Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
vidviday.com.ua@gmail.com

Львів, вул. Замарстинівська, 34

\"\"

Екуменічний тур “15 храмів і монастирів Закарпаття”

Запрошуємо Вас, Ваших друзів, родину відвідати святі місця, де зійшла Божа благодать

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужок (огляд дерев’яної церкви) – Кострино (огляд дерев’яної церкви) – Великий Березний (обід) – Ужгород (екскурсія храмами та скансеном) – Горяни (огляд ротонди) – Четфалва, Берегівський р-н (поселення о 21:00 в садиби сільського туризму, вечеря).
2 день: Четфалва (сніданок, огляд храмів і виїзд (08:00) – Данилово (огляд церкви) – Крайниково (огляд церкви) – Сокирниця (огляд церкви) – Стеблівка (огляд церкви) – Бороняво (відвідання монастиря) – Хуст (огляд храмів та обід) – Джублик (огляд монастиря та молитва) – Мукачево (екскурсія по монастирю) – Свалява (огляд церкви) – Львів (повернення о 23:30).

Менеджер: Максим (063)-438-70-68, (095)-914-85-38, (098)-856-92-73

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
Ціна - 695 грн.

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: харчування, вхідні квитки в туристичні об’єкти.

Вартість вхідних квитків в Ужгородський скансен: загальний, пенсійний – 35 грн., студентський – 20 грн., учнівський – 15 грн.

Проживання: затишні садиби сільського туризму села Четфалва Берегівського району, номери: 2-х і 3-х місні з вигодами. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX 

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – відбувається у місті Великий Березний, в кафе “Ужок”. Пропоноване меню: салат з капусти, боб-левеш (на перше), кнедлики з гуляшем (на друге), хліб, узвар. Вартість 65 грн.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 60 грн.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 40 грн.
Обід в 2-й день – відбувається в Хусті в ресторані “Бокораш”. Меню: салат «Овочеве асорті» (огірок, помідор, олія), бограч, лоці печене, картопляне пюре, хліб, чай. Вартість – 65 грн.