Тури на Новий Рік – 2025

Як зустрінеш Новий Рік, так його і проведеш. Ця прикмета відома всім. Тож якщо ви запеклий мандрівник або ж мрієте стати ним, то скористайтесь пропозицією зустріти це прекрасне свято у новорічному турі. Це чудова нагода провести святкування Нового року у колі друзів чи рідних, відірвавшись від телевізора, побачивши багато цікавого, а також – це можливість зав’язати нові знайомства.

Зимові Карпати

ТО «Відвідай» підготував для вас вигідні пропозиції, цікаві екскурсійні програми і великий вибір місць для святкувань. Тож радимо вам обирати не тільки популярні напрямки у Карпати чи Закарпаття, а й розглядати інші, наприклад, відсвяткувати Новий рік у Львові, Кам’янці-Подільському, Чернівцях. Але які б тури на Новий рік ви не вибрали, це буде незабутнє свято. Ви отримаєте набагато більше емоцій, ніж якби ви залишилися вдома. Новорічні тури по Україні з «Відвідай» – це завжди яскраво, драйвово і незабутньо. Найсвятковіший настрій вам гарантовано!

Святковий Львів

Новий рік на Закарпатті

Для тих, хто вирішує де зустріти Новий Рік з компанією друзів, сміливо можемо радити Закарпаття, яке вабить туристів у будь-яку пору року.  Послухати, про що шепоче водоспад, який не замерзає, і доторкнутися до таємниць озера Синевир- все це можна відчути, зустрівши Новий рік в Закарпатті. А ще ви неодмінно посмакуєте місцевими смаколиками та захмелієте від ароматного вина.

Полонина Боржава

А в часі новорічних свят воно стає особливо колоритним. Саме на Закарпатті ви можете зустріти Новий рік серед засніжених вершин та зануритися у гарячі термальні води.

Гарячі термали взимку – що може бути краще?

Тож обирайте, який саме тур вам до вподоби, а їх на Закарпаття є чимало:

Дегустація вин – обов’язковий пункт відвідин Закарпаття

Зустріньте Новий рік так, як бажаєте ви!

Новий рік в Карпатах

Якщо ви шанувальник гірськолижних курортів, фанат первозданної природи, цінитель неймовірно смачної кухні та гуцульської гостинності – ласкаво просимо до Українських Карпат. І справжні романтики, і відважні авантюристи вважають найкращим варіантом зустріти Новий рік в горах. Пориньте і ви у справжню новорічну казку, відвідавши засніжені Карпати.

Драгобрат,. Гірськолижний курорт Драгобрат

Свіже повітря, високі гори та замріяні смереки – це справді фантастична атмосфера, що зачаровує і дорослих, і малюків. Карпати є улюбленим місцем відпочинку багатьох українців, бо ніщо так не прикрасить свято, як сама природа. А чого варті карпатські жителі зі своїми традиціями та обрядами!
Якщо ви любитель гірськолижного відпочинку, то відмінним варіантом для вас буде зустріти Новий рік у Буковелі.

Зима в Карпатах

Та якщо ви хочете трохи усамітнитися і на лижах покататися, не простоявши у черзі, тоді вам пасуватиме відпочинок на Драгобраті. Новий рік на Драгобраті – це морозне повітря, засніжені гори, лижі, сноуборди, санки, ялинка і рідні поруч. І, звісно ж, колоритна гуцульська новорічна забава.

Новий рік в Карпатах – зимовий Драгобрат

Тур в Карпати на Новий рік– це завжди весело, активно та незабутньо! Тож запрошуємо вас зустріти Новий рік у Карпатах 2025 разом з нами!

Майстер класи з народних танців на Гуцульській забаві

Новий рік 2025 у Кам’янці-Подільському

Якщо ж ви об’їздили всі Карпати вздовж і впоперек, та бажаєте побачити щось новеньке, то зверніть увагу на новорічні тури на Буковині та Поділлі. Всім, хто не знає, як весело зустріти Новий Рік, радимо відправитися у легендарний середньовічний Кам’янець-Подільський, який визнаний одним із чудес України.

Новий рік в Кам’янець-Подільському

Насолодіться зимовими подільськими пейзажами, мальовничими каньйонами річок. Релаксуйте в гарячій ропі у басейнах SPA-центру та запалюйте атмосферу під час феєричної новорічної вечірки з багатим банкетним меню.

Давні храми, нездоланні фортеці, каньйони річок, відпочинок у СПА та багато іншого, чекають на Вас у турі!

Оришківці. Відпочинок у СПА-комплексі “Орися”

Новий рік у Львові

Очікуєте на Новий рік справжнього свята, чарівності і дива? Отже вам неодмінно треба відвідати Львів. З друзями чи з родиною, в колективі чи з коханою людиною – будь-яке рішення перетворить новорічну подорож у незабутнє свято, якщо ви оберете мандрівку до Львова. Бо Львів – це найкраща ідея щоразу. Тим більше на Новий рік.

Архикатедральна Базиліка Успіння Пресвятої Діви Марії РКЦ

У місті Лева завжди особлива атмосфера, де відчуття свята не покидає ні на мить, його буквально можна помацати і навіть спробувати через частування на ярмарках міста, в затишних кав’ярнях і тематичних рестораціях. Пориньте у справжню новорічну казку у самісінькому серці древнього Львова та доторкніться до його таємниць у новорічних турах  із ароматом львівської кави і шоколаду.

Святковий ярмарок у Львові

Новий рік за кордоном

Якщо ж ви побували у всіх вищезгаданих локаціях, не біда. Ми все ще маємо чим вас здивувати. Цьогоріч у зв’язку з повномасштабним вторгненням російських військ, на жаль, не всі мають змогу побувати за кордоном. Та в найближчому майбутньому ми все-таки запрошуємо вас в новий новорічний тур до Словаччини та Польщі.

На Вас чекають: святкові ярмарки з великим вибором різних смаколиків, новорічний феєрверк, спеціальний розважальний концерт з театральними і танцювальними виступами і звичайно ж багато історичних та архітектурних пам’яток. Новий рік у Польщі та Словаччині – це вибух позитивних емоцій і море незабутніх вражень, які ви привезете з цього туру.

Бардієв. Панорама міста

Зустріч Нового року – це особлива подія. Тому можна зрозуміти бажання людей відсвяткувати Новий рік в хорошому місці і в доброму товаристві. Куди поїхати на Новий рік ми вам підкажемо, а вам лиш потрібно зібрати добре товариство, і святкування Нового року стане неповторним і яскравим, а спогади залишаться на все життя! Не переплачуйте за понти, ми пропонуємо вам зустріти Новий рік недорого! Не мерзніть під ялинкою в центрі свого міста – грійтесь та оздоровлюйтесь в термальних басейнах та СПА-комплексах! Не хропіть в салаті вдома – танцюйте з нами чардаш, гуцулку чи гопак! Бронюйте наші тури аби весело і безтурботно зустріти найбомбезніший Новий 2025 Рік!

Зимовий пейзаж Карпат
(Visited 15 362 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *