Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
vidviday.com.ua@gmail.com

Львів, вул. Замарстинівська, 34

\"\"

Закарпатський глінтвейн

Закарпатська забава, дегустації повидла і ковбас, раритетні вузькоколійка і бункер, храми, замки і термальні джерела

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Верхня Грабівниця (огляд бункера) – Мукачево (обід) – Берегово (купання в термальних басейнах) – Четвалва (поселення в садибах сільського туризму, вечеря та участь в Святі “Закарпатський глінтвейн”).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Тисобикень (екскурсія скансеном) – Ботар (дегустація та купівля повидла і ковбас) – Виноградів (огляд замку та міста) – Боржавська вузькоколійка (подорож Виноградів – Хмільник – Шаланки) – Шаланки (обід) – Чинадієво (факельна екскурсія по замку “Сент-Міклош) – Львів (повернення о 23:00).

Менеджер: Максим (063)-438-70-68, (095)-914-85-38, (098)-856-92-73

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
Ціна - 695 грн.

Концертно-розважальна програма туру “Закарпатський глінтвейн”.
Щиро запрошуємо всіх гостей відвідати це свято, де Ви зможете краще пізнати звичаї та культуру Закарпаття. Розважатимуть гостей святковою програмою, народними та естрадними піснями, танцями, забавами фольклорний циганський ансамбль “Четфалвош” та естрадний ансамбль “Тиса”. Для всіх бажаючих будуть майстер-класи з чардашу та закарпатського крученого.
Кожен господар матиме приємність вгостити Вас своїми солодощами, вином, веселою закарпатською водичкою, бо він вважає, що вони в нього найкращі в Закарпатті.
На святі в господарів можна буде також придбати еко-продукти: вино, веселу закарпатську водичку, овочеві закрутки, повидла (леквар).

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.
У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: харчування, вхідні квитки в туристичні об’єкти та дегустації.

Вартість вхідних квитків: 
- концертно-розважальна програма туру “Закарпатський глінтвейн”: 149 грн.;
- бункер лінії Арпада: загальний, пенсійний – 40 грн., студентський – 30 грн.; учні – 20 грн.; діти до 6 років – безкоштовно;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 150 грн. (в т.ч. оренда шафки), пенсіонери за віком – 130 грн., діти від 120 до 150 см. – 70 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
- Затисянський краєзнавчий музей (скансен): загальний, студентський – 10 грн., пенсійний, учнівський – 5 грн.;
- дегустація шести видів повидла і чотирьох видів ковбаси в Ботарі: загальний – 90 грн./особа, учні – 80 грн./особа;
- подорож на Боржавській вузькоколійці: загальний – 10 грн.;
- дегустація 3 вин і веселої закарп. водички: 25 грн.;
- факельна екскурсія в замку “Сент-Міклош”: загальний, пенсійний, студентський, учнівський - 20 грн. 

Проживання: затишні садиби сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома чи взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – пропонується у місті Мукачево в ресторані “Рів'єра” та складається з страв лемківсько-чеської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше “Підбивані лопатки”, на друге торгоня з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 75 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні, а саме гузгомбовт левеш (зупа із зелені, галушками і фрикадельками), мадярські голубці, угорські солодощі та вино. Вартість 60 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – відбувається в садибах, пропоноване меню: яєчня з салом, ковбаса, сир, масло, хліб, кава/чай. Вартість 40 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається у винному підвалі “Кабодере” села Шаланки. Пропоноване меню: бульйон домашній, торош капусто (м’ясо з квашеною капустою), картопляне п’юре, хліб, компот, вино/весела закарпатська водичка. Вартість 65 грн./особа.
Альтернативного обіду в с. Шаланки для тих хто не харчується централізовано, на жаль нема.