12 найпопулярніших турів Карпатами зі Львова

Як Ви гадаєте, з чого складається рецепт щастя? Звісно, в кожного він свій, але, якщо Ви ще не пізнали романтики подорожей, Ваша мапа буття має прикрі білі плями. Щоб їх заповнити, пропонуємо ексклюзивний рецепт щастя від «Відвідай».

Візьміть волю, попутний вітер, мереживо незвіданих шляхів, вранішній серпанок полонин, зіркові міріади над гірськими вершинами, безмежні простори рідної землі. Додайте загадковість середньовічних замків, енергетику старовинних храмів, чарівність народних традицій. Прикрасьте страву ароматними винами, смачною їжею, музикою, танцями, водоспадом позитивних емоцій та душевним спілкуванням. Готово! Це варто спробувати лише один раз і Ви вже не зможете жити без «допінгу» нових шляхів і вражень. Бо саме в цьому і полягає повноцінна та повноводна радість буття.

Пропонуємо до Вашої уваги 12 екскурсійних турів в Карпати зі Львова – рецепт щастя від «Відвідай». Обирайте напрямок та насолоджуйтесь життям разом з нами!

1. Яремче, Буковель + Говерла

(2 дні / 1 ніч, виїзд щотижня по суботах, що два тижні по середах)

Ці два дні в автобусному турі по Карпатах запам’ятаються Вам назавжди. До насиченої програми туру вихідного дня в Карпати входить сходження на найвищу вершину України Говерлу. Уявляєте, яка панорама відкривається з її висоти? Не менш вражаючим видовищем Вас зустріне гора Буковель – зірка однойменного гірськолижного курорту.

Підйом канатно-крісельною дорогою перехоплює дух, коли навколо Вас пропливають Карпатські вершини зі стрункими смереками, а в повітрі відчутні аромати гірських трав. Ще одне дивовижне видовище нашого туру – дзвінкий водоспад Пробій в Яремче.

Під час подорожі ми завітаємо на батьківщину легендарної Роксолани, візьмемо участь в Гуцульській забаві (такого Ви ще точно не бачили!), почастуємось стравами гуцульської кухні – чого лише юшка з білих грибів вартує!

Отже, хочете неймовірних пейзажів, світанку в горах та гуцульського колориту?

Запрошуємо в тур «Яремче, Буковель + Говерла».

2. Сплав по Черемошу і не лише

(2 дні / 1 ніч, виїзд щотижня по суботах, що два тижні по вівторках)

Не вистачає адреналіну? Любите драйв та активний відпочинок? А можливо Вам так набридла сіра буденність, що хоч у вир з головою. До виру не радимо, а от в тури зі Львова в Карпати — так. Пропонуємо Вам сплав по Черемошу – наш пікантний рецепт щастя здатен вгамувати навіть найбільшу вселенську тугу. Немов відважні бокораші, ми будемо долати річні пороги, боротися з течіями, дружно працювати веслами. Водну стихію подолали? Злітаємо птахами на мрійливу вершину Буковелю та із завмиранням серця впиваємось солодким гірським повітрям та незбагненною красою Карпатських гір. І цього замало?

Занурюємось в історію батьківщини Насті Лісовської в Рогатині з його унікальною дерев’яною церквою Св. Духа, втрачаємо залишки айфоно-айпадної цивілізації на самобутній Гуцульській забаві, дивуємось білому гуцульському борщу, купуємо оригінальні сувеніри на згадку. І розуміємо, що в гостинній колибі, серед первозданної краси Карпатських гір хочеться лишитись назавжди разом з туром “Сплав по Черемошу і не лише”.

А щоб розставання зі щастям було не таким болісним, відразу починаємо вивчати його наступний рецепт.

3. SPA-тур у Карпати + Шампі Ленд

(1 день)

Цей екскурсійний тур в Карпати здатен зцілити і тіло, і душу лише за один день. А ще він буде надзвичайно цікавим,адже в Бориславі на Вас чекає нова локація! Не в музеї, не вуличками міста, а на підприємстві «Боровик», що впродовж 20 років займається вирощуванням та продажем печериць. Запрошуємо всіх побувати у грибному царстві, на власні очі побачити як “народжуються” та ростуть печериці в промислових об’ємах.

