Powrót do strony głównej
+38-(063)-670-55-87
(WhatsApp / Viber)

vidviday.com.ua@gmail.com

Анатолій  11.09.2019 14:12:46

Доброго дня,туроператор Вiдвiдай та шановна пані Людмила! Вже не вперше подорожуємо з Вами i жодного разу про це не пошкодували!
Вчора повернулись з туру ,, На бринзу до Рахова через Драгобрат" .
Ми отримали купу позитивних емоцій! Отримали багато цікавої інформаціїi, завдяки панi Людмили. Дякую ВАМ за організацію , музичний супровід, чудову розповідь з історії краю та надані відео, фото сюжети з туру . Дякуємо водію Степану, якій швидко та безпечно довіз нас на складному маршруті від Львова до Рахова.
Вашi туристи Анатолій та Галина .

Answer
Відвідай - Юлія  11.09.2019 15:00:15

Доброго дня. п. Анатолій!
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Тішимось. що мандрівка та наш гід п. Людмила Вам настільки сподобались! До зустрічі у нових турах!

Віктория  11.09.2019 10:51:44

Нещодавно повернулася з туру Карпатські новинки за 5 днів, отримала масу позитивних емоцій, відпочинок був суперовий. Велика дяка пану Тарасу і водію Володимиру мега позитвний мікс,справжні майстри своєї справи. Тур дуже релаксовий, насичений,Ви круті, спасибі Вам за все.

Answer
Відвідай - Юлія  11.09.2019 11:21:03

Доброго дня, п. Вікторіє!
Щиро дякуємо, Вам за відгук! Ми тішимось, що Вам сподобалась мандрівка та наш екскурсійний супровід!
До зустрічі у нових турах!

Iрина  10.09.2019 10:52:41

Доброго дня,мiй улюблений туроператор Вiдвiдай! Вже не вперше подорожуем з Вами i жодного разу про цен не пошкодували!:)
Вчора повернулись з туру ,, На бринзу до Рахова" .
Ми отримали купу позитивних eмоцiй, вiдпочили душею i тiлом! Отримали массу цiкавоi iнформацii, завдяки панi Iринi. Також за организацiю , музичний супровiд.
Дякую , панi Iрина , Ви найкраща, дякую Вiдвiдай!)))
Вашi туристи Iрина , Вiталiй, Oля , Андрюша i Карiнка.

Answer
Відвідай - Юлія  10.09.2019 12:40:40

Доброго дня, п. Ірино!
Дякуємо Вам за відгук!
Ми щиро тішимось, що мандрівка Вам настільки сподобалась!)
До зустрічі у нових турах!

Євгенія  03.09.2019 09:48:47

Добрий день. Була з Вами у семиденному турі з 24.08.19-30.08.19. Отримала неймовірні враження від подорожі, все сподобалось,чудово організована подорож. Окремо хочу відзначити гіда Вікторію, це справжній професіонал своєї справи,все було чітко, зрозуміло,колоритно, весело. Дякую Вікторія за приємну подорож та Ваш професіоналізм.

Answer
Відвідай - Юлія  03.09.2019 10:58:44

Доброго дня, п. Євгенія!
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Ми тішимось, що мандрівка та екскурсійний супровід Вам настільки сподобались! ) До зустрічі у нових мандрівках!

Оксана  27.08.2019 12:06:16

Я дуже дякую нашому гіду пані Людмилі та водієві Володимиру за неймовірні п'ять днів (21.08 - 25.08) подорожі!❤️ Так тримати! Природа, затишок і емоції від Закарпаття - то є одне???? але, ті хто нас взяли під своє опікування - це 80 % гарного відпочинку ???? велике дякую Людочці і Володимиру❤️❤️❤️ бережить себе і будьте здорові ????????????

Answer
Відвідай - Юлія  27.08.2019 12:09:38

Доброго дня, п. Оксано!
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що мандрівка Вам настільки сподобалась!
До зустрічі у нових мандрівках.

