Спас

Прикарпатське село Спас, що на Коломийщині з давніх-давен славилося не лише трипільською культурою, давніми звичаями і традиціями. Матінка-земля нагородила цей славний край цілющими водами, могутніми пралісами  і благодатними лікарськими рослинами. Саме тут було засноване родинне виробництво Stovpiu...

Прикарпатське село Спас, що на Коломийщині з давніх-давен славилося не лише трипільською культурою, давніми звичаями і традиціями. Матінка-земля нагородила цей славний край цілющими водами, могутніми пралісами  і благодатними лікарськими рослинами. Саме тут було засноване родинне виробництво Stovpiuk Family Brand, ідейним натхненником якого є п. Михайло - біолог, який з дитинства захоплювався зільництвом та збудував на власному господарстві, у самому серці Карпат, підприємство, що займається виготовленням фіточаїв із лікарських рослин, джемів, варення, збором грибів та ягід.

Читати більше Сховати текст
Ціна: від 995 до 995грн

Ми підібрали тури в які входить це місце:


Знайдено 1 тур


  • Галерея
  • Список
  • Календар
Доступно 1 турів
У Карпати вище хмар на український Памір

Станція “Памір” на горі Томнатик, Еко-ферма у Яворові, Косів, дегустація чаїв в с. Спас, далека Перкалаба Більше

Доступно 1 турів
У Карпати вище хмар на український Памір
6 відгуків

Станція “Памір” на горі Томнатик, Еко-ферма у Яворові, Косів, дегустація чаїв в с. Спас, далека Перкалаба Більше

2д / 1н 2-10 0 Немає місць
Ціна:0грн
Замовити Тур
10+ місць 2 — 10 місць Немає місць Вигляд

Відгуки (0)

Спас

Прикарпатське село Спас, що на Коломийщині з давніх-давен славилося не лише трипільською культурою, давніми звичаями і традиціями. Матінка-земля нагородила цей славний край цілющими водами, могутніми пралісами  і благодатними лікарськими рослинами. Саме тут було засноване родинне виробництво Stovpiuk Family Brand, ідейним натхненником якого є п. Михайло - біолог, який з дитинства захоплювався зільництвом та збудував на власному господарстві, у самому серці Карпат, підприємство, що займається виготовленням фіточаїв із лікарських рослин, джемів, варення, збором грибів та ягід.