Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
vidviday.com.ua@gmail.com

Львів, вул. Замарстинівська, 34

\"\"

Закарпатський Великдень

Освячення пасок, мальовничі Карпати, замки, вина, гостинні люди і не лише, чекають на Вас!

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання (дві ночі), супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичні об’єкти, харчування, купання в термальному басейні, дегустація вин, підйом на канатно-крісельній дорозі, Пасхальний кошик.

Менеджер: Максим (063)-438-70-68, (095)-914-85-38, (098)-856-92-73

Афіша: picsfab.com

Тривалість:
3 дні / 2 ночі
Ціна - 1,145 грн.

План туру:
1 день:
виїзд зі Львова (08:00) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт, обід, підйом на канатно-крісельній дорозі на гору Гимба) – Келечин (набирання унікальної мінеральної води) – Іза (оленяча ферма та купівля кошиків з лози) – Четфалва (ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 20:00, вечеря, складання великоднього кошика).
2 день: виїзд (08:00) – Квасово (освячення пасок) – Четфалва (Пасхальна трапеза, огляд храмів) – Косино-Берегово (купання в термальному басейні) – Берегово (дегустація вин) – Четфалва (повернення о 20:00, вечеря).
3 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом та замком) – Мукачево (обід та екскурсія замком) – Санаторій Карпати (екскурсія палацом Шенборна) – Львів (повернення о 22:30).

На Вас чекають:
- свячення Пасок в унікальному селі Квасово;
- знайомства із історією, звичаями та культурою Закарпаття;
- найкращі страви закарпатської кухні;
- найвидатніші історичні пам’ятки краю: історичний центр та замок Ужгорода, палац Шенборна, Мукачівський замок, чудові дерев’яні храми;
- мальовничі вершини і панорами Карпат, водоспад Шипіт, купання в термальних басейнах;
- відновлення краси і сили за допомогою лікувальних вод “Джерела Краси” та унікальної води “келечинська”, що не має аналогів у світі;
- дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та приватних господарів Берегівського району;
- ну і звичайно веселощі, розваги та інші види відпочинку.

Вартість вхідних квитків:
- водоспад Шипіт: загальний – 10 грн., діти до 10р. – безкоштовно;
- підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Гимба (в обидві сторони): загальний - 70 грн. в обидві сторони, діти до 12 років - 50 грн. в обидві сторони;
- оленяча ферма: загальний, пенсійний і студентський - 25 грн., школярі – 15 грн.;
- термальний басейн “Косино”: загальний – 315-350 грн., учасники АТО – 150 грн., діти зростом до 150 см. – безкоштовно, оренда шафки – 40 грн.;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 150 грн. (в т.ч. оренда шафки), пенсіонери за віком – 130 грн., діти від 120 до 150 см. – 70 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
- дегустація вин: 50 грн./особа, екскурсія без споживання вина 25 грн./особа;
- Ужгородський замок: загальний - 35 грн., студентський – 25 грн., дитячий – 15 грн.;
- Мукачівський замок: дорослі - 40 грн., студенти, пенсіонери - 30 грн., діти до 14 років - 20 грн.;
- палац Шенборна: загальний – 10 грн., учні – 7 грн.

Пасхальний кошик. В нього входить: паска, писанки, ковбаса, сир, шинка, вино, хрін, рушник для накривання кошика. Вартість Пасхального кошика для двох осіб: 350 грн. Вартість Пасхального кошика для одної особи: 200 грн. Кошик із лози можна буде купити в перший день подорожі в с. Іза.

Проживання: відбувається в затишних садибах сільського зеленого туризму села Четфалва (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в бойківському ресторані в Пилипці. Орієнтовна вартість – 65-75 грн.
Вечеря у 1-й день – відбувається в садибах після поселення і складається пісних страв угорської національної кухні. Вартість 60 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – подається в садибах для тих хто не йде святити Паску (вартість 40 грн./особа). Тим хто святять не рекомендуємо снідати.
Вечеря у 2-й день – у садибах і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 60 грн./особа.
Сніданок у 3-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 40 грн./особа.
Обід у 3-й день – у місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше суп "Левеш", на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 75 грн./особа.