Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
vidviday.com.ua@gmail.com

Львів, вул. Замарстинівська, 34

\"\"

Кулінарний тур “Секрети закарпатської кухні”

Приготування закарпатських страв, дегустації вин, сирів, мінеральних вод, а також замки, храми та панорами Карпат!

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Чинадієво (огляд замку) – Мукачево (обід з оригінальних закарпатських страв) – Берегово (купання в термальних басейнах) – Четвалва (поселення в садибах сільського туризму о 17:30, майстер-клас із приготування угорських національних страв, вечеря).
2 день: Четфалва (майстер-клас із приготування угорських національних страв, сніданок і виїзд (08:30) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – Іза (купляння виробів із лози та огляд оленячої ферми) – Міжгір’я (майстер-клас із приготування карпатських страв та обід) – Келечин (дегустація мінеральної води) – Львів (повернення о 23:00).

Менеджер: Христина (032)-255-36-55, (098)-839-09-52, (063)-670-53-97.

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
Ціна - 545 грн.

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, участь в майстер-класах із приготування їжі, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: харчування, вхідні квитки в туристичні об’єкти та дегустації.

На Вас чекають:
- три майстер-класи де кожен зможе приготувати 9 закарпатських страв;
- дегустація та купівля екологічно чистих сирів Селиської сироварні виготовлених за швейцарською технологією;
- купання в термальному басейні міста Берегово та огляд оленячої ферми;
- найвидатніші історичні пам’ятки краю: замок кохання “Сент-Міклош” та унікальний храмовий ансамбль села Четфалва;
- панорамний огляд мукачівського, виноградівського, королевського і хустського замків та центру Берегово;
- дегустація мінеральної води “Келечинська”, котра має великий вміст заліза і лікує багато хвороб;
- ну і звичайно мальовничі гірські пейзажі;

9 страв для майстер-класів:
- підбивані лопатки (закарпатська народна страва, суп із стручкової квасолі на кисломолочній основі);
- торгоня (угорська страва, домашні макарони особливого приготування);
- дісно-перкельт (один із способів приготування тушеного свинячого м’яса в угорській кухні);
- лангош (угорська страва, коржик із дріжджового тіста, смажиться на олії, схожі на оладки);
- лечо (угорська страва, овочевий гарнір на основі болгарського перцю, помідорів, ріпчастої цибулі);
- грибна юшка (міжнародна страва, суп із сушених грибів, із закарпатськими особливостями);
- банош (карпатська страва, приготовлена із кукурудзяного борошна і сметани, заправлена шкварками, грибами та бринзою тощо);
- ріплянка (унікальна карпатська страва, гарнір із картоплі та кукурудзяної крупи);
- гомбовці (закарпатська народна страва, дріжджові пончики з різною начинкою, готуються на пару).

Вартість вхідних квитків:
- екскурсія в замку “Сент-Міклош”: добровільна пожертва;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 120 грн. (в т.ч. оренда шафки), діти від 100 до 140 см. – 60 грн., діти до 100 см. – безкоштовно;
- дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний та студенти – 50 грн., учні – 30 грн.;
- оленяча ферма: загальний, пенсійний і студентський - 20 грн., школярі – 10 грн.

Проживання: затишні садиби сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX 

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – відбувається у місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, суп-гуляш, кнедлики із шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 55 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – відбувається в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні, які були приготовлені під час майстер-класу: підбивані лопатки, торгоня з дійсно-перкельтом, гомбовці, вино/палинка, компот. Вартість 65 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – відбувається в садибах, і складається з страв угорської національної кухні, які були приготовлені під час майстер-класу: лангош з джемом, лечо, ковбаса, сир, масло, хліб, кава/чай. Вартість 40 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається в кафе Міжгірського професійного ліцею на базі якого буде відбуватися майстер-клас, складається з страв карпатської кухні, які були приготовлені під час майстер-класу: грибна юшка, банош із бринзою, ріплянка із м’ясом по-полонинськи, хліб, чай з трав. Вартість 75 грн./особа.