Оренда автобуса: 10 порад від туроператора “Відвідай”

Якщо Ви шукаєте автобус на замовлення – тоді Ви за адресою! “Відвідай”- кращий туроператор 2021 та 2020 року по версії Ukraine Tourism Awards посідає також вагоме місце серед кращих пропозицій по категорії оренда автобусів Львів. Хочете замовити автобус? Потрібна оренда автобуса з водієм, пасажирські перевезення Львів або оренда мікроавтобуса? Шукаєте автобус для екскурсій чи трансфер для перевезення пасажирів, замовлення автобуса на весілля або міжнародні пасажирські перевезення? Якими б не були Ваші запити, туроператор “Відвідай” візьметься за реалізацію навіть найскладніших маршрутів. І зробить це швидко, якісно і з великою радістю.

За 13 років своєї діяльності, в сфері автобусних турів, ми орендували більше як 5000 автобусів. Наша база транспорту налічує понад 700 перевізників по всій Україні місткістю від 4 до 60 посадкових місць. Щомісяця ми шукаємо від 30 до 150 автобусів на свої тури та трансфери і маємо один з найкращих досвідів у цій сфері в Україні! Знаючи, як краще обрати автобус на замовлення Львів, ми радо ділимося з Вами практичними і перевіреними на собі порадами з вибору автобусу.

1. Замовляйте заздалегідь

Не відкладайте це на потім, а завчасно робіть замовлення автобуса. Оренда автобуса ціна – є одним з найважливіших критеріїв у пошуку трансферу. Для того, щоб максимально зекономити, краще замовити автобус у Львові заздалегідь, поки є вільний транспорт на потрібну дату. Тоді є можливість кращого вибору та вигіднішої ціни.

2. Місткість автобусів, мікроавтобусів та мінівенів

Перевезення пасажирів Львів або пасажирські перевезення за кордон може здійснюватися у різних автобусах. За місткістю транспортні засоби поділяються на такі типи:

  • мінівени — 7-8 місць
  • мікроавтобуси — 18-20 місць
  • малі автобуси — 26-30 місць
  • середні автобуси — 33-36-38 місць
  • великі автобуси — 49-51-55-60 місць

Візьміть до уваги, що великих автобусів на 49 місць є значно більше, ніж всіх інших, тому, важливо, заздалегідь замовити автобус у Львові, особливо, якщо шукаєте трансфер або оренда автобуса Львів для невеликої групи пасажирів.

Автобусні перевезення: оренда автобуса

3. Кількість осіб

Автобусні туристичні перевезення мають проходити з комфортом. Важливо попіклуватись про те, щоб усім пасажирам вистачило місць у автобусі. Кількість пасажирів в автобусі не повинна перевищувати кількість посадкових місць в салоні, а ще краще, якщо один-два місця залишаться вільними (резервними), тоді пасажири, особливо на останньому ряді, будуть комфортніше себе почувати.

Швидка та якісна оренда автобуса: звертайтеся до “Відвідай”

4. Комфортність та функціональність

Під час замовлення автобуса обов’язково рекомендуємо звернути увагу на його марку. Старайтеся для пасажирські перевезення по Україні обирати транспорт таких марок як: Setra, Neoplan, Mersedes, Isuzu, Man, Volvo, VanHool. Автобуси для перевезення туристів повинні бути комфортабельними та обладнаними сучасними зручностями: клімат-котролем, робочими аудіо- та відеосистемами, мікрофоном, відкидними сидіннями, чистим салоном та інше. Ви можете замовити автобус Львів у туроператора “Відвідай”, адже для нас – це не просто послуга трансферу, це нерегулярні пасажирські перевезення туристів якісним, зручним та сучасним транспортом.

Оренда автобусів. Комфортні та зручні автобуси у “Відвідай”

5. Документація

По-можливості укладайте договір з перевізником або фірмою – це убезпечить Вас у випадку форс-мажорних обставин. Не шукайте найдешевші варіанти, надавайте перевагу компаніям, які мають сайт та відгуки клієнтів.

Стосовно основних документів, то у перевізника повинні бути:

  • ліцензія на перевезення пасажирів;
  • свідоцтво про проходження технічного огляду;
  • страхівка на пасажирів та схема руху маршруту.

Зі сторони Замовника необхідними документами є список пасажирів, а для шкільних груп додатково – офіційний наказ із навчального закладу.

6. Маршрут, час та кілометраж.

Після вибору та замовлення автобуса рекомендуємо узгодити маршрут, зупинки, час виїзду та час повернення з перевізником заздалегідь. Дізнайтесь та уточніть як тарифікуватиметься додатковий час або простій автобусу. Не забувайте, що водій — повноцінний учасник мандрівки, тому краще попередньо узгодити за чий рахунок (замовника чи перевізника) забезпечуватиметься проживання та харчування водія.

Врахуйте, що маса великого автобуса з пасажирами досягає близько 20 тон, середня довжина – 14 метрів, а висота до 4 метрів, відповідно старайтеся подумати і про місце паркування та розвороту автобусу аби не обірвати проводи та гілки дерев. Краще деколи пройти зайвих 50-200 метрів по свіжому повітрі, ніж чекати доки автобус відремонтують чи його витягнуть з болота або піску.

7. Водій

Досвідчений водій порадить якою дорогою краще їхати, а яку оминати. Врахуйте, що не всі водії найновіших автобусів, особливо які постійно їздять за кордон, мають досвід їзди українськими дорогами, тому рекомендуємо наймати перевізників, які знайомі з регіоном, в який запланована поїздка.

Найкращі автобуси для оренди “Відвідай”

Водій, який вперше в цих місцях може дуже повільно їхати та шкодувати автобус, а на це може витратитись значно більше часу, ніж Ви собі планували, призвести до зриву програми і навіть спізнення на потяг.

Також трапляється так, що чудові автобуси, але не клієнтоорієнтовані водії (не хочуть додатково зупинятися, спішать додому, бурчать, кричать, неохайні, невиховані…), які можуть зіпсувати і настрій, і мандрівку, а поскаржитися і не буде кому.

8. Оренда транспорту для дитячих груп та школярів

Запорука вдалої поїздки з дітьми – це добре продумана програма і надійний транспорт. Перевезення організованих груп дітей здійснюються із забезпеченням високого рівня безпеки, у світлу пору доби та за сприятливих погодних умов. Дітей можуть перевозити водії, які мають стаж кермування автобусом не менше ніж 5 років. Відповідно до законодавства в автобусі повинен бути 1 дорослий супроводжуючий на 10 дітей, якщо група більше 30 осіб, то ще додатково – медичний працівник. Для групи обов’язково призначається керівник.

9. Увага, шахраї!

На сьогоднішній день часто трапляється так, що до нас телефонують клієнти і терміново “на вже” просять автобус, розуміючи, що іншого виходу немає. Вони знайшли оголошення оренда автобусу в інтернеті (найчастіше це OLX), за найдешевшою ціною, здійснили замовлення автобуса, кинули завдаток на картку, а коли наступив день виїзду то телефони перевізника вимкнено, автобус так і не подано. Тут спрацювали звичайнісінькі шахраї, причому дуже професійно.

Більшість з них винахідливі і знають як виманити гроші та не бути впійманими. В свою чергу, Замовники транспорту схильні вірити їм і перевіряють далеко не всю інформацію про особу в якої замовляють транспорт. Поліція трактує такі випадки як Вашу власну необережність, так як кошти Ви передаєте добровільно, без будь-якого тиску. Тому і справу Вашу швидко закриють. Будьте обережні! Пильно перевіряйте перевізника, просіть посилання на сайт та необхідні документи (див. вище).

10. Обирайте перевірених перевізників з великим автопарком

Якщо необхідно дізнатися оренда автобуса Львів ціна або орендувати автобус, обирайте перевірені пропозиції! Можете навіть домовитися з перевізником про особисту зустріч та оглянути автобус. Рекомендуємо віддавати перевагу компаніям, які на цьому спеціалізуються, мають великий автопарк (базу автобусів), бо в разі поломки автобусу та інших накладок перевізник, який має лише один автобус буде більше перейматися його ремонтом, ніж самою програмою чи пасажирами і не завжди об’єктивно зможе оцінити ситуацію.

Поцікавтеся також у Ваших знайомих, можливо хтось вже користувався послугами перевізників  і був задоволений, хай поділяться з Вами контактами.


Епілог

Туроператор “Відвідай” – №1 в Україні як туроператор, пропонує комплексні послуги, пов’язані лише з послугою оренда автобуса у Львові, а й з підтримкою клієнта, з точки зору планування поїздки, екскурсійного супроводу та маршруту. Повністю вся організація лягає на нас і Ви спокійно насолоджуєтесь мандрівкою, не думаючи ні про що.

У випадку будь-яких форс-мажорних ситуацій, які звісно, також трапляються, у нас є чергові менеджери, які в режимі 24/7 невідкладно вирішать усі питання. Зі свого боку, ми зробимо все можливе, щоб Ваша подорож була продуманою до всіх деталей та комфортною для Вас!

Оренда автобуса у Львові: великий вибір автобусів

Щоб замовити автобус звертайтеся до менеджера:

 

Марічка (067)-212-95-37, (093)-511-56-22 (+Viber/WhatsApp)

[email protected]

https://vidviday.ua/orenda-avtobusa-lviv


Щоб замовити корпоративну мандрівку звертайтеся за наступними контактами:

(096)-481-36-70, (063)-366-78-64 (066)-825-99-36

[email protected]

(Visited 4 795 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *