«Відвідай» рекомендує: ТОП-10 турів з квітковим ароматом

Ми часто захоплюємося краєвидами і природними багатствами інших країн, а мало знаємо про унікальні місця в Україні. Гектари незайманої природи з рідкісними червонокнижними рослинами, пістряві барви, витонченість та ніжність на кожному клаптику галявини можуть бути зовсім поруч, за кільканадцять кілометрів від дому.

Весна! Квіти! Яскраві фото і неймовірні враження! Усе це чекає на Вас у наших квіткових турах Західною Україною.

Варто побувати у квіткових турах Західною Україною

Квіткові тури – це унікальна можливість побачити на власні очі цвітіння в середовищі зростання цих рослин. Тож не упустіть нагоди, адже таке буває тільки раз на рік і триває лише протягом кількох тижнів. Букет у вазі «проживе» лічені дні, а емоційні фото тішитимуть Вас щоразу під час перегляду. Запрошуємо насолодитися квітковою красою у наших турах.


ДЕГУСТАЦІЙНО-ТЕРМАЛЬНИЙ ТУР “ЗАКАРПАТСЬКІ НАСОЛОДИ” + ДОЛИНА КРОКУСІВ

В другій половині березня територія музею «Старого села», що у Закарпатській Колочаві, буквально потопає в морі фіолетових квітів. Kolochava (dolyna krokusiv) - 04

Тут розташована долина крокусів – справжній рай для шанувальників весняних первоцвітів, які щороку ваблять все більшу кількість туристів.Kolochava (dolyna krokusiv) - 03

collage-насолодиcollage-крокусиКрім цієї родзинки Колочави, у турі на Вас чекають панорами Карпат, дегустації їжі, вин і сирів, термальні води, унікальне село з десятьма музеями. Замовити мандрівку можна за лінком туру Дегустаційно-термальний тур “Закарпатські насолоди” + долина крокусів.


ЕКО-ФЕРМА “ПЛАЙ”+ГОРА КРОКУСІВ У КАРПАТАХ

Серед бойківських гір знаходиться екологічно чиста та унікальна Еко-ферма “Плай”. В сьогоденні, найбільша ферма Східної Європи – Еко-ферма “Плай” дає можливість продегустувати та насолодитись смаками різноманітних крафтових сирів, виготовлених за допомогою сучасних технологій. В даній екскурсії вас радо вітатимуть унікальні сільськогосподарські тварини, це: альпійські та зааненські кози, азіатські водяні буйволи та корови сементал.

Під натхненням карпатських пейзажів годі відірвати очі від квіткового килима під ногами. Червонокнижні крокуси, або ж за новою назвою шафран Гейфеля, покривають карпатські полонини на початку квітня. Яскраво-синій першоцвіт проростає на відкритих сонячних галявинах. Саму квітку переважно використовують в народній медицині. В світі відомо 70 видів крокусів, 9 з них росте в Україні.

Запрошуємо відчути весняний аромат, піднятись гірськими стежками та перезарядитись серед цих панорам, помилуватись краєвидами та цвітінням квіток, і обов’язково зазнимкувати всі ці незабутні моменти разом з нами в турі: Еко-ферма “Плай” + Гора крокусів у Карпатах


ДОЛИНА ДИКИХ ТЮЛЬПАНІВ І СЛІД СНІГОВОЇ ЛЮДИНИ

Квітень – це той період, коли малопопулярна у інший час долина диких тюльпанів манить до себе сотні відвідувачів. Знаходиться вона на Львівщині, у заплавах річок Дністер та Рибниця, неподалік від Роздолу.04 - Dolyna dykyx tyulpaniv - Fritillaria meleagris - 05

Екологи б’ють на сполох, адже через варварські дії браконьєрів популяція червонокнижної рослини рябця шахового, який у народі частіше називають диким тюльпаном, швидко зменшується…collage-тюльпи

Помилуватися цими квітами у заказнику «Стариці Дністра», побачити найстаріше дерево Львівщини – віковий дуб, оглянути вражаючий гігантський палац графа Скарбка, пройтися до печери Прийма та багато іншого можна, замовивши мандрівку Долина диких тюльпанів і слід снігової людини.


ЧЕРНІВЦІ – УКРАЇНСЬКИЙ ПАРИЖ + ДОЛИНА ТЮЛЬПАНІВ

А Ви знали, що тюльпан вже давно є символом не лише Голландії, а й Чернівеччини? Так-так, адже у с.Лужани на тюльпанових полях щороку розцвітає більше п’ятдесяти сортів цих квітів.12 - Luzhany - dolyna tyulpaniv - 06 (O.Ponomarenko)

Живий килим з яскравим різнокольоровим геометричним візерунком прикрашає цю місцевість у другій половині квітня. Таку красу, утворену квітами, які вважають символами багатства і знатності необхідно побачити кожному!13 - Luzhany - dolyna tyulpaniv - 12 (c)collage1collage2

Під час туру Ви також побуваєте в «українському Парижі», оглянете давні унікальні храми, зможете взяти участь у майстер-класі з виготовлення ритуальних масок. Більше інформації про тур: Чернівці – український Париж + долина тюльпанів.


