Дуже гарний тур,все на найвищому рівні ,один день,а вражень на тиждень.Все дуже гарно організовано, дякую за незабутні е...
Дуже гарний тур,все на найвищому рівні ,один день,а вражень на тиждень.Все дуже гарно організовано, дякую за незабутні емоції ,мої і діток.А еко ферма Плай -це любов ,смачнючі сири,милі ,чисті тваринки.Словами не описати.
Щіро дякую за цей дивовижний тур. Організація екскурсій, харчування під час подорожі, проживаня - все на вищому рівні. Ц...
Щіро дякую за цей дивовижний тур. Організація екскурсій, харчування під час подорожі, проживаня - все на вищому рівні. Цікаво, пізнавально, захоплююче. Для мене коже день екскурсії був немов окреме свято. Печера Вертеба це щось приголомшливе та неймовірне. Я обов'язково ще раз навідуюсь туди
Надзвичайно атмосферне місце, яке створили стоматолог Ігор Рева та піаністка Соломія Братах, що вирішили переселитися з міської суєти Львова поближче до природи. У мальовничому селі Мильчиці вони відреставрували стару австрійську школу і в ній заснували сироварню “Гарбузовий рай”. В асортименті закл...
Надзвичайно атмосферне місце, яке створили стоматолог Ігор Рева та піаністка Соломія Братах, що вирішили переселитися з міської суєти Львова поближче до природи. У мальовничому селі Мильчиці вони відреставрували стару австрійську школу і в ній заснували сироварню “Гарбузовий рай”. В асортименті закладу є десять видів авторських сирів, а також джеми, сиропи та соуси місцевого виробництва, які варяться без використання жодних хімічних добавок. Щасливі господарі із великим задоволенням покажуть та розкажуть як виготовляється, дозріває та зберігається сир, а також проведуть дегустацію, щоб всі бажаючі особисто могли посмакувати, насолодитися та закупитися цими вишуканими продуктами.
Надзвичайно атмосферне місце, яке створили стоматолог Ігор Рева та піаністка Соломія Братах, що вирішили переселитися з міської суєти Львова поближче до природи. У мальовничому селі Мильчиці вони відреставрували стару австрійську школу і в ній заснували сироварню “Гарбузовий рай”. В асортименті закладу є десять видів авторських сирів, а також джеми, сиропи та соуси місцевого виробництва, які варяться без використання жодних хімічних добавок. Щасливі господарі із великим задоволенням покажуть та розкажуть як виготовляється, дозріває та зберігається сир, а також проведуть дегустацію, щоб всі бажаючі особисто могли посмакувати, насолодитися та закупитися цими вишуканими продуктами.