Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
vidviday.com.ua@gmail.com

Львів, вул. Замарстинівська, 34

\"\"

Закарпатські новинки

Дегустації повидла, ковбаси, сирів, вин, закарпатських страв, а також храми, замки та термальні джерела

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Свалява (огляд церкви) – Джублик (огляд монастиря та молитва) – Хуст (обід) – Велятин (купання в термальному басейні) – Виноградів (дегустація вина) – Берегівський р-н (поселення о 20:40, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Тисобикень (екскурсія скансеном) – Пийтерфолво (огляд картинної галереї) – Ботар (дегустація повидла і ковбас) – Королево (огляд замку та обід) – Виноградів (огляд міста та замку) – Букове (дегустація сирів) – Львів (повернення о 23:00).

Запис: Максим (063)-438-70-68, (095)-914-85-38, (098)-856-92-73

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
Ціна - 495 грн.

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі, участь в Святі молодого винограду.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: харчування, вхідні квитки в туристичні об’єкти та дегустації.

Вартість вхідних квитків:
- термальний басейн у Велятино: загальний – 100 грн., діти зростом до 140см. – 50 грн.;
- Затисянський краєзнавчий музей: загальний, студентський – 10 грн., пенсійний, учнівський – 5 грн.;
- картинна галерея в Пийтерфолво: загальний, студентський – 10 грн., пенсійний, учнівський – 5 грн.;
- дегустація шести видів повидла і чотирьох видів ковбаси в Ботарі: загальний – 90 грн./особа, учні – 80 грн./особа;
- дегустація п’ятьох сортів сиру з вином в Буковому: загальний – 30 грн.

Проживання: затишні садиби сільського туризму Берегівського району, номери: 2-х і 3-х місні з вигодами. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – в ресторані міста Хуста.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні.
Сніданок у 2-й день – в садибах, звичайно європейський.
Обід в 2-й день – в ресторані міста Королево.