Саме в такому умиротвореному стані переходимо до водних процедур на славетних бальнеологічних курортах Львівщини. Чим ми гірші за балуване панство початку 20 століття? Отримуємо подяку від нирок та печінки в Східниці,  її питна «Нафтуся», до речі, не має аналогів в Європі. Закріпляємо ефект мінеральними водами Трускавця та отримуємо нереальний заряд бадьорості від омолоджуючих процедур в сучасних спа-центрі готелю “Молдова”. А укріпити дух та надати нових життєвих сил допоможе молитва на оздоровлення в старовинній церкві Св. Анни в Бориславі.

«SPA-тур у Карпати» разом з «Відвідай» – рідкісна можливість відновитися та очистити душу від життєвого бруду.

4. Сиро-Винний тур Закарпаттям

(2 дні / 1 ніч, виїзд двічі на тиждень – середа та субота)

Той, хто був з нами в сиро-винному турі Закарпаттям (а таких посвячених щасливців теренами країни ходить чимало) підтвердить, що ця подорож – ідеальна. Смачні сири, ароматні вина, краса та колорит Закарпаття – просто зірки зійшлися! Не встигаєш завмерти у милуванні витонченим мисливським палацом Шенборнів, як перед очима виростає грандіозний Мукачівський замок. З його терас відразу потрапляєш у затишне Берегово з угорським характером, старовинною архітектурою, живильними термальними водами та не менш живильними винами.

В цій поїздці на Закарпаття Ви дізнаєтесь, що таке бограч, торгоня, палинка, продегустуєте розкішні сири Селиської сироварні. Думаєте, на цьому вир пригод закінчується? Помиляєтесь. Ми ще не подивились в сині очі овіяного легендами Синевира, не послухали таємничий шепіт водоспаду Шипіт, не захопились мальовничістю закарпатського ландшафту.

Синонім “Сиро-Винного туру Закарпаттям” – задоволення: естетичне, гастрономічне, інтелектуальне. Обережно – це може викликати залежність! Тому що частіше, ніж два рази на тиждень возити Вас в Сиро-Винний тур не зможемо.

5. Тур-відпустка «Довкола Карпат за 7 днів»

(7 днів / 6 ночей, виїзд щосуботи)

В кожного своє уявлення про ідеальну відпустку. Хтось мріє лежати на березі моря, когось приваблює шведський стіл турецьких берегів. Але все ж таки погодьтеся, рослинне життя набридає швидко, а пізнання світу – ніколи. Тим більше, такого цікавого та багатого, як українські Карпати. Запрошуємо Вас у семиденну поїздку в Карпати.

Мальовниче карпатське полотно переливатиметься своїми яскравими фарбами, дивуватиме та вражатиме на кожному кроці нашого маршруту. Перлини Закарпаття – Мукачево, Ужгород, Берегове відкриють Вам свої таємниці, а колоритна Гуцульщина зустріне співом трембіт, автентичною забавою, славетним баношем.

Поїхавши у даний екскурсійний тур в Карпати, Ви підніметесь вище хмар, спробуєте цілющі карпатські води на смак та залишите там свої недуги. Разом з Вами ми оглянемо старовинні замки, церкви, музеї, пам’ятки природи, познайомимось з традиціями та побутом горян. Помріємо на березі Синевира, розважимось в «Деці у нотаря» і, навіть, завітаємо до центру Європи. І не забувайте про сири та вина!

Поїздка в Карпати «Довкола Карпат за 7 днів» – це найкраща ідея відпустки, справжній український all inclusive від «Відвідай»!

