Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
vidviday.com.ua@gmail.com

Львів, вул. Замарстинівська, 34

\"\"

Закарпатське асорті + долина підсніжників

Мальовничі Карпати, водяні кузні та млини, дегустації вин та сирів, унікальні дерев’яні храми та термальні басейни

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Свалява (огляд церкви)– Лисичово (екскурсія по кузні) – Бронька (огляд долини підсніжників, ловля форелі та обід) – Довге (огляд замку) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вина) – Берегівський р-н. (поселення о 21:00, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Данилово (огляд церкви) – Крайниково (огляд церкви) – Стеблівка (буйволяча ферма) – Велятин (купання в термальному басейні) – Хуст (обід) – Джублик (огляд монастиря та молитва) – Львів (повернення о 23:30).

Менеджер: Максим (063)-438-70-68, (095)-914-85-38, (098)-856-92-73

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
Ціна - 695 грн.

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичні об’єкти, харчування та дегустації.

Вартість вхідних квитків:
- музей-кузня “Гамора”: загальний, пенсіонери, студенти - 20 грн., школярі – 10 грн.;
- млин у Луково: загальний, пенсіонери, студенти - 5 грн., школярі – 3 грн.;
- дегустація вин: 60 грн./особа, екскурсія без споживання вина 30 грн./особа;
- буйволяча ферма у Стеблівці: 30 грн./особа, учні – 15 грн./особа;
- термальний басейн у Велятино: загальний – 100 грн., діти зростом до 140см. – 50 грн.

Проживання: відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – відбувається на форельному госпорадстві “Стара вага” в селі Бронька. Пропоноване меню: салат, зловлена і засмажена форель, картопля, чай. Вартість 68 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, дісно-перкельт (тушене свиняче м’ясо), торгоня (домашні макарони особливого приготування), солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 60 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 40 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається у Хусті в ресторані готелю “Під замком”. Пропоноване меню: салат “Овочеве асорті” (огірок, капуста, кріп), солянка, лоці печене з картопляним пюре, хліб, чай. Вартість - 60 грн./особа.