Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
+38-(067)-50-88-667

vidviday.com.ua@gmail.com

УВАГА: примітки біля дат позначають наявність вільних місць ('+' більше 10 і '!' менше 10 місць)

Закарпатський Великдень

Освячення пасок, мальовничі Карпати, замки, вина, гостинні люди і не лише, чекають на Вас!

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання (дві ночі), супровід гіда-екскурсовода, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичні об’єкти, харчування, пасхальний кошик.

Менеджер: Максим (032)-255-36-55, (098)-856-92-73, (063)-955-06-59

Афіша: picsfab.com

18.04.2020 - +
Тривалість:
3 дні / 2 ночі
Ціна - 1,545 грн.

План туру:
1 день:
виїзд зі Львова (08:00) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт, обід, підйом канатно-крісельною дорогою на гору Гимба) – Келечин (набирання унікальної мінеральної води) – Іза (оленяча ферма та купівля кошиків з лози) – Четфалва (ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 20:00, вечеря, складання великоднього кошика).
2 день: виїзд (09:00) – Квасово (освячення пасок) – Четфалва (пасхальна трапеза, огляд храмів) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Четфалва (повернення о 20:00, вечеря).
3 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом та замком) – Мукачево (обід та екскурсія замком) – санаторій "Карпати" (екскурсія палацом Шенборна) – Львів (повернення о 23:30).

На Вас чекають:
- свячення Пасок в унікальному селі Квасово;
- знайомства із історією, звичаями та культурою Закарпаття;
- найкращі страви закарпатської кухні;
- найвидатніші історичні пам’ятки краю: історичний центр та замок Ужгорода, палац Шенборна, Мукачівський замок, чудові дерев’яні храми;
- мальовничі вершини і панорами Карпат, водоспад Шипіт, купання в термальних басейнах;
- відновлення краси і сили за допомогою лікувальних вод “Джерела Краси” та унікальної води “келечинська”, що не має аналогів у світі;
- дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та приватних господарів Берегівського району;
- ну і звичайно веселощі, розваги та інші види відпочинку.

Вартість вхідних квитків:
- водоспад Шипіт: загальний – 10 грн., діти – 5 грн.;
- підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Гимба (в обидві сторони): загальний – 140 грн.; діти 6-10 років та учасники АТО  80 грн.; діти до 6 років  безкоштовно;
- оленяча ферма: загальний, пенсійний і студентський  30 грн., школярі – 20 грн.;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегові (2 години): загальний, студентський – 200 грн., пенсіонери за віком – 150 грн., діти 120-150 см. – 100 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 20 грн.;
- дегустація вин: 60 грн./особа, екскурсія без споживання вина  30 грн./особа;
- Ужгородський замок: загальний, пенсійний  50 грн., студенти 40 грн., учні 20 грн.;
- Мукачівський замок: загальний – 50 грн., студенти, пенсіонери – 40 грн., діти до 14 років – 30 грн.;
- палац Шенборна: дорослий, пенсійний, студентський 20 грн.,  15 грн..

Пасхальний кошик. В нього входить: паска, писанки, ковбаса, сир, шинка, вино, хрін, рушник для накривання кошика. Вартість пасхального кошика для двох осіб  500 грн.; для однієї особи – 350 грн. Кошик із лози можна буде купити в перший день подорожі в Ізі або позичити у господарів.

Проживання відбувається в затишних садибах сільського зеленого туризму села Четфалва (Берегівський район), номери: 2-3-місні з вигодами на коридорі. Фото садиб можна побачити тут https://vidviday.ua/photo_album.php/photo_album_id/14

Харчування:
Сніданок 1-го дня: можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок автобуса.
Обід 1-го дня відбувається в бойківському кафе в Пилипці. Орієнтовна вартість  110-130 грн./особа.
Вечеря 1 дня відбувається в садибах після поселення і складається з пісних страв угорської національної кухні. Вартість – 90 грн./особа.
Сніданок 2-го дня: у садибах, для тих, хто не йде святити Паску (вартість  55 грн./особа). Тим, хто святить, рекомендуємо утриматись від сніданку.
Вечеря 2-го дня: у садибах, складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість – 90 грн./особа.
Сніданок 3-го дня: в садибах, меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість  55 грн./особа.
Обід 3-го дня: у Мукачеві, складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, суп "Левеш", торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість – 95 грн./особа.



Приєднатись до збірної групи туру


Дата


Кількість осіб


Прізвище, Ім'я та по-Батькові


Телефон


Електронна пошта


Безпека* (введіть цифри в рамці)
Безпека