Новий рік у Закарпатті – незабутні враження та емоції!

Чим ближче до завершення року, тим чіткіше нависають запитання: де і з ким зустрічати Новий рік? Наша рекомендація – у Закарпатті. І ось кілька аргументів, чому саме там.

Новий рік у Закарпатті – компанійське свято

Новорічна вечірка – свято для великої веселої компанії. Та неважливо чи є у Вас вже сформована компанія, чи ні, якщо Ви оберете тур в Закарпаття на Новий рік – Вам самотність точно не загрожує.

Святкування Нового року

Тут люди здавна святкують зустріч Нового року цілими громадами. Щоб весь наступний рік був успішним і веселим, збираються усім селом, разом зі всіма гостями, які до них завітали у міському клубі чи іншому закладі і веселяться аж до ранку.

Відчути весь колорит Нового року в Закарпатті можна разом з нами в таких турах:

Куди поїхати на Новий рік 2024?

Нові знайомства і можливості

Новорічні вечірки дають шанс познайомитися і потоваришувати людям з різних куточків не лише України, а й світу. Туристи різного віку, достатку, професій збираються разом зі спільною метою – зустріти Новий рік, тож відкинувши формальності, усі почуваються вільно і розкуто. За інших обставин вони, мабуть, ніколи б і не зустрілися, але ж це новорічне Закарпаття – зближуються всі!

Отже, це нагода не лише весело провести час, а й знайти нових друзів, можливо, майбутніх ділових партнерів або й свою пару. Якщо не на все життя, то хорошу компанію на вечір – точно.

 

Гастросюрпризи і кулінарні цікавинки

Новорічні смаколики у Закарпатті – це не традиційні для всіх інших регіонів шампанське, салат «Олів’є» і мандарини. Тут гостей спочатку пригостять святковою вечерею у тій садибі, де ви будете проживати. Ви спробуєте холодні закуски і салати, угорський бульйон з чігою, дісно-перкельт з гарнірами нокедлі і торгонею, солодощі, домашні вина і палинку. Повірте, голодним не залишиться ніхто.

Вранці, під час першого сніданку в році, Вам запропонують коргельлевш, гурку, домашню ковбасу, чоломад. Якщо ви не те що не уявляєте як це смакує, а й слів таких раніше не чули, то неодмінно варто спробувати – Вам сподобається.

Кожен присутній – частина дійства

Після святкової вечері в угорських господарів все товариство (і місцеві мешканці, і туристи) збираються разом. Далі – музично-розважальне дійство зі святковою програмою за участю фольклорного або естрадного колективу.

Новорічна забава

Будуть і пісні, і танці, і забави, і майстер-класи. Ніхто не залишиться осторонь – гуляють всі!

Новорічні забави і танці

А як зголоднієте – поруч шведський стіл з солодощами та різноманітними звеселяючими напоями. А ще Ви матимете нагоду посмакувати запашним глінтвейном, який готують у величезному казані на вулиці.

Вдвічі більше мрій та бажань

Зустріч Нового року – той унікальний, особливий момент, коли ми ставимо собі нові сміливі цілі і мріємо про здійснення найбажанішого та найпотрібнішого.

Закарпаття взимку

Пригадуєте традицію загадувати бажання в ту мить, коли йде відлік до старту року нового? Так от, зустрічаючи Новий рік в Закарпатті, у Вас буде вдвічі більше можливостей. Адже це єдиний регіон України, де Новий рік зустрічають двічі: за українським часом і через годину – за середньоєвропейським (угорським) часом. Відтак, і бажань загадувати можна вдвічі більше.

Цікаві об’єкти та екскурсії

Новорічний тур на Закарпаття – це не лише святкова вечірка. У наших пропозиціях збалансовано поєднано розважальну і пізнавальну програму найцікавішими куточками цього краю. Тут і замки, і термальні басейни, і екскурсії-дегустації – все, щоб Ваш Новий рік на Закарпатті пройшов незабутньо.

Берегово. Термальний басейн “Жайворонок”
Дегустація сирів

Залежно від обраного туру, Ви матимете нагоду поніжитися у термальних водах Берегово, відпочити на курорті європейського класу у Косино, релаксувати у чанах з мінеральною водою у Лумшорах, дізнатися, що пам’ятають могутні стіни замків у Чинадієво, Мукачево, Ужгороді, підкорити вершини гір і набратися енергії від рік та водоспадів.

Замок Паланок взимку
Канатно-крісельна дорога в Пилипці
Дегустаційний підвал

Неймовірні краєвиди, що зачаровують назавжди

Закарпаття – унікальний регіон з мальовничими краєвидами і гостинними мешканцями, регіон, що впродовж століть надихає поетів та художників, дарує натхнення музикантам та артистам. Тут тісно переплетені традиції усіх народів, які в різні часи населяли цю землю і Ви матимете нагоду пізнати частину з них, обравши один із новорічних турів на Закарпаття.

Водоспад Шипіт (Пилипець)
Палац Шенборна (Санаторій Карпати)
Полонина Боржава

Мабуть, немає такого, хто б, побувавши тут, не мріяв колись повернутися знову. Закарпаття зачаровує назавжди. Перевіримо?
Наші тури на Новий рік на Закарпаття:

Термальний басейн “Косино”

 

(Visited 2 065 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *