Групові тури чи індивідуальні тури? Що краще?

Подорожі вчать більше, ніж що б
то не було. Іноді один день,
проведений в інших місцях, дає більше,
ніж десять років прожитих дома.

(Анатоль Франс)

Дуже часто ми стоїмо перед вибором, мандрувати самостійно, чи розглянути для себе тури вихідного дня по Україні. Цей вибір є надзвичайно складним, адже при прийнятті рішення, ми беремо на себе велику відповідальність, що стосується, зокрема, продумування маршруту, купівлі квитків, розроблення чіткого плану дій, витрачаємо багато часу та коштів на планування, підшукуємо транспорт і все одно неможливо врахувати всі деталі та форс-мажорні обставини, які можуть виникнути під час мандрівки.

Тому хочемо запропонувати Вашому перегляду 10 аргументів, які переконають Вас або ж змусять по-іншому глянути на збірні групові тури по Україні.

Аргумент 1. Економія часу!

Плануючи індивідуальні тури по Україні, Ви витрачаєте багато часу в пошуках, транспорту, проживання, харчування, об’єктів, які слід відвідати. І результат може бути як позитивним, так і негативним. Проте, звернувшись за допомогою до туристичного оператора, ви можете обрати вже готові групові тури за кілька хвилин. Адже, зателефонувавши менеджеру і озвучивши побажання, Ви одразу отримуєте повний пакет пропозицій, що включають: проїзд, проживання, екскурсійний супровід, страхування, інформацію з приводу туристичних об’єктів, вхідних квитків та харчування.

А для осіб, котрі не люблять спілкуватися, або ж не мають на це часу, є простіший спосіб – забронювати збірні тури.

Аргумент 2. Ціна питання!

Ні для кого не секрет, що мандрівки, які Ви організовуєте самостійно, є значно дорожчими, ніж групові тури. Це пов’язано в першу чергу з тим, що Вам потрібно мати або орендувати транспортний засіб, яким Ви будете пересуватися. Це, мабуть, одна з найбільших витрат, адже коли є велика кількість туристів, ця сума автоматично зменшується.

Те саме стосується послуг гіда, який Вас супроводжує протягом подорожі. А обираючи групові тури, Ви розділяєте всі ці витрати з іншими туристами, тому сума, яку необхідно сплатити, є достатньо бюджетною.

Аргумент 3. Оптимальний маршрут

Процес складання та продумування маршруту надзвичайно важкий, адже потрібно чудово орієнтуватися у місцевості, розуміти нюанси та враховувати потреби мандрівників. Тому значно краще довіритись професіоналам. Наш 13-ти річний досвід дозволяє організовувати збірні тури по Україні будь-якої складності та тривалості. Також, варто зазначити, що не завжди інформація, яка розміщена у мережі інтернет, є актуальною, тому радимо звертатися до фахівців, адже ми, співпрацюючи з конкретними туристичним об’єктом, володіємо актуальною та достовірною інформацією.

За дуже короткий та вдало спланований час Ви маєте змогу побачити найкраще та все те, чим славиться край. Адже менеджери, які працюють над складанням маршрутів, намагаються включити всі ті об’єкти, які дійсно варті уваги та не залишать нікого байдужим.

Аргумент 4. Професійний супровід групових турів

“Ой, лишенько… не те фото!”

На нашу думку, найважливішим у вдалій подорожі є саме гід-екскурсовод. Організовуючи групові тури по Україні, ми обираємо для Вас спеціаліста, вишколеного бійця туристичної галузі, який пройшов багаторічну школу та невтомно поповнює свій колодязь знань новою інформацією. Адже професійні гіди не стоять на місці, а постійно розвиваються та удосконалюються. Разом з нашими екскурсоводами Ви поринете в глибини історії України та дізнаєтеся неймовірні факти, про існування яких Ви й не здогадувались. Тому професійний супровід є однозначно перевагою, адже коли Ви будете мандрувати самостійно, то зможете хіба що оглянути об’єкти, зробити знимки і так і не довідатися, які таємниці приховує замок, церква чи постать пов’язана з цим місцем.

Збірні тури супроводжує гід, який завжди підтримує позитивну та веселу атмосферу у автобусі, пропонує туристам зіграти у розвиваючі ігри, пов’язані з туризмом.

Аргумент 5. Нові знайомства

Мандрівка – це чудовий спосіб завести нових друзів. Дуже часто найкращими друзями для туристів стають наші гіди! Групи зазвичай формуються з представників різних куточків України, та це лише зближує, адже кожен член мандрівки вносить свою лепту та додає колориту. Те саме можна сказати про вік, адже тури вихідного дня по Україні адаптовані під людей різного віку, і це зовсім не заважає, а навпаки, дозволяє ділитися своїм власним досвідом та культурними цінностями. Дуже часто наші туристи підтримують зв’язок протягом усього життя, вітають одне одного з важливими датами та разом збираються у наступні мандрівки!

Навіть якщо серед Ваших друзів немає однодумців та палких любителів подорожувати і відкривати нове, Ви точно їх зустрінете, обравши наші авторські тури! Тому не потрібно боятися обирати тури для груп та чекати, коли Ваші друзі все ж надумають поїхати, адже Ви можете не встигнути побачити все те, про що так давно мріяли! Тож гайда за новими знайомствами з Відвідай! І найважливіше – Вас завжди буде кому сфотографувати!

Аргумент 6. Тотальний релакс

З моменту, коли Ви приєдналися до екскурсійної групи, Вам надається можливість забути про всі турботи та негаразди. Адже розпочинається довгоочікувана відпустка, в якій Ви повинні отримувати лише задоволення – решту клопотів ми беремо на себе!

Вам не потрібно купляти вхідні квиточки, контролювати час, хвилюватись чи встигаєте ви всюди, замовляти їжу та застеляти ліжко. Тому, сівши в автобус, насолоджуйтесь красою України!

Також збірні тури позбавляють Вас необхідності  обирати їжу в ресторані чи її готувати, адже менеджери турів, піклуючись про Вас, склали меню з локальних місцевих страв, в яке також можна вносити корективи. Адже на сьогоднішній момент побільшала кількість людей, яким потрібне спеціальне харчування, а також представники веганства вегетеріанства та інші.

Аргумент 7. Ми заблукали, що робити?!!

”Ваша безпека понад усе!”

У Вас ніколи не виникне таке питання, якщо Ви обрали тури вихідного дня по Україні, адже наш гід береже Вас, як зіницю ока, та знає маршрут, як свої п’ять пальців, а допомагає йому цілодобово наша команда із 40 спеціалістів своєї справи, які швидко і ефективно вирішують всі нестандартні ситуації, що виникають під час мандрівки.

Тож Ви перебуваєте в повній безпеці, адже ми її гарантуємо під час подорожі. Зокрема, кваліфіковані гіди, які Вас супроводжують, безпечні комфортабельні автобуси і лише перевірені маршрути. Ваша безпека для нас понад усе!

Аргумент 8. В мандрівку з дітьми

Складно спланувати індивідуальні тури, коли у Вас є чудові малюки. Адже при самостійному плануванні подорожі Ви несете повну відповідальність, тому не можете приділяти максимум свого часу діткам! Але, обравши групові тури, ці турботи розділить з Вами наша компанія. Ми працюємо – Ви відпочиваєте!

Також тури по Україні сплановані з урахуванням уподобань дітей, адже в більшості з них Ви знайдете наступні об’єкти: контактні зоопарки,термальні води та басейни та ще багато цікавого.

Аргумент 9. Я не п’ю, бо я за кермом!

Наші туристи вже знають, що ми постійно працюємо над удосконаленням програми туру, підшукуємо нові об’єкти. Дуже часто це відкриття нових туристичних локацій, які своїм основним видом діяльності мають виробництво вина, настоянок, палинок та інших цікавих алкогольних напоїв. Тому ще однією причиною обрати збірні групові тури є те, що, поїхавши в групову мандрівку, автобус Вас відвезе до садиби чи готелю, в якому Ви будете проживати. Наші водії, як і фахівці туристичного супроводу, піклуються про Ваше безпечне добирання! І Вам не потрібно хвилюватись про те , що Ви за рулем, і не маєте можливості випити чарку смачного алкоголю чи продегустувати смачного вина.

Аргумент 10. Забави, розваги, дегустації та не лише

 

Туристи з нами погодяться, що однією з найважливіших та найцікавіших переваг автобусних турів є можливість організації дегустацій та цікавих забав, характерних для тих чи інших регіонів. Такі дійства надзвичайно цікаві та інтерактивні, супроводжуються палкими танцями, піснями, конкурсами та знайомлять Вас з давніми традиціями. Чим більша група, тим веселіше учасникам бавитись, і їх практично неможливо організувати для індивідуальних груп туристів.

До прикладу, організація Гуцульської забави є у наступних турах вихідного дня: “Гуцульські Карпати+Буковель”, “Яремче, Буковель+Говерла”. Гуцульське весілля ми організовуємо у турі ” Терношорська лада, Шешори + гуцульське весілля”, Бойківська забава (“До бойків на сир + СПА“), ”Закарпатський релакс + Party в Закарпатті”.

Звичайно, слід також зауважити, що ніхто не ідеальний, тому тури для груп мають також певні особливості.

Зокрема:

  • Ви прив’язані до групового таймінгу та маршруту, тому не в змозі додавати або ж забирати певні об’єкти, проте зачасту Ви встигаєте побачити більше об’єктів за короткий проміжок часу, і за бажанням повернутись в улюблені місця ще не раз.
  • групова мандрівка не підходить для осіб, які шукають душевного спокою та самотності, адже, мандруючи з групою, Ви стаєте великою дружною родиною.
  • групові поїздки об’єднують людей різного віку та статі, тому буває таке, що комусь заважає музика, комусь діти, а комусь манери та звички сусіда;
  • неможливість вибору закладів харчування – з однієї сторони недолік, а з іншої полегшення, адже не потрібно ламати голову над тим, де і що поїсти: менеджер працює лише з перевіреними та надійними закладами харчування, котрі ніколи не підведуть та тримають високу планку.

Хочемо підсумувати, що незалежно як, але мандрувати потрібно, адже кожна нова мандрівка – це, в першу чергу, досвід, знайомства та цікаво проведений час. Коли Ви відчуєте нотки суму або ж морального занепаду, чи можливо Вас покидає натхнення, одразу бронюйте місце і збирайте валізи в тури по Україні. Після кожної подорожі Ви зможете поглянути на життя під новим кутом та зробити для себе висновки.

З нетерпінням чекаємо на Вас у мандрах, з любов’ю, Відвідай!

(Visited 914 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *