Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
vidviday.com.ua@gmail.com

Львів, вул. Замарстинівська, 34

\"\"

Феєричне Закарпаття + Фестиваль вина у Середньому

Весняне пробудження природи, карпатські краєвиди, замки, древні міста, термальні води, найкращі вина і гостинні люди

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати (екскурсія палацом Шенборна) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Середнє (огляд замку та участь у фестивалі “Троянда Карпат”) – Берегівський р-н (ночівля в садибах сільського зеленого туризму, поселення о 21:00).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Косино (купання в термальних басейнах) – Ужгород (екскурсія містом, замком і обід) – Львів (повернення о 23:00).

Менеджер: Христина (032)-255-36-55, (098)-839-09-52, (063)-670-53-97.

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
Ціна - 545 грн.

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних обєктах, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичні обєкти та харчування.

Вартість вхідних квитків:
- палац Шенборнів: загальний 10 грн., школярі 8 грн.;
- Мукачівський замок: загальний і студентський 20 грн., школярі 10 грн.;
- термальний басейн в Косино: загальний 240-270 грн., діти зростом до 150 см. 150 грн., діти зростом до 120 см. безкоштовно, оренда шафки 25 грн.;
- Ужгородський замок: загальний 25 грн., студентський 15 грн., дитячий 10 грн.

Проживання: затишні садиби сільського туризму Берегівського району, номери: 2-х і 3-х місні з вигодами. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й деньу місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше “Підбивані лопатки” (зупа із шпарагівки підбита сметаною), на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 65 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 55 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 35грн./особа.
Обід в 2-й деньвідбувається у місті Ужгород, в кафе “Шардоне”. Пропоноване меню: салат асорті (огірок, помідор, олія), боб-левеш (на перше), кнедлики з гуляшем (на друге), хліб, узвар. Вартість 55 грн.