6. Гуцульські Карпати + Буковель

(2 дні / 1 ніч, виїзд щотижня по суботах, що два тижні по середах)

Хочете поринути у світ легенд, сказань та мольфарів? Побачити край, який надихав Коцюбинського та Параджанова? Зануритись у магічний світ гуцульської культури, де кожний стібок на вишиванці є магічним символом? Тоді на Вас чекає автобусний тур в Карпати, а саме: «Гуцульські Карпати + Буковель»! Дивовижний гуцульський край полонить своїм автентичним колоритом, який у віках оберігають тіні забутих предків. Тут над сивими горами пливе мрійлива музична елегія, вибухаючи несамовитою енергією Гуцульської забави.

Вдягаючи гуцульський одяг, відвідуючи екскурсію-концерт народних інструментів у Верховині чи хату-ґражду у Криворівні, де знімалися сцени легендарної стрічки, або просто смакуючи чаєм з ароматних карпатських трав, Ви відчуєте душу цього чарівного краю. Тут людина невідділима від мовчазної сили гір, холодної стрімкості Черемошу, таємничих лісів та запашних полонин, де в повітрі лунає ліричне танго про синьооку гуцулку Ксеню.

7. Релакс-тур «Термальне Закарпаття»

(2 дні / 1 ніч, виїзд щосуботи)

І знову сонячне Закарпаття – запаморочливі вина перкельт, та незвичні страви: торгоня, пікниця та бограч! І головне – термальні води! Безтурботно релаксуємо 2 дні в атмосфері вічно квітучої весни, поправляємо здоров’я та знайомимось із незрівнянним Закарпаттям. Бавимо втомлені тіла в «каві», «вині» та інших вируючих напоях чарівного Косино, варимося в чанах закарпатського «пекла» в  Лумшорах, зігріваючи душу берегівськими винами.

Додаємо видовищ у вигляді чарівного Ужгороду та романтичного замку Сент-Міклош, безтурботний відпочинок в затишній сільській садибі та перкельт, пікниця, бограч… Хто сказав, що ми чужі на цьому святі життя? Ми – в його епіцентрі! Тому що це – релакс-тур «Термальне Закарпаття»!

8. Карпатський трамвай і скелі Довбуша

(1 день, виїзд щонеділі)

Дозвольте собі один незабутній день пригод та мандрів у турі в Карпати зі Львова! Давайте разом шукати золото Довбуша серед химерних скель на дні стародавнього моря, позбуватися гріхів та проходити посвяту в опришки в ущелині Чистилище, засвоювати курс молодого скелелаза, заряджатися космічною енергетикою українського «стоунхеджу».

Дослідження карпатських природних див ми продовжимо на веселому карпатському трамваї. Гори, ліси, річки, водоспади, зупинки, дружнє спілкування. Ці чотири години наповнять життя змістом, а душу – гордістю за красу рідної землі, налаштують на позитив та подарують нових друзів. А відвідини Василіянського монастиря допоможуть психологічно розрядитися та позбавитись від зайвого життєвого лушпиння.

“Карпатський трамвай і скелі Довбуша”– це поїздка в Карпати, яка Вам неодмінно сподобається!

9. Карпати на 1 день

(1 день, виїзд що два тижні по неділях)

Карпатське намисто грає та переливається сузір’ям перлин дивовижних відтінків. Здіймаючись канатно-крісельною дорогою на вершину Високий Верх, можна із захопленням спостерігати, як з кожним метром ближче до хмар повільно та урочисто розгортається велична панорама неосяжних Карпат. Білопінні хмари падають з неба, розбиваються стрімкими потоками Кам’янецького водоспаду – перлини, в якій сріблиться експресивна та нестримна водна стихія гір.

І ось нарешті славетна Тустань. Колись Урицькі скелі надавали притулок суворим велетням, служили жертовниками для язичників, охороняли величну давньоруську фортецю. Міфічний град давно канув в літа, а епічна кам’яна перлина Карпат й сьогодні зберігає пам’ять про минулі тисячоліття. Усю цю красу Ви можете побачити у турі “Карпати на 1 день“.