Катерина, Дмитро, Данило  26.08.2019 22:52:52

Доброго дня! Тур Яремче-Буковель-Говерла, 24-25.08. Хочу виразити вдячність команді, яка супроводжувала наш тур, особливо гіду Володимиру за чітку організацію під час подорожі, цікавий інформаційний супровід, турботливе та щире ставлення до нашої групи. Дякуємо за позитивний настрій, інтелігентну та доброзичливу атмосферу!

Answer
Відвідай - Юлія  27.08.2019 10:48:49

Доброго дня!
Ми дуже дякуємо Вам за відгук!
Нам приємно. що мандрівка Вам була цікавою!
До зустрічі у нових мандрівках!

Анна  26.08.2019 21:23:43

Дякуємо за чудовий сиро-винний тур 24-25.08.19 року. Особлива подяка гіду Юлі і водію. Два побажання на майбутнє : передбачити придбання туристами на другий день фруктів (персики. сливи. виноград ) і домашнього хліба. Сиру і вина купили вдосталь. а фруктів не було можливостей. Хоча при дорозі продавали часто . І ще прохання передба
ачити на другий день перекус перед обідом. Бо . між сніданком 7.00 і обідом 15.30 г дуже багато часу. А решта все супер ! Дякуємо !

Answer
Відвідай - Юлія  27.08.2019 10:47:21

Доброго дня, п. Анно!
Щиро дякуємо, Вам за відгук! Ми радіємо, що мандрівка Вам сподобалась!
Ваші побажання постараємось врахувати при плануванні наступних подорожей. До зустрічі у мандрівках!

- - Бурдуланюк А.О.  20.08.2019 18:40:29

Щойно приїхала з туру "Термальне Закарпаття" 17-18.08.19. Все сподобалось. Їздила з Відвідай другий раз. Керівник групи Світлана чудово справилась зі своїми обов"язками. Буду подорожувати з Вами ще.

Answer
Відвідай - Юлія  21.08.2019 09:54:13

Доброго дня!
Ми дякуємо Вам за відгук!
Тішимось, що мандрівка Вам сподобалась!) До зустрічі у нових турах!)

Марина  15.08.2019 18:10:39

Когда мне предложили тур за 1300 грн., то я не поняла, где меня кидают? У нас будет пьяный экскурсовод или нам самим придётся пхать автобус? Сама-то я находила туры за 3000, 3500 грн. и это без еды, входных билетов и поезда из Харькова до Львова и обратно.
Но никакие мои опасения не оправдались. Шофёр был безмолвной душой компании, а речь экскурсовода звучала просто як пісня. Меня не столько впечатлила сама архитектура сколько рассказы о ней.
Для меня это важно. Я даже аудиокнигу не могу слушать, если мне не нравится чтец. Но речь п Татьяны оживляла пейзажи за окном. Она складывалась в цепочку в которой каждый день добавлялись новые звенья.
Весь процесс происходил на столько слаженно, что даже к туалету мы подъезжали ровно тогда, когда это было нужно.
Культурная программа сменялась SPA-процедурами и наоборот. График был на столько плотный, что на второй день пребывания, мне казалось, что в замке Шенборнов мы были неделю назад.
На протяжении всего путешествия я чувствовала себя любимой экскурсанткой, и я уверена, что остальные 50 человек экскурсии чувствовали себя также уютно.
Большое вам спасибо!
До новых встреч.

Answer
Відвідай - Юлія  16.08.2019 10:54:08

Доброго дня, п. Марино!
Ми щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно, що тур настільки Вам сподобався!
До зустрічі у нових мандрівках!)

Наталія  12.08.2019 19:46:04

Повернулися із туру Кам‘янець Подільський. Щиро дякую, все було супер. Особлива подяка гіду Мар‘яні за увагу і цікаві розповіді і водієві Андрію за спокіій, гумор, уважність!

Answer
Відвідай - Юлія  13.08.2019 10:40:50

Доброго дня, п. Наталія!
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Тішимось, що мандрівка Вам сподобалась!)

Dodaj opinie

Name*
E-mail
(At this address will send the answer)
Ocen*
Security code* (enter digits in the frame)
Security code