На кулько Ви май файно знаєте Закарпаття?

Друзі, пропонуємо Вам взяти участь в опитуванні про Закарпаття, яке ми розробили спеціально для Вас!

Цим тестом-опитуванням Ви зможете перевірити свої знання про цей чудовий край та дізнатись, як можна покращити свій результат 😉

Перевірте свої знання про Закарпаття!

Перевірте свої знання про Закарпаття!

 

(Visited 3 475 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




27 в “На кулько Ви май файно знаєте Закарпаття?
    • Добрий день, Сашко! Дякуємо за відгук. Працюємо над відновленням роботи цього опитування.

      • Роботу опитування відновлено: кнопка “Start quiz” вже працює. Для того, щоб все працювало може бути потрібно почистити кеш у Вашому веб-переглядачі.

  1. Доброго дня, маю такий результат, що хоч зараз екскурсоводом) а все завдяки вашим інформативним та захоплюючим екскурсійним турам якими декілька разів пощастило подорожувати. З нетерпінням чекаю на відпустку і гайда з вами пізнавати рідний край.
    До скорої зустрічі.
    Натхнення і файних туристів, з повагою Тетяна.

  2. Дуже гарно! Варто було б і за іншими екскурсійними напрямками щось подібне створити. Стимулює: а) вивчати рідний край, б) вдосконалювати знання, подорожуючи з “Відвідай” ))

    • Доброго дня, п. Марта!
      Дякуємо, що Ви подорожуєте з нами! Будемо й надалі розробляти нові тури, щоб Ви могли ще більше пізнавати рідний край!)

  3. То як файно знаю Закарпаття і результат тут, що варто водити екскурсії цим краєм)
    Же би борже до вас на роботу і гайда))) там де гори й полонини…
    Айно?

    • Доброго дня, п. Оксана! Дякуємо Вам за відгук!
      У нас пізніше будуть відбуватись курси гідів по Закарпаттю, Ви зможете записатись і після закінчення таких курсів – будете справжнім гідом!

  4. Ого, класно, я вже можу проводити екскурсії Закарпаттям. То результат моїх уподобань і кількох екскурсії по Закарпаттю з неперевершеним гідом Лесиком. Дякую!

    • Доброго дня, п. Світлана! Дякуємо Вам за відгук! У нас пізніше будуть відбуватись курси гідів по Закарпаттю, Ви зможете записатись. Після закінчення таких курсів – будете справжнім гідом!

  5. Усю різнобарвність України пречудово демонструє Закарпаття. Була декілька разів у цьому чудовому краї і неодмінно хочу побувати ще і ще.

  6. А у мене те що я прекрасно знаю Закарпаття. Запропоновано мені бути гідом по Закарпаттю.

    • Доброго дня, п. Андріяна! Дякуємо Вам за відгук! У нас пізніше будуть відбуватись курси гідів по Закарпаттю, Ви зможете записатись. Після закінчення таких курсів – будете справжнім гідом!)

    • Добрий вечір. Дякуємо за відгук! Склала перелік питань наша чудова туристка Марія Панчук. Рецензували і уточнювали: Максим Левко, Ігор Губіліт, Андрій Шевців, Микола Майданський, Марія Касьянова. Ілюстрації підбирали: Іван Ребрик та Ігор Губіліт.

    • Добрий вечір. Дякуємо за відгук! “Чир, мачанка, ощипок” це бойківська кухня, яка поширена також і на Галичині, а от ті хто знають Закарпаття, зразу скажуть, що “пікниця, підбивані лопатки і ріплянка” на території України поширені лише (!) на Закарпатті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *