Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
vidviday.com.ua@gmail.com

Львів, вул. Замарстинівська, 34

\"\"

Свято молодого вина “Закарпатське Божоле”

Ніжний смак молодого вина, термальні води, неприступні фортеці, карпатські краєвиди та унікальні пам’ятки

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужгород (обід, екскурсія містом, участь у фестивалі) – Берегівський р-н (ночівля в угорських садибах сільського туризму).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Берегово (купання в термальному басейні, екскурсія) – Мукачево (екскурсії замком, містом та обід) –  Чинадійово (екскурсія палацом Шенборна і замком Сент-Міклош) – Львів (повернення о 22:30).

Менеджер: Максим (063)-438-70-68, (095)-914-85-38, (098)-856-92-73.

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
Ціна - 595 грн.

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в музеях, харчування.

Вартість вхідних квитків: 
- Ужгородський замок: загальний - 25 грн., студентський – 15 грн., дитячий – 10 грн.
- вхід у підвали на фестивалі "Закарпатське Божоле" - 20 грн. (зараховується у вартість напою);
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 150 грн. (в т.ч. оренда шафки), пенсіонери за віком – 130 грн., діти від 120 до 150 см. – 70 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
- Мукачівський замок: дорослі, студенти, пенсіонери - 20 грн., діти до 14 років - 10 грн.;
- палац Шенборна: загальний – 10 грн., школярі – 7 грн.;
- екскурсія в замку “Сент-Міклош”: добровільна пожертва.

Проживання відбувається в затишних садибах сільського туризму (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами на поверсі. Поселення згідно Ваших побажань. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX

Харчування:
Сніданок у 1-й день - можна поснідати вдома або взяти канапки з собою, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в Ужгороді на Фестивалі вина на власний розсуд туристів.
Вечеря у 1-й день - відбувається в садибах сільського туризму після поселення та складається з страв угорської національної кухні, вечеря надзвичайно ситна і смачна, господині готують зі своїх натуральних продуктівю Пропоноване меню: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палина, компотю Вартість 55 грн/особа.
Сніданок у 2-й день - відбувається в садибах сільського туризму, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (подібне по оладі), масло, хліб, кава/чайю Вартість 35 грн/особа.
Обід в 2-й день – відбувається у місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше суп "Левеш", на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 65 грн./особа.