Відвідай — найкращий туроператор України 2021 року

https://vidviday.ua/news/naikraschii-turoperator-2021
21.12.2021

У підсумку конкурсу Ukraine Tourism Awards 2021 туроператор “Відвідай” став найкращим в Україні за 2021 рік. За результатами голосування, “Відвідай” отримав почесне перше місце в конкурсі, за що ми безмежно вдячні!

Вже вдруге ми маємо честь з гордістю отримати дану нагороду та вкотре переконатися, що наша робота та розвиток в сфері туризму не залишаються непоміченими. Щодня ми працюємо над удосконаленням, розробкою та створенням нових мандрівок, нових емоцій та нових вражень!

Рекордна кількість туристів за час існування фірми, запуск і проведення курсів керівників груп та гідів-екскурсоводів, створення нових турів та незліченна кількість усмішок на обличчях туристів —все це результат плідної праці туроператора "Відвідай" у 2021 році.

Друга перемога в даному конкурсі  є важливою подією для нашої команди, тому хочемо звернутися до наших чудових туристів і подякувати за Ваші голоси та віру у нас! Ваші усмішки, емоції та слова підтримки завжди мотивують нас розвиватися та ставати ще кращими!

Також хочемо подякувати організаторам конкурсу, а саме: Kyiv Tourism Association, громадська спілка “VISIT Ukraine”, Державне агентство розвитку туризму та Ukrainian Hotel & Resort Association за нові можливості та бажання йти тільки вперед.

Мандруйте Україною разом з "Відвідай" — подорожуйте з найкращими!