Перейти на Головну сторінку
На зв’язку: 09:00-22:00
+38-(067)-50-88-667
+38-(066)-825-99-36
Viber: +38-(063)-670-55-87

[email protected]

Якщо не вдається додзвонитись - просимо писати на Вайбер (+380636705587) або Телеграм (vidviday_chat)

Новорічна ніч в музеї
Ексклюзив!

Новорічна ніч в музеї

В ціну ВХОДИТЬ: Новорічна забава, святковий обід, проїзд, екскурсійний супровід, страхування

План туру: виїзд зі Львова (12:00) – Сасів (Центр космічних досліджень та зв’язку) — Збруї (Мисливське господарство "Стир") — Буськ (обід та факельна екскурсія містом) — Вербляни ("Садиба єнота") — Скнилів (Краєзнавча бібліотека Анатолія Недільського- зустріч Нового Року) – Львів (повернення о 03:00).

Менеджер: Ярина  (068)-338-36-71, (063)-506-43-48.

E-mail: vidv[email protected]

Тривалість:
1 день / 1 ніч
Ціна - 1,299 грн.

Космічні дослідження, веселі єноти, чарівний будинок на озері, вечірній Буськ та ніч в музеї!

Знижки для дітей:

- Дітям до 3 років, при супроводі 2-х дорослих, без окремого місця в автобусі та при проживанні - безкоштовно;
- Дітям від 3 до 12 років, знижка від загальної вартості туру - 100 грн.

У вартість не входять і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичні об'єкти

Вартість вхідних квитків:
-  Центр космічних досліджень та зв’язку: загальний, пенсійний, студентський, учнівський – 80 грн. (для іноземців – 150 грн.);

-  Садиба Єнота : загальний, пенсійний - 60 грн; учнівський, дитячий - 30 грн.
-  Мисливське господарство "Стир": загальний, пільговий,дитячий — 30 грн
-  Краєзнавча бібліотека Анатолія Недільського:  загальний, пенсійний, студентський, дитячий – 100 грн

Новорічна програма:
- екскурсія по унікальному музею стародруків, огляд виставкового залу, інсталяції у музею любові 

- розважальна програма
- музика 
- настільні ігри
- святковий фуршет

Меню святкового фуршету:
- канапе з мясними виробами;
- домашня випічка;
- фрукти;
- ігристе вино для зустрічі Нового Року;
- гарячі напої: кава/чай;

Харчування: святкова обідо-вечеря відбудеться у ресторані "Петрова садиба". Меню: салат "Грецький", грибна юшка, печеня "По-домашньому" в глечику, хліб, узвар або компот.