ШАФРАН-ТУР НА ДРАГОБРАТ

Щовесни могутні схили Свидовецького хребта вкриваються ніжними квітами – тут зацвітають чарівні крокуси (шафран Гейфеля). 19 - Drahobrat - krokusy - 03 (Int)

Сині цяточки сміливо пробиваються з-під землі і виділяються своєю красою на фоні грізних засніжених вершин та зелених лісів. Це неймовірне видовище точно запам’ятається Вам надовго!collage-драгобратcollage-шафран

Крім цього у турі Ви побуваєте у «Гуцульській столиці» Ясіні, де оглянете шедевр гуцульської дерев’яної архітектури – Вознесенська церква, занесена до всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, загадаєте бажання у самісінькому центрі Європи, спробуєте крафтового пива та побуваєте на двох карпатських водоспадах. Все це чекає у мандрівці Шафран-тур на Драгобрат.


РЕЛАКС-ТУР “ТЕРМАЛЬНЕ ЗАКАРПАТТЯ” + ЦВІТІННЯ САКУРИ

З другої половини квітня і до перших чисел травня Ужгород перетворюється на райський сад, оповитий рожевими хмарами, адже в місті розцвітають японські декоративні вишні – сакури.Uzhhorod - sakura - 14 (Int)

Перші саджанці привезли сюди ще 1923 року з Відня, а на сьогодні в Ужгороді цих дерев понад 2000. Найбільша алея сакур в Ужгороді прикрашає набережну річки Уж. Uzhhorod - sakura - 07 (Int)

Не дивно, що це дивовижне видовище приваблює у місто тисячі туристів. Місцеві мешканці навіть жартують, що сакури настільки звикли до спалахів фотоапаратів, що вже навіть позують туристам.collage_сак2collage-сакур

Окрім символу Японії на вуличках древнього Ужгорода у цій поїздці на Вас чекають панорами Карпат, смачна їжа та крафтові закарпатські вина, історії кохання, термальні басейни Косино та відпочинок у чані. Докладніше програма туру Релакс-тур “Термальне Закарпаття” + цвітіння сакури.


ЖИДАЧІВСЬКИЙ ЛЮРД + ДОЛИНА ДИКИХ ТЮЛЬПАНІВ

Тендітні дзвоники з чорними цяточками, що похилились додолу застеляють долини у заплаві річок. Ціле поле з дикими тюльпанами (рябчик шаховий) манить у квітні мандрівників у Надітичі, що на Львівщині.05 - Dolyna dykyx tyulpaniv - 15 (Hubi)collage-lurdcollage-lurd1

У турі Ви побачите передкарпатські мальовничі пейзажі, розлогі річища Дністра та Стрия та інші малознані куточки нашого краю. Більше про цей тур можна дізнатися в описі Жидачівський Люрд + долина диких тюльпанів.


ЗАКАРПАТТЯ В ЦВІТІ САКУРИ

Перлина українського туризму і відпочинку Закарпаття особливо привабливе у цвіті сакури. Рожеві суцвіття на фоні древнього європейського міста навівають романтику та меланхолію.

До речі, сакуру вважають символом жіночої молодості та краси. Кажуть, що у кожного, хто побачить цвітіння 35 дерев покращиться здоров’я та здійсниться найзаповітніше бажання. Тож не упустіть нагоду побачити це неймовірне явище і загадати найсокровенніше вже цієї весни.

Uzhhorod - sakura - 13 (Int)collage-сакури

Цвітіння японської вишні в Ужгороді, палаци, замки, два термальні комплекси, панорами Карпат та дегустація вин – усе це в турі Закарпаття в цвіті сакури.


НАРЦИСИ І 7 ПЕРЛИН ЗАКАРПАТТЯ

Квіткова візитка Закарпаття – всесвітньо відома легендарна долина, де впродовж двох тижнів цвітуть дикі нарциси, знаходиться в урочищі Кіреші, неподалік Хуста.Dolyna Narcysiv - 10 (Int)

Популяція цих квітів залишилася тут ще з льодовикового періоду. Ніжний квітковий аромат вкриває усю місцевість навколо і наче заворожує відвідувачів, адже побачивши це явище, Ви неодмінно захочете повернутися ще не раз.

Вас може теж зацікавити долина нарцисів

collage-нарцcollage-нарц-2

У цьому турі на Вас чекає чарівна долина нарцисів, Карпати, озеро Синевир, водоспад Шипіт, замки, вина – все найкраще, що пропонує гостинне Закарпаття. Замовити поїздку можна тут: Нарциси і 7 перлин Закарпаття.


ВОЛИНСЬКА ГОЛЛАНДІЯ: ЛУЦЬК + ДОЛИНА ТЮЛЬПАНІВ

Відкрий для себе Волинську Голландію – мільйонне тюльпанове царство, яке налічує більше як 200 сортів різнобарвних тюльпанів. Тут ви зможете не лише спостерігати та насолоджуватись долиною тюльпанів, а й отримати незабутні враження та яскраво-емоційні фото. Ці 2 гектари неймовірної краси чекають на вас!
Загалом Волинь славиться не лише тюльпанами… Вас радо вітатиме “Волинський Рим” – місто Луцьк. Сучасна столиця з великою кількістю храмів, родзинкою якого є замок Любарта і три його вежі. Поринути в історію “Старого Луцька” можна лише відвідавши цей один з найдавніших та найкраще збережених замків.

Ну і куди ж без сюрпризів та без луцького “будинку з химерами”?! Унікальної архітектурної споруди, що налічує біля п’ятисот міфічних скульптур.

Запрошуємо відвідати два куточки української Європи за 1 день – тур:
Волинська Голландія: Луцьк + долина тюльпанів

Квіти дарують нам радість, заряджають оптимізмом і дають привід насолодитися навколишньою красою. Тож не пропустіть період цвітіння – весна кличе у квіткові тури!

(Visited 4 425 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Один в “«Відвідай» рекомендує: ТОП-10 турів з квітковим ароматом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *