Угерсько. Сироварня Мукко

На широких теренах бойківського Підгір’я розташоване Фермерське господарство “Добра корівка”, сири якого відомі серед гурманів як “Мукко”. Господарство має понад тисячу кіз та корів, з молока яких виробляються чудові сири за голландськими рецептами, в т.ч. оригінальні сири з віскі, чілі та трюфелів....

На широких теренах бойківського Підгір’я розташоване Фермерське господарство “Добра корівка”, сири якого відомі серед гурманів як “Мукко”. Господарство має понад тисячу кіз та корів, з молока яких виробляються чудові сири за голландськими рецептами, в т.ч. оригінальні сири з віскі, чілі та трюфелів. Молокопереробний завод знаходиться біля ферми, а для переробки молока використовується найсучасніше європейське обладнання, саме тому молочна продукція зберігає природну цінність, мікроелементи та натуральний смак. Під час екскурсії можна оглянути ферми з козами, побачити процес виготовлення та дозрівання сирів, продегустувати їх та купити собі додому.

Читати більше Сховати текст
Ціна: від 545 до 545грн

Ми підібрали тури в які входить це місце:


Знайдено 1 тур


  • Галерея
  • Список
  • Календар
Доступно 1 турів
Ексклюзив
Ферма Мукко, печери гобітів, скелі в Розгірче
21 відгук
1 день 10+
Ціна:545 грн.
Замовити Тур

Дегустація сирів “Мукко”, зоопарк “Зоотрополіс”, карпатський скельний монастир у Розгірче, печери Стільського городища Більше

Доступно 1 турів
Ексклюзив
Ферма Мукко, печери гобітів, скелі в Розгірче
21 відгук

Дегустація сирів “Мукко”, зоопарк “Зоотрополіс”, карпатський скельний монастир у Розгірче, печери Стільського городища Більше

1 день 0
Ціна:545грн
Замовити Тур
10+ місць 2 — 10 місць Немає місць Вигляд

Відгуки (0)

Угерсько

На широких теренах бойківського Підгір’я розташоване Фермерське господарство “Добра корівка”, сири якого відомі серед гурманів як “Мукко”. Господарство має понад тисячу кіз та корів, з молока яких виробляються чудові сири за голландськими рецептами, в т.ч. оригінальні сири з віскі, чілі та трюфелів. Молокопереробний завод знаходиться біля ферми, а для переробки молока використовується найсучасніше європейське обладнання, саме тому молочна продукція зберігає природну цінність, мікроелементи та натуральний смак. Під час екскурсії можна оглянути ферми з козами, побачити процес виготовлення та дозрівання сирів, продегустувати їх та купити собі додому.