Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
vidviday.com.ua@gmail.com

Львів, вул. Замарстинівська, 34

\"\"

10 родзинок Закарпаття (зимовий варіант)

Карпати, замки, палаци, вина, все найкраще, що може запропонувати гостинне Закарпаття

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати (екскурсія палацом Шенборна) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні та дегустація вин) – Берегівський р-н (ночівля в садибах сільського зеленого туризму, поселення о 21:30).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Лумшори (купання в чанах) – Берегівський р-н (повернення в садиби о 20:30, вечеря).
3 день: сніданок і виїзд (08:00) – Іза (дегустація сиру, купляння виробів із лози та огляд оленячої ферми) – Міжгір’я (підйом на канатно-крісельній дорозі та обід) – Келечин (дегустація води) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 22:30).

Менеджер: Юрій (032)-255-36-55, (097)-449-68-38, (063)-506-23-84.

Тривалість:
3 дні / 2 ночі
Ціна - 995 грн.
Опис туру

Автор фото на афіші: Іван Кміть

Увага!
В зв’язку із коротким світловим днем, в типовому літньому турі огляд озера Синевир замінено на оленячу ферму, купівлю виробів із лози в Ізі, дегустаціїю унікальної мінеральної води в Келечині та підйом канатно-крісельною дорогою на гору Маковиця у місті Міжгір’я.

ВАРТІСТЬ туру для організованих груп (НЕТТО):

Кількість осіб в групі 16 19 25 30 45
Ціна з особи (у грн.) 1190 1177 1095 995 845

995 грн./особа, для будь якої кількості осіб в складі збірної групи (подорож відбувається двічі на місяць).

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання 2 ночі, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.
У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичні об’єкти та харчування.

Вартість вхідних квитків:
- палац Шенборнів: загальний – 10 грн., школярі – 7 грн.;
- Мукачівський замок: дорослі - 40 грн., студенти, пенсіонери - 30 грн., діти до 14 років - 20 грн.;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 150 грн. (в т.ч. оренда шафки), пенсіонери за віком – 130 грн., діти від 120 до 150 см. – 70 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
- дегустація вин: 60 грн., екскурсія без споживання вина – 30 грн.;
- відвідання веселого ресторану “Деца у нотаря”: загальний – 5 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
- Ужгородський замок: загальний - 35 грн., студентський – 25 грн., дитячий – 15 грн.;
- купання в чанах з мінеральною водою с. Лумшори: загальний - 100 грн., діти до 12 років - 75 грн.;
- дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний – 55 грн.;
- оленяча ферма: загальний, пенсійний і студентський - 20 грн., школярі – 10 грн.;
- підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Маковиця (в обидві сторони): загальний – 50 грн., діти до 12 років – 30 грн.;
- водоспад Шипіт: загальний – 10 грн., діти до 10р. – безкоштовно.

Проживання: відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX

Харчування:
Сніданок
у 1-й день – можна поснідати вдома, взяти з собою перекус або поснідати під час стаянки автобуса в закладах громадського харчування на власний смак і вибір.
Обід у 1-й деньу ресторані міста Мукачево та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат з капусти, суп-левеш, на друге картопляне п’юре з лоці печеним, хліб, компот. Вартість 75 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – у садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, торгоня (домашні макарони особливого приготування) з мясною поливкою, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 60 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – у садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 40 грн./особа.
Обід в 2-й день – в Ужгороді. Пропоноване меню: борщ, курячий крученик з рисом, салат (огірок, помідор, олія), узвар, хліб. Вартість 75 грн/особа.
Вечеря у 2-й день – у садибах після повернення і складається з страв угорської національної кухні: бульйон курячий з чігою, мадярські голубці, угорськісолодощі, вино/палинка, компот. Вартість 60 грн./особа.
Сніданок у 3-й день – в садибах, звичайний європейський. Вартість 40 грн./особа.
Обід в 3-й день – у ресторані міста Міжгір’я і складається зі страв місцевої кухні: салат овочевий, юшка з білих грибів, картопляне п’юре з кручеником, хліб, узвар. Вартість 70 грн./особа.
Вечеря у 3-й день – у закладах громадського харчування на власний смак і вибір.