Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
vidviday.com.ua@gmail.com

Львів, вул. Замарстинівська, 34

\"\"

Свято молодого вина “Закарпатське Божоле – 2014” + День святого Мартина в Оросієво

Ніжний смак молодого вина, страви з гуски, різноманітні дегустації, термальні води та унікальні пам’ятки Закарпаття

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, обід, участь у фестивалі) – с. Оросієво, Берегівський р-н (поселення о 20:30 в садиби сільського туризму, вечеря, участь в Дні святого Мартина).
2 день: сніданок і виїзд (09:30) – Тисобикень (екскурсія скансеном) – Ботар (дегустація повидла і ковбас) – Велятин (купання в термальному басейні) – Іза (дегустація сирів) – Львів (повернення о 23:00).

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
Ціна - 0 грн.
Опис туру

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.
У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в музеях, харчування.

Вартість вхідних квитків:
- Ужгородський замок: загальний - 20 грн., студентський – 10 грн., дитячий – 5 грн.;
- Затисянський краєзнавчий музей: загальний, студентський – 10 грн., пенсійний, учнівський – 5 грн.;
- дегустація шести видів повидла і чотирьох видів ковбаси в Ботарі: загальний – 60 грн.;
- термальний басейн у Велятино: загальний – 40 грн., діти дошкільного віку – 20 грн.;
- дегустація сиру з вином в ОСГ “Бараново”: загальний – 35 грн., школярі – 20 грн.

Проживання: затишні садиби сільського туризму села Оросієво Берегівського району, номери: 2-х і 3-х місні з вигодами. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – відбувається в закладах харчування міста Ужгорода під час Фестивалю “Закарпатське Божоле”.
Вечеря у 1-й день – відбувається в садибах після поселення і складається з гусячих страв угорської національної кухні: лібалевеш (гусячий левеш), голубці з гуски (з кукурудзяної крупи), тепертевш погачо (слоєне шкваркове тісто), вино/палинка, компот. Вартість 40 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 25 грн./особа.
Обід в 2-й день – централізовано не відбуватиметься, замість нього буде ситний сніданок, дві дегустації (повидла, ковбаси і сиру з вином) та вечеря в мотелі “Ок” у Коростові (самообслуговування, на зразок “Пузатої хати”).