10.10 родзинок Закарпаття

(3 дні/2 ночі, виїзд щоп’ятниці)

Скучили за Закарпаттям? Пакуємо валізи! Вас чекають 10 родзинок чарівного краю. Гасло подорожі – «хліба та видовищ!». В хлібному асортименті – найкращі страви та напої автентичних кухонь з незвичними назвами – лангош, лоці печене, левеш, палинка та багато інших. Додаємо до меню дегустації смачних сирів Селиської сироварні та марочних закарпатських вин в старовинних підвалах.

Фізичні насолоди продовжуються в термальному басейні Берегова та лумшорських чанах. Свіжі та оновлені згадуємо, що живемо не хлібом єдиним, та відправляємось на зірковий парад закарпатських замків, палаців та історико-культурних пам’яток. В якості урочистого заключного акорду – огляд романтичного озера Синевир та енергійного водоспаду Шипіт. І все це у нашому турі “10 родзинок Закарпаття”.

От тільки не треба казати, що замало. Ставимо кому та повертаємось до першого пункту нашого щасливого рейтингу!

11.Озеро Синевир і водоспад Шипіт

(1 день, виїзд щосуботи)

Мальовнича природа гірських схилів відкривається для Вас у екскурсійному турі в Карпати “Озеро Синевир і водоспад Шипіт”.

У Пилипці Ви побачите 15-и метровий найкрасивіший водоспад України — Шипіт. Він бере свій початок з великого підземного джерела у полонині Боржава і багатьма заворожуючими каскадами скидає свої води в гірську долину.

Піднімаючись на висоту 793 метри над рівнем моря Вам відкриється мальовнича панорама Синевирського перевалу. Тут розташоване незрівнянної краси озеро Синевир. Воно вабить до себе мальовничими гірськими пейзажами та чистою кришталевою водою, в якій здавна водиться благородна форель.

Також Ви зможете познайомитись із чотирилапими мешканцями Реабілітаційного центру бурого ведмедя, що створений з метою відтворення популяції цих тварин у природньому середовищі та займає площу 12 га.

Відвідавши автобусний тур в Карпати “Озеро Синевир і водоспад Шипіт” з туроператором “Відвідай”, Ви за один день отримаєте незабутні враження, позитивні емоції, чудові фото і можливість відчути запах чистого гірського повітря Карпат.

12. Карпатські новинки за 5 днів

(5 днів / 4 ночі, виїзд що два тижні по середах)

Відчуйте всю красу Карпат відвідавши тур “Карпатські новинки за 5 днів”. В даному автобусному турі в Карпати на Вас чекають термальні басейни Барвінку (“Золота гора”), Косино (“Термальні води Косино”), Велятино (“Теплі води”), а також купання в чанах у Лумшорах та оздоровчому комплексі “Ужанські купелі”. Огляд старовинних замків: Сент-Міклош (відомий як “Замок кохання”), Мукачівський замок (відомий, як “Замок-Паланок”), Хустський замок та Невицький замок. Дегустація натуральних закарпатських вин зі старовинних підвалів; натуральних сирів із коров’ячого молока у сироварні “Перечинська мануфактура” та найцікавіших закарпатських страв (шовдарь, попрігашка, керезет, пікниця, банош та інші) у культовій корчмі “Підкова” м. Перечин.

Ви матимете змогу побачити чарівні пейзажі карпатської природи піднімаючись канатно-крісельною дорогою на гору “Красія” (1 036 м) та насолодитись карпатською прохолодою біля водоспаду “Кам’янка”. А на згадку про чарівну подорож купити закарпатські сувеніри та презенти: магнітики, капелюшки (на фабриці фетрових головних уборів “Хуст-фільц”), сири та вина, і як бонус – селфі на фоні незрівнянної краси Карпат.

Ласкаво запрошуємо відвідати тур “Карпатські новинки за 5 днів” з туроператором “Відвідай”.

Поїздка разом з «Відвідай» – це завжди свято для душі, очей, мозку та шлунку. Відвідавши лише один з наших екскурсійних турів у Карпати, Ви не заспокоїтесь, поки у Вашому туристичному багажі не опиняться всі 12. Тому що вірус мандрів невиліковний. Тому що мандри з «Відвідай» – це і є справжнє життя!

(Visited 6 306 times, 3 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *