Куди поїхати на Новий рік 2025?

Як ви уявляєте ідеальний відпочинок на Новий Рік? Мабуть, це м’які кучугури снігу, морозне повітря, катання на лижах або сноуборді, гарно прикрашена ялинка, потріскування дров у каміні і найближчі люди поряд. За такі моменти більшість із нас обожнює зимову відпустку. Це ідеальний час, щоб зібрати рідних чи друзів і поїхати на свята у подорож. Туди, де ваші зимові мрії втіляться в життя.

Саме час пошукати тури на Новий рік, щоб решту часу провести у солодкому передчуття зимової казки.

Сніжний Новий рік в Карпатах

Туроператор Відвідай зібрав для вас найпривабливіші новорічні тури по Україні, щоб ви відпочили комфортно, недорого і цікаво.

Бажано заздалегідь вирішити, де відсвяткувати Новий рік. Якщо ви мрієте про комфортний готель, насичену розважальну програму і багатий вибір варіантів, займіться цим питанням ще з осені. Адже найвигідніші пропозиції бронюють за декілька місяців, особливо якщо це Новий рік в Закарпатті або Прикарпатті.

Святкування Нового року в Карпатах: там, де живуть традиції

Якщо хочете поринути у багатовікові традиції українського народу, тоді вам неодмінно сподобається Новий рік в Карпатах. Щороку все більше українців і навіть іноземних гостей приїжджають сюди, щоб провести свята в оточенні колоритних людей, древніх традицій та мальовничої природи. Саме в цьому куточку нашої країни можна відновитись і фізично, і духовно, зарядитись позитивом і теплом, тож Карпати на Новий рік- чудовий варіант для відновлення сил та знаходження балансу, який неодмінно знадобиться у 2025 році!

Запрошуємо зустріти Новий рік 2025 разом з нами

Тут знайдуться розваги для кожного. Для шанувальників активного відпочинку є лижні спуски і канатні дороги, а якщо оберете тур «Новий рік в Мукачеві та термальні купання», то зможете ще й відчути на собі цілющу силу термальних басейнів. Для тих, хто любить смачно поїсти, є чудові гастрономічні екскурсії, де туристи дегустують сири місцевого виробництва, повидло, ковбаси і неперевершені карпатські вина. А ще це смачні страви, які можна скуштувати лише тут, в серці Західної України.

Новий рік в Закарпатті

 

Мрієте на власні очі побачити запальні різдвяні забави? Тоді вас приємно вразить пропозиція зустріти Новий рік на Драгобраті, а саме гуцульський новорічний тур «Новий рік в Карпатах від Маняви до Драгобрату», під час якого ви зможете познайомитися з історією, звичаями та культурою цього етносу, спробувати смачні страви місцевої кухні та дізнатись, як розважаються справжні гуцули. Вони точно знають, як зустріти Новий рік Зеленого Дерев’яного Дракона так, щоб він був щасливим та успішним.

тури на Новий рік у Карпатах

Ми пропонуємо доступні ціни на новорічні тури в Карпати. Ви можете обрати різну тривалість відпочинку: наприклад, тур в Карпати на Новий рік «Гуцульський Новий рік» на 2 ночі, аби лише зустріти Новий рік та трохи подихати свіжим гірським повітрям. А можете обрати тур на Новий рік в Закарпаття «Новорічне Закарпаття за 6 днів», щоб вдосталь повеселитись, покататись на лижах і помилуватись чудовими місцевими краєвидами.

Новий рік на Гуцульщині

У наших Новорічних турах на Закарпаття, таких як «Мелодії новорічного Закарпаття – 1», на Вас чекають:

  • неймовірна “Новорічна Забава”;
  • знайомства з історією, звичаями та культурою Закарпаття;
  • смачні страви закарпатської кухні;
  • найвидатніші історичні пам’ятки краю: історичний центр та замок Ужгорода, палац Шенборна, Мукачівський замок, чудові дерев’яні храми;
  • засніжені вершини і панорами Карпат, водоспад Шипіт, купання в термальному басейні;
  • відновлення краси і сили за допомогою лікувальних вод “Джерела Краси” та унікальної води “Келечинська”, яка не має аналогів у світі;
  • дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та приватних господарів Берегівського району;
  • веселощі, сніжки, розваги.
Новий Рік 2025

А в Новорічних турах до гуцульських Карпат на Вас чекають:

  • неймовірна “Гуцульська новорічна Забава”;
  • знайомства з історією, звичаями, культурою одних з найцікавіших людей світу – гуцулів;
  • найкращі страви гуцульської кухні;
  • найвидатніші історичні та природні пам’ятки краю: гуцульські храми, водоспади, річки, мальовничі карпатські пейзажі, гуцульські музеї;
  • ну і, звичайно ж, сніжки та інші види зимової ейфорії.
Новорічні тури

У новорічні тури в Карпати входить проживання в комфортному готелі, харчування, цікаві прогулянки визначними місцями, різноманітні розваги і, звісно ж, щедра святкова вечеря з традиційними стравами карпатської кухні. Залиште всі турботи та проведіть декілька щасливих зимових днів у теплій, гостинній атмосфері.

