“Відвідай” найкращий туроператор України 2020 року

https://vidviday.ua/news/naykrashchyy-turoperator-ukrayiny-2020-roku
01.01.2020

У підсумку конкурсу Ukraine Tourism Awards 2020 туроператор “Відвідай” став найкращим в Україні за 2020 рік. За результатами глядацького голосування та вибору журі, “Відвідай” набрав найбільшу кількість голосів.

Для нас це велика перемога, до якої ми йшли довгих 12 років. Весь час наша команда поповнювалася новими людьми, які вигадували ексклюзивні тури та екскурсії. Від думок — до реалізації. Так “Відвідай” докрокував до звання рекордсмена за кількістю авторських турів та екскурсій.

Нині ми пропонуємо туристам майже триста варіантів мандрівок тривалістю від години до тижня. І це лише по Україні! Крім того, ми займаємося благодійністю, розвитком туризму в нашій країні та популяризацією української культури за кордоном.

Результат плідної праці туроператора “Відвідай” це сотні тисяч задоволених туристів, і тепер ще звання “Кращий туроператор України 2020”. Дякуємо всім, хто віддав свій голос за нас. А Вас було так багато! Неймовірно щасливі, що Ви підтримали саме “Відвідай”.

Велика подяка організаторам конкурсу, а саме: Kyiv Tourism Association, VISIT Ukraine за підтримки Державного агентства розвитку туризму та Ukrainian Hotel & Resort Association. Ваш конкурс надихає на підкорення нових вершин. І, впевнені, to be continued!

Подорожуйте з найкращими! “Відвідай” - Файні тури Україною!