорогою на вершину гори Буковель (1115 м). Звідси відкривається чудова панорама Ґорґан і Чорногірського хребта. І не упустіть нагоди стати на лижі, принаймні спробувати отримати свою порцію адреналіну.

Новий рік в Буковелі

Водоспади

Взимку вони геть інші, ніж у будь-яку іншу пору року, а при дуже низькій температурі можуть навіть замерзнути. Масивні льодяні брили, що звисають зі скель-пісковиків – явище вражаюче.

Манява. Водоспад взимку

Будете на Гуцульщині, не оминайте увагою мальовничу долину річки Прут і каскадний водоспад Пробій (Яремчанський Гук).

Водоспад Пробій. Яремче взимку

Якщо ж подорожуватимете неподалік полонини Боржава, то у с.Пилипець на Вас чекатиме 15-метровий Шипіт.

Водоспад Шипіт.
Водоспад Шипіт.

Вас також може зацікавити Новорічне Закарпаття за 6 днів

Дегустації

Ви не матимете повного враження про край, не спробувавши його на смак. Натуральні сири, виготовлені за швейцарською технологією можна спробувати на сироварні у с. Нижнє селище Хустського району.

Дегустація сиру. Нижнє Селище

Оцінити смак гуцульської бринзі – в музеї полонинського життя «Хата-стая», що в етнографічному центрі Гуцульщини – Верховині. Пивоманам смакуватиме живе пиво «Верховина», зварене із якісного баварського солоду та хмелю на кришталевій карпатській воді. І, звичайно, вино у приватних погребах місцевих виноробів.

Унікальні музеї

Крім мальовничих панорам, Карпати пропонують вибагливим мандрівникам чимало інших принад. У Верховині туристів гостинно запрошують на концерт-екскурсію в приватний гуцульський музей побуту та музичних інструментів ім. Романа Кумлика.

У музеї побуту та музичних інструментів ім. Романа Кумлика.
У музеї побуту та музичних інструментів ім. Романа Кумлика.

Дізнатися про велику любов Івана та Марічки, а також відчути себе справжнім гуцулом чи гуцулкою Вам вдасться в хаті-музеї кінофільму «Тіні забутих предків». До речі, тут можна сфотографуватися в давньому гуцульському одязі.

Верховина. Музей “Тіні забутих предків”

Подорожуйте і пізнавайте Західну Україну, край, що здатний вразити навіть найбуваліших туристів. А обрати свій екскурсійний тур можна тут: Новорічні та різдвяні тури в Карпати та Закарпаття, ціни.

Святкуйте Новий рік разом з нами в таких турах:

 

(Visited 5 733 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *