Моя найкраща подорож

Початок осені… Уже відчувається її перший подих, але так хочеться хоч ненадовго затримати літо — час відпусток і чудових мандрівок. Щоб використати цей дорогоцінний час, варто звернутися до професіоналів, що ми й зробили, доручивши організацію свого відпочинку туроператору «Відвідай».

Оселившись у чудовому місті Львів, хотілося встигнути побачити якомога більше гарних місць на його околицях. Тому ми приєдналися до трьох турів: «Карпатський трамвай і Скелі Довбуша», «Золота підкова Львівщини» і «Кам’янець-Подільський круїз». Усі тури цікаві, запам’ятаються назавжди, екскурсоводи — справжні фахівці своєї справи. Але особливо запам’яталася та припала до душі подорож «Карпатський трамвай і Скелі Довбуша».

Вас також може зацікавити Новий Рік в Карпатах 

З самого ранку гарний настрій задав екскурсовод Юрій — чемний, привітний і веселий молодий чоловік. Комфортабельний мікроавтобус, приємні люди, очікування яскравих вражень й емоцій… Юрій не читав лекції з історії з купою дат, назв, імен. Його розповіді про навколишні місця, будівлі, шляхи були цікавими, нешаблонними, незавченими. Така собі розмова в колі друзів. Отже, інформація сприймалася легко та невимушено. Чудові, майже фантастичні краєвиди… Ми й не помітили, як дісталися до пам’ятки природи державного значення «Скелі Довбуша».moia-naikrashcha-podorozh
Сказати, що у всіх перехопило подих від такої краси — це нічого не сказати. На мальовниче скупчення величезних каменів не можна було надивитися, вони так і дихають історією, нагадують дивовижних істот і вражають своєю таємничістю й унікальністю. А тільки ви підніметесь кам’яними сходами, одразу зможете насолодитись гірськими пейзажами, наче намальованими вмілою рукою художника. Родзинкою стало посвячення в опришки. Усією групою, наче Вінні-Пухи, ми пролізли ущелиною та пройшли місточком над прірвою. Це було водночас так весело та хвилююче, що додало ще більше незабутніх вражень.
Кам’яні велетні лишаються позаду, а ми рушили до місця, де можна набратися сил, душевного спокою та незабутніх вражень. Гошівський монастир, де можна доторкнутися до чудотворної ікони Божої Матері. Дуже гарна місцевість, яка надихає, дарує наснагу та почуття захищеності. І все це на лоні дивовижної закарпатської природи! Це справжній відпочинок для вашої втомленої душі!

moia-naikrashcha-podorozh-3А далі на нас чекав смачний обід у Вигоді та незабутня найромантичніша подорож карпатським «трамвайчиком». Трохи історії від місцевого екскурсовода, наче аудіогід у музеї (не порівняти зі справжнім оповідачем Юрієм), і море задоволення від мальовничої природи. Гори, річки… а колоритності додала зупинка, де пропонують різні смаколики, карпатський чай і, звісно, хвоїночку (хто куштував, ніколи не забуде смак цього зігріваючого напою). А ще ми нарешті зустріли справжнього бандерівця! Вони все ж таки існують!!!  Напившись джерельної води, трохи не втративши свідомість від пострілів бандерівця, ми опинилися на Мізунських водоспадах. Красу цього місця важко переоцінити! І ось час вертатися додому… moia-naikrashcha-podorozh-4Трохи сумно, бо не хотілося, щоб ця подорож закінчувалася. Але душу зігрівали спогади про відвідані місця, розмови вже не просто екскурсійної групи, а майже друзів, а також поезії поетеси з Бєлгорода! Так, саме з Бєлгорода! Як не дивно, а вижила після зустрічі з бандерівцем, ще й вірші читала!

Отже, завдяки команді туроператора «Відвідай», її професійності та злагодженості дій ми чудово провели час, отримали незабутні яскраві враження та плануємо знову й знову користуватися їх послугами!

Автор: Юлія Єрмоленко

(Visited 2 952 times, 1 visits today)
Поділитись з друзямиEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *