Перейти на Головну сторінку
+38-(032)-255-36-55
vidviday.com.ua@gmail.com

Львів, вул. Замарстинівська, 34

\"\"

Фестиваль “Червене вино” в Мукачево

Запрошуємо всіх винолюбів, а також тих кого цікавлять унікальні пам’ятки Закарпаття!

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати. Палац Шенборна (екскурсія) – Мукачево (екскурсія замком, дегустація вин на фестивалі і обід) – Берегівський р-н (ночівля в угорських садибах зеленого туризму, поселення о 21:00).
2 день:сніданок і виїзд з Берегово (08:00) – Берегове (екскурсія та купання в термальному басейні) – Ужгород (екскурсія і обід) – Львів (повернення о 22:30).

Менеджер: Христина (032)-255-36-55, (096)-481-36-70, (093)-253-38-37.

Тривалість:
2 дні / 1 ніч
Ціна - 0 грн.

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки, харчування.

Вартість вхідних квитків:
- територія замку Шенборна (загальний – 10 грн., школярі – 7 грн.);
- Мукачівський замок (загальний і студентський – 15 грн., учні – 5 грн.);
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 120 грн. (в т.ч. оренда шафки), діти від 100 до 140 см. – 60 грн., діти до 100 см. – безкоштовно;
- Ужгородський замок (загальний - 25 грн., студентський – 15 грн., учнівський – 10 грн.).

Проживання відбувається в затишних садибах сільського туризму (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами на поверсі. Поселення згідно Ваших побажань. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX.

Харчування:
Сніданок у 1-й день - можна поснідати вдома або взяти канапки з собою, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в Мукачево на Фестивалі вина на власний розсуд туристів.
Вечеря у 1-й день - відбувається в садибах сільського туризму після поселення та складається з страв угорської національної кухні, вечеря надзвичайно ситна і смачна, господині готують зі своїх натуральних продуктів. Пропоноване меню: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 45 грн/особа.
Сніданок у 2-й день - відбувається в садибах сільського туризму, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (подібне по оладі), масло, хліб, кава/чай. Вартість 35 грн/особа.
Обід в 2-й день – відбувається у місті Ужгороді в ресторані “Корзо”.