Рік Зеленої Дерев’яної Змії: подорожуємо містами Західної України

Новий Рік у Львові – це гарна ідея для тих, хто обожнює блукати вузькими, затишними вуличками, милуватись старовинними будівлями, а потім грітись гарячими напоями у кав’ярні. Місто Лева на зимові свята особливо прекрасне, звідусіль чутно колядки і щедрівки, вулиці оздоблені ілюмінацією, а ще тут проводять Різдвяну ярмарку з конкурсами, розвагами та різноманітними смаколиками. І, звісно ж, Львів – це Середньовічні замки, які переносять гостей на декілька століть назад, передають самобутню атмосферу та знайомлять з багатою історією Галицького краю.

Різдвяний ярмарок у Львові

І якщо вже говорити про замки, не можна оминути увагою тур «Новий рік в Кам’янець-Подільськосму + SPA». Старовинні фортеці та палаци розташовані в Кам’янець-Подільському та Хотині. Туристи, які приїздять сюди вперше, дивуються, скільки всього вони не знали про свою країну. Такий тур – це не лише відпочинок, це, перш за все, пізнавальна екскурсія, можливість заповнити прогалини в знаннях з української історії та відкрити для себе новий напрямок в туризмі.

Маємо ще одну гарну, але незаслужено забуту дестинацію : Чернівці. Це місто – перлина Буковини, український Відень, один із культурних центрів нашої держави. Тут прекрасна архітектура, щедра історична спадщина, десятки музеїв, соборів і мальовничих парків. А в різдвяному оформленні вся краса міста по-новому відкривається, оживають маленькі вулички, наповнюються теплом великі площі, а привітні заклади збирають бажаючих зігрітись і поспілкуватись. Саме таку красу ви можете побачити на власні очі у турі «Новий рік в Кам’янець-Подільськосму + SPA».

Чернівецький Університет зимою
Чернівецький Університет зимою

Ще не визначилися і думаєте, де зустріти Новий рік Зеленого Дерев’яного Дракона? Звертайтесь – і ми знайдемо для вас оптимальний варіант в залежності від ваших вподобань і фінансових можливостей. Новий рік в Закарпатті, тури в Карпати на Новий рік, на Поділля чи Буковину – безліч варіантів, серед яких ви точно знайдете щось на свій смак. Говорячи про Новий рік на Закарпатті, вам може сподобатися тур “Мелодії новорічного Закарпаття – 2″.

Тут знайдеться варіант на будь-який смак: і для тих, хто хоче провести свята у затишному родинному колі, і для тих, кому більше до вподоби веселі розваги з друзями. А якщо хочете все й одразу, тоді для вас є насичений пригодами тур «6 днів у новорічних Карпатах». Та що б ви не обрали, це буде незабутнє свято, яке залишить по собі море позитивних емоцій і яскравих фотографій.

Приїжджайте на Західну Україну, щоб зустріти Новий Рік 2025. Тут ви особисто переконаєтесь, що і в межах нашої держави є високий європейський сервіс, до того ж, за прийнятною вартістю та з українською душею.


Як треба зустрічати Рік Зеленої Дерев’яної Змії?

Символом прийдешнього Нового 2025 року є Зелена Дерев’яна Змія, яка прийде на зміну року Дерев’яного Дракона. Символ 2025 визначається своєю мудрістю і проникливістю, руху до стрімких і гармонійних змін. Рік подарує творче натхнення і шанси для старту нових амбіційних проєктів.

Щоб 2025 рік був вдалим для Вас, потрібно заздалегідь підготуватися до його зустрічі. Що стосується вбрання, то слід обрати стриманні але вишукані речі і прикраси. В інтер’єрі бажано використовувати елементи зеленого кольору, прикрашені квітами або листям.

Символ 2025 року

Туроператор “Відвідай” пропонує новорічні тури по Україні на будь-який смак, вам залишається тільки визначитися та їхати на зустріч незабутнім емоціям і враженням!

(Visited 17 337 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




2 в “Куди поїхати на Новий рік 